Új hozzászólás Aktív témák

  • stemplar07

    őstag

    válasz meridarider #65276 üzenetére

    :) Látod pont erről beszélek, bpityu szerint ,,..a sabre nem pontos. Ak pontosabb...,, A sabre inkább műanyag, és szórakoztatni akar..,,
    Szerintem meg nagyon jó ár érték arányban a V30 pont a ne költs sokat , univerzális svájci bicska kategória , más a hangzása mint az AKM -el szerelt DAC-oknak, a Sabre felső tartományban ,,élesebb,, a hangja , de ha az árát nézed kb 80+40 ért van egy ,,szórakoztató,,(szerintem annál több,mert a Samsung/iphone/akármi az szórakoztató MP3-hoz ..sem.. hallgatnám) jó telefon+DAC/AMP =120 egy jó kis zenei kombó ..( de ha PC-hez is kell akkor ez már nem ok..)
    Ha nem lépdelnék fölfelé Sen HD6.. akkor maradtam volna a V30-nál .
    B&O nyűgös, megvan de nem is használom. nem ugyanaz mint a Quad dac .
    Neked kell eldöntened, mert ha van egy olyan telefonod ami mint okos teló jó, és amúgy nem cserélnéd .., akkor Bodznak van maximálisan igaza, de ha nincs, akkor V30 ( és nem kell egy külön kütyü/madzag stb), .. Volt MSR7-em , nemrég adtam el , jó az nagyon abban az árban, a 38 ohm 10-40 Mhz-ig, HighGainben használtam, kb 25-30 % on tudtam használni a V30-on !, olyan hangereje volt mindenféle torzítás nélkül ..
    tehát a döntés a tied
    (ps. ..és most hördülnek fel sokan.. :D ha lenne a V30-on balanced out ..akkor már a HD660s -is probléma mentes lenne ..na de ez már túlzás :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák