Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz contaxg #35172 üzenetére

    Az csak pár készülék ami kijön az említett keretből, de igazad van, ezek nem jelentenek rendes kiszolgálást egy ilyen komoly fejes számára, főleg erősítőben.
    Ezért nem ajánlom a Musi 03 Dragon-t sem (mármint ajánlom, persze) de a beépített erősítője Presenter2 vagy picit az alatti szint (USB-ről táplálva). Külső tápról persze az is javul, de minimális... Külön erősítővel sokkal jobb, de úgy már 50-60e Ft-nál tart.

    (#35173) dudika10: Igen, senki másnak nem jött be annyira, mint nekem. :B Viszont pl. egy jobb DAC nem feltétlenül azonnal hívja fel magára a figyelmet, hanem amikor használod pár hétig és folyamatosan meglep egy-egy váratlan hanggal, szólammal, plusz térinformációval. Ettől egy gyengébb forrásra visszaváltva még nem dobja le a fejhallgatót az ember, sőt elég élvezets hangja tud lenni pl. egy kiemelős, dögös alaplapnak, vagy hangkártyának (SB Audigy 4-em szerintem ilyen) és elég hanerőt is nyújt, de azok a részletek, az a tér, nem lesz meg, ami néhány számnál hiányozhat.. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák