Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz Bodz #67899 üzenetére

    Szerintem az jo kiindulasi alap, hogy jócskan hallhatósági küszöb alatt legyen a torzitas, viszont gyanitom hogy még ekkor is lehet hatasa a hangra, rezonalhat, bizonyos frekvenciakat közvetve erősíthet, szóval nem baj ha minél kevesebb a torzitas is. Szerintem az lenne az idealis, ha a zaj es a torzitas is kivül esne az emberi hallas dinamikatartomanyan, bár ez kb lehetetlen, max közeliteni tudjak a legjobb eszközök is, de szerintem mar az is elég lehet.
    Ezt az összehasonlitasos dolgot meg nehez megitelni, lehet ha ugyanazt a cuccot raknank vissza, akkor is elhitetnenk magunkkal, hogy masabb. Csak gondolj bele, csinalnank egy tesztet, azt mondanank a resztvevőknek, hogy 10 fajta valtozatos arszintű dacot hallanak, viszont közben ugyanazt hasznalnank csak. Biztos vagyok benne, hogy elég sokféle színes beszamolot kapnánk a különbsegekről.

    Amugy bár ellentmondasnak tűnhet, de szerintem nem feltetlen gond, ha az erősítő szinez, mivel a legtöbb fejes sem tökéletes, nem baj ha kiegeszitik egymas hibait, aka szinergia.
    Bar a legegyszerűbb ha van beepitett EQ es ugy korrigalsz ahogy akarsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák