Új hozzászólás Aktív témák

  • ntomka

    nagyúr

    válasz Bodz #13305 üzenetére

    Jövök ide is a fejes talis tapasztalatokkal. Szándékosan válaszolok a hozzászólásra. :)

    Az első fejes erősítő a képen bajnokpityu kedvence, ha minden igaz. Igaz az alap kapcsolás szerinti alkatrészekkel szerelve. De szerintem ezen a jobb poti, kondi, stb sem segít annyit, amennyit kéne. Ez más DIY erősítőkre is elmondható, amik jelen voltak, mármint ha cserélünk bennük alkatrészeket, akkor javulhatnak. Nem helyezném egyértelműen más erősítők alá, mert van benne ráció, de azt mondanám, hogy ha egy kicsit felhúzzuk alkatrészekkel a presentert, az megveri. A presenter ma is megmutatta a DIY erősítők között, hogy van helye a piacon. De jobb dobozzal (bocsánat bkercso :)) )! A jó dobozok, főleg a fémek amik azért árnyékolnak is, sokat dobnak a minőségen.

    Ma kijött az is, amire korábban is ferde szemmel néztem itt és a másik topicban, hogy a "K701 nehéz jószág". Ebből lehet csak én nem érzek semmit, de a HD40 is mosolyogva nézett le az AKG-re. Én azt mondanám, hogy a K701-nél még a K601 is nehezebben hajtható, már ha csak azt nézem, hogy az utóbbit a telefon nem volt képes megszólaltatni korábban, az előbbit viszont igen (még ha nem is értékelhetően).

    Továbbá a Bodz hozzászólásában a második képen található "jószág" fenomenális. Ismét egy filléres darab ami mindent visz. A kapcsolásban rengeteg lehetőség rejlik, már így az alap alkatrészekkel is fenomenális. Simán az AMB M3-mal egy szinten hallottam, és nagyjából ugyanolyan a hangja is. A problémám az, hogy ha minőségi alkatrészeket veszünk hozzá, akkor már közelítjük árban, de ettől függetlenül nagyon jó DIY erősítő. Talán az első a noname DIY cuccok között, amin elismerően bólogattam. Tiszta, lineáris és nagyon természetes hangja van. Csak baromi erős, így vagy 600Ohmos beyerekhez ajánlott, vagy ajánlott a gain-jét visszafogni.

    DacMagic Plus is jelen volt ma. Sokat nem hallgattam. De mindenképp egy szinten van a Yulong D100-zal és az AMB Gamma 2 / M3 kombókkal, csak mindegyik máshogy domborít. A Yulongot hallottam többet. Ez nagyon természetes, lineáris és végtelenül nyugodt hangzású. A DacMagic és az AMB inkább a színezős fajta, visznek némi "fun" karaktert a hangzásba, mindkettő alulról közelítve, de egyáltalán nem vészes mértékben.

    [ Szerkesztve ]

    ツ Headphones on - World off

Új hozzászólás Aktív témák