Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla311

    tag

    válasz bkercso #41063 üzenetére

    Nagyon köszönöm a tanácsot!

    Persze, értem, hogy csak konkrét készülékeket lehet konkrétan összehasonlítani egymással, de azért Ti is szoktatok, még ajánlás szinten is chipsetekről és termékkategóriáról beszélni.
    Én igyekeztem jó sokat visszaolvasni a fórumból, és többször előfordult Tőled is, hogy vegyen mondjuk egy Xmost, vagy ajánlottad, mint kedvelt eszközt a kiskínait, amik mind nem egy konkrét készülék, hanem egy chipset.

    Szóval igen, értem én, hogy tud különbség lenni konkrét készülékek között sok alkatrészben, kondenzátorokban, meg sok minden másban, de én nem ennyire konkrét összehasonlítást szerettem volna, csak úgy nagy vonalakban.

    Ti is számtalanszor kijelentettétek, hogy pl. a kiskínai DAC-je jobb, mint az Xmos-ok DAC része. Ez akkor gondolom konkretizálva azt jelenti, hogy a WM8740 általánosságban sokkal jobb, mint a PCM5102, mivel sem az Xmos, sem a kiskínai nem egy konkrét készülék. Erről sokat beszéltetek, és emiatt sokszor írtátok, hogy az Xmos nem ajánlott DAC-nek, csak transzportnak. Holott az Xmos nem is DAC, tehát ilyenkor általánosságban a PCM5102-re gondoltatok. Ennek nyomán indult meg bennem az az érdeklődés, amiről föntebb kérdeztem, és persze annak nyomán, hogy .DLL figyelmembe ajánlotta, hogy van az Xmos U8 a Wolfson DAC-kel.

    Tehát inkább csak általánosságban érdekeltek ezek az összehasonlítások, és gondolom, hogy azért így lehet ilyet megfogalmazni, ahogy eddig is volt ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák