Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz tilla311 #41189 üzenetére

    Akkor úgy lehetne egyértelműbben felbontani a kérdést, hogy
    - chipek, alkatrészek hangja
    - kapcsolások hangja
    - konkrét összeszerelt áramkör hangja
    - készre kivitelezett készülék hangja trafóstól, házastól, mindenestől, ha van ilyen. Egy jól csillapított stabil háznak elvileg jobb hangja van, de ez már felső kategória.

    Egyébként jól látod a helyzetet, a Kiskínai, az Xmos+PCM5102 DAC, és valószínűleg az U8+WM8741 is csak egy panel kivitelezési terv, több helyen, több gyárban is gyárthatják őket. Sokan jobban szeretik ezért a KIT-eket, egyrészt olcsóbb, másrészt az alkatrészeket lehet ellenőrizni beépítés előtt, és kidobni ami nem megfelelő.

    (#41196) tilla311: Nem teljes az igazság. Neház ugye ezt egyszerűen egy szavakkal leírni, mindig körbe kell írni (sajnos), hogy mi a konkrétum. Mindkettőnél S/PDIF jel közlekedik idáig oké. Optikánál egyszerűbb a helyzet, az általában Toslink, néha mini Jack-Tosilink átlakítóval.
    De ugyanígy lehet 3,5-ös Jack csatlakozója az elektromos Spdif jelnek, ahogy pl. sok hangkártyán is így van, tehát nem csak RCA lehet, de az átalakítás megoldható 3,5mm TS vagy TRS to RCA átalakítóval minden további nélkül. Vagy szerelhető koax kábel esetén kérhető eleve 3,5mm-rel szerelve az egyik végén.

    (#41204) krichd1: Ja értem ezt nem tudtam. De valószínűleg ő is csak megrendelte az egyiket, max megbízható forrásból, így biztosítva, hogy eredetiek legyenek az alkatrészek?

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák