Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz bajnokpityu #16802 üzenetére
Az valódi multibit volt nem mai trend szerinti multibit/delta-sigma. De már jó ideje nem lehet kapni.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
bkercso
nagyúr
Az AKAI CD-55-ben AD1856N van, talán az is jó. (?) Olcsón lehet ilyen gépet venni, nekem is van egy.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Locutus
veterán
válasz #90933760 #16796 üzenetére
15 ezres hangkártyába max egy Xonar DX fér bele. Jó hangkártya, fényévekkel jobb az alaplapinál, de jobb fejeshez már nem elég. És nem is erősített a fejhallgató kimenete. Max egy essence stx lehet ami még jobb, és erősített kimenetű, de az k. drága is ehhez képest.
Én most az optikát használom a DX-en, oda van rákötve egy FiiO E17. Azon pedig a Sennheiser HD598. Igy még 192/24-et is tudKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
contaxg
veterán
USB csatlakozó+ egy chip + egy 3.5mm-es aljzat = USB DAC
Hát nincs túl bonyolítva!!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bkercso
nagyúr
-
Hyperion
senior tag
Ennek tűnik:
[link] -
Bodz
nagyúr
Masik kicsi, egyszeru Sabre 9023 DAC. [link]
-
Alpee
aktív tag
Ugyanabban a körítésben (táp, IV konverzió, stb.) egy Sabre 9018 legyűrné a wolfi dac-ot? Vagy itt is a lánc többi elemétől függne? Mi a kettőjük közti különbség hangban?
-
Alpee
aktív tag
válasz bajnokpityu #16830 üzenetére
Ezért említettem, h ugyanabban a körítésben, ugyanolyan kiszolgálással...
-
Locutus
veterán
E17 akksiját azért jól szlopálja a 192/24 Igy kb 3 nap alatt le lehet meríteni intenzív használattal, míg 44/16-on egy hétig is bírja.
Most szépen le is merült filmnézés közben, és mivel nincs bedugva az usb töltés, el is hallgatott Igy hát bedugtam gyorsan. Nem kellett volna. Gyönyörű kékhalált dobott, pont mint a múltkor, irql-not-less-or-equal... usbhub.sys nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel
Igy aztán most inkább rendszeresítettem neki egy 220-as usb adaptert, amiről tölteni fogom. Géphez nem kötöm USB-vel.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz bkercso #16835 üzenetére
Hja, a durva az egészben, hogy miután már nem a PC-ről töltöm usb-vel, dobott még egy kékhalált a gép.
Épp filmet néztem kmplayerben, és egyszercsak hang beakad, majd page fault in non paged area...
Lehet hogy a 192/24-el nincs kibékülve a xonar driver, vagy a kmplayer?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Alpee
aktív tag
Twisted Pear árul ASRC-t elég jó órával...
-
Alpee
aktív tag
válasz bajnokpityu #16838 üzenetére
Jól látom, hogy ha már DIY akkor nemnagyon rajongtok a TP-ért ?
-
Ombre9
csendes tag
Elektronikában nem vagyok otthon. Valaki magyarázza el nekem legyen szíves, hogy egy DAC esetén pl HRT MSII+, a kimeneti impedencia (100 ohm), és a kimeneti feszültség 2.25 Volts RMS mit jelent és mit befolyásol?
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Ma este fogok beélesíteni egy fiio e10-et,és olyan kérdésem lenne,hogy okozhat valami problémát hogy egy usb hosszabbító kábelen keresztül lesz a géphez kötve?esetleg tudtok ajánlani valami fülest max 30.000-ft-ig.főleg játékra meg zenére(pop,rock)kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Külpolitika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest