Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz Vanos #52425 üzenetére

    OFF: Igen, a Sennheiser fejesek eléggé a "polkorrekt" senkit meg sem sértő, "laid back" vonalat képviselik, de épp ezért a dögösség távol áll tőlük. Olcsó fejesnek ott az Omnitronic SHP-600, csak kicsit vissza kell fogni 7kHz-nél a magasaiból és máris van egy közvetlen, dögös hangú, félnyitott, kényelmes fejesed - feltéve, hogy nincs nagy fejed. :)

    ON: Egy ideje hasonlítgatom össze a Sense V1 és az eredeti OPA2134-es Presenter2 erősítőket az Omnitronic SHP-600 fejessel. (Takstar HI 2050 / ISK HF2010 klón). A Sense V1 tényleg felfújt mélyekkel és térrel operál, a magasakat pedig vágja, kerekíti - nagyon jó párosítás mélyben szegény, magaskiemelős fejesekhez, igazi koncerthangulatot varázsol. A Presenter2 kisebb teret és testességet ad a zenének, de tisztább, reálisabb, pontosabb, kontrolláltabb hangszerhangokat ad és viszonylag semleges marad a teljes frekvenciatartományon, nem nagyon nyúl bele a hangszínbe - összességében jobb, "audiofilebb" erősítőnek tartom. Ma talán már a Sennheiser HD650 lesz róla hajtva.

    Gratula BKercso! :R

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák