Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    Topikgazda

    válasz ntomka #13329 üzenetére

    A "jószág" valóban remek. Az mindenkinek tetszett. Megeszi reggelire a Canampot, Ha-prot. Tisztább, jobb. Ezt nem szeretném ragozni. Hallgassa meg mindenki maga. A kit fillérekért elérhető az eBay-en.

    A DacMagic nekem sötét kicsit. A saját erősítője elhasalt a Sennheiser HD40 alatt, ezt nem gondoltam volna. Nyomkodtunk ott rajta valami gombot (majd a gazdája nevesíti) :B , de én nem véltem változást felfedezni a hangban. Na szóval nem rossz, de nem az én világom. A rengeteg ki és bemenetnek köszönhetően igazi mindenes lehet belőle. Praktikumban verhetetlen. :K

    Yulong D100 II: Ezt nagyon eltalálták a kínaiak. Lineáris, nyugis, ezért gyakorlatilag bármilyen erősítő köthető utána. Most is "jószággal" hallgatom és nem vágyom az M-Stage-re...

    Az AMB kombó marha jó, igényesen van megépítve. A "magas csináló gomb" több embernek is tetszett benne. :D A T70-et hallgattam róla legtöbbet, jó párosítás. Igazából nem tudok belekötni (max. a két fába az oldalán). Szerintem megéri az árát.

    X-Fi HD USB: A szokásos megjegyzésem van. A húszezres kategória megfontolandó tagja. Meg kell venni és kész. Elvan a Creative driverei nélkül is, no para. Nem kell félni a névtől... :))

    HRT MSII+: Ezt még hallgatom, ha már van rá lehetőségem (köszi contaxg), később írok róla.

    #13332) contaxg: Opamp esetleg? Ezt a darabot már szedték szét, mi van benne?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák