Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz ntomka #13100 üzenetére
Megfelelő opával nagyon minimálisan volt több zaja enyémnek.
mondjuk enyémben alps volt a poti, meg ez volt az első utángyártás.
Gyakorlatilag csak akkor lehetett megkülönböztetni a gyáritól, amikor alacsony hangerőre állitottad, és elmászott a balansz.eladó topping dac
-
Warter
addikt
Van egy vacak kinai universal tápom a dachoz és gondoltam, hogy szerzek hozzá valami jobbat. Ezt találtam ebay-en. Találkozott már ezzel valaki? Esetleg van róla valami véleménye? Esetleg egyéb ötletet is szívesen fogadok. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bkercso #13103 üzenetére
Nem voltak ám rosszak az fpalotás féle canamphoz hasonló kapcsolású készülékek sem. Ha valakinek tetszett ennek a kapcsolásnak a hangja, és az eredetit tekinthetjük az etalonnak, akkor 99%ot hozta. Vagy csak szerencsém volt.
Ha fix állásban volt a hangerő, az eredetitől szinte nem is tudtam volna megkülönböztetni az akkori K500asommal, meg a vendég 580asával.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
general
addikt
üdv!
ha hangkártyán szeretnék opampot cserélni, egy darabot kell a sztereóhoz, akkor milyet ajánlanátok? most opa2604 van benne. nem tudom, melyik típus mono vagy sztereó, ezért kérdem. e-bayről szeretném rendelni, itthon borzasztó áruk van. Prodigy 7.1 HIFI-re tenném. (ezen 5 van, de nekem csak a sztereó kell)
főleg jazzt, hangszeres zenéket hallgatok.másik - esetleg láma - kérdés, hogy tudom, hogy ezeket járatni kell, ha beteszem egy másik helyre bejáródni, annak van-e értelme? úgy értem, ha a többi kimenetet nem használom, nincs csatlakoztatva semmi, a mikrofont is alig, akkor így bejáratódik-e? szól mindegyik kimenet egyszerre, próbáltam, de csak az RCA-t használom.
-
bkercso
nagyúr
válasz general #13105 üzenetére
Az adatlapok leírják, melyik dual, érdemes vetni rájuk egy pillantást vásárlás előtt.
Nem minden opamp megy bele egy adott áramkörbe, kézrátétellel erdemes ellenőrizni, nem gerjed-e (nem forrósodik-e).
A bejáratást elfelejteném.
Burson opát érdemes lenne kipróbálni.
Ha hamis kell, akkor vegyél csak az ebay-ról (majd ezért biztos megint kikapok...).kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
Dave™
nagyúr
válasz general #13105 üzenetére
A TI gyártmányoknál következetes a dolog: OPAXXX = mono, OPAXXXX = stereo. De a legegyszerűbb, ha rákeresel a data sheet-re az egyes típusoknál, ott leírják. Tudok adni OPA2107-est ingyen (meg két-három másik típust is), ha valaki eljön érte és átveszi neked. Postára nem szívesen mászkálnék vele, de ha másként nem megy még az is megoldható. Ha gondolod írj privátot. A járatásról nem nyilatkozom, egy integrált áramkörnél nem látom minek kellene járatódnia, de ez sokaknál hitkérdés, szóval inkább bele sem kezdek
-
m.lala
aktív tag
sziasztok
remélem jó helyre írok segítsetek picit
egy normális minőségű, bevált fejhallgatót keresek, ami beépített mikrofont is tartalmaz
vezetékes vezeték nélküli is játszikvan valakinek valamilyen ötlete megbízható kell, de ne legyen túl drága
köszi ha segítetek
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
guppy
őstag
válasz Slownz #13069 üzenetére
Ha már ennyi a keret, akkor én a helyedben egy használt Benchmarkot keresnék, kis szerencsével ki lehet enniből hozni.
szerk: Ha zérod van, akkor meg pláne a Benchmarkot javaslom, mivel a mini-i és az új zero között multkor amikor összehasonlítottam őket nem volt sok különbség, viszont a mini-i fejes erősítője se túl izmos. (UI: nem halottam még benchmarkot)
[ Szerkesztve ]
-
sipi83
aktív tag
Nézegette valaki mostanában a kis csöves headamp-okat?
Lecsengett a "Bravo-Láz", de én mégis arra gondoltam, hogy kéne valami csöves a K500 alá. Pl. egy kis pöttySzerk.: az ár sajnos megint befolyásoló tényező, bár mikor nem az.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Erről a kütyüről tudtok vmit??
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
sipi83
aktív tag
válasz bajnokpityu #13117 üzenetére
és a Little Dot ? - most nagyon bele vagyok esve.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #13117 üzenetére
Egy jó pcmnek még jól is állhat a cső. Ezt az elken dolgot kezeld már a helyén
-
sipi83
aktív tag
válasz bajnokpityu #13119 üzenetére
Na ez az!
Nem hiszem, hogy van köztünk olyan, ha mégis ne maradjon csendben. -
Slownz
senior tag
Nézegettem már, de az újonnani ára elég horrornak tűnt, ebből következtettem, hogy használtan se vágják hozzám túl olcsón
Amúgy lehet, ha akkora ugrás nem lenne a DAC csere, inkább érdemesebb lenne erősítőbe fektetni a maradék keretet és/vagy egy jó fejesbe
szerk1. A Zero-t pedig, ebben az esetben odaadnám Dudikának, hátha tud nekem buherálni még egy kimenetet
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Felhívtak, megkérdezték, hogy érdekel-e. Mivel nem ismerem a kínai készülékeket, gondoltam megkérdem a témát nálam jobban ismerőket.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #13124 üzenetére
Tudom! Azért írtam, hogy egy jó pcm-el. Te általánosan gondolod, hogy a cső csak elkenni tud.
-
SunSoul
tag
válasz contaxg #13125 üzenetére
Szerintem érdemes előbb pár chipet kiválasztani, és utána keresgélni.
-
Tonyo
őstag
hamár kínai [link]
-
kk831228
addikt
Én inkább ezt próbálnám ki. : mk4
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
bajnokpityu
félisten
hmm, nem tetszik mindenkinek a K701.
de az erősítőm még mindenkinek tetszetteladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #13131 üzenetére
A K701 egy nehéz eset. Voltam Pityunál, és még a TPA6120 se bírta el. Az ETA200 jobban vitte.
Amúgy jól egyben van a rendszere- miután bemelegszik a Rotel. A fejes láncomat viszont nem cserélném rá; biztos a megszokás is sokat számít.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #13133 üzenetére
Igen, a kis kínai füleserősítőd nem változott!
[ Szerkesztve ]
-
szaszayanou
aktív tag
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
bajnokpityu
félisten
válasz bkercso #13135 üzenetére
Nyers erő még ezeket a mocskos K701eket is meg tudja regulázni.
Ritka rohadék egy füles. Tudnám mi még az, amivel jól tud szólni...
Gondolom azért a nagy világban sokan próbálták.Hihetetlen, ahogy dinamikus hangok kerülnek a zenébe, a egyéb erősitők mind elvesztik a dallamot, összeesnek.
eladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #13137 üzenetére
A BLC-ből még kinézem, hogy megmozgatja. Ki kellene próbálni.
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #13137 üzenetére
Mivel a BCL úgy se használom ha kell szívesen kölcsönadom.
(ha valakinek nagyon megtetszett szívesen el is adom )
-
Ákos97
aktív tag
válasz ntomka #12963 üzenetére
A magas tartomány sokkal tisztább, kevésbé harsány lesz. A közép pedig némileg testesebb. Ezt abból szűrtem le, hogy volt nálunk vagy 12 kábel, abból több, mint a fele ezüst. Egy darabig mehettünk felfelé árban, apró változások akadtak, de olyan 100-150k-nál lehet azt mondani, hogy ez tényleg nem "visít".
Persze ebből nehéz/nem szabad általánosítani, lehet, hogy pont olyan kábeleket fogtunk ki, amik így viselkedtek.[ Szerkesztve ]
-
Beast007
aktív tag
Nem tudjátok , hogy a Musical Fidelity X-Can V3 beszerezhető e még , vagy ha nem akkor létezik e neki valami utódmodellje?
-
Bodz
nagyúr
audio-gd opa earth rendelesbe nem szeretne valaki csatlakozni?
-
kk831228
addikt
Üdv!! Erről hallott már valaki valami infót??xm6 dac/amp
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
sipi83
aktív tag
A hangkeltő oldalon készen vagyok (egy darabig), de a forráson változtatni kell, továbblépni akarok.
A Matrix Rip DAC-nak és Hivox headampnak is menni kell. Ha valakinek valamelyik kell baráti fórumtársi áron, megbeszélhetjük. -
sipi83
aktív tag
Őszinte leszek, nem tudom.
Pár napja a Teac UD-H01 és CA DacMagic Plus-t nézegettem, A sok funkcionalitás miatt szerintem későbbi rendszerbe is be lehetne őket illeszteni.
És kb. ez a 100K keret is a határ.Szerk. A hang az már egy másik kérdés. A puding próbája az evés!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest