Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz emiki6 #100441 üzenetére

    Én pedig megvettem az E70V-t. Képek

    Feketében nem volt, pedig a Gustard-hoz úgy illene, de mint látszik a képeken is, a monitor mögött lesz, így olyan túl nagy jelentősége ennek nincs (nekem tetszik ezüstben is, legalább nem olyan komor), ráadásul a jelenlegi RCA kábelekkel ferdén áll, de így legalább nem fűti a Gustard-ot, talán jobb is így, utóbbinak elég melege van ha hosszabb ideig hallgatom ebben a kánikulában. De még ha rá is feküdne, végülis el van rejtve, lehet majd veszek olyan RCA kábelt amivel ráfekszik. Szóval így sem, úgy sem néznének ki együtt túl jól még ha fekete lenne az E70 akkor sem, meg el is van rejtve, szóval mindegy.

    A menüjén nem olyan nehéz kiigazodni, elég jó a kis kézikönyve, beállítottam az alapdolgokat (pl DAC only mode, nem kell távirányító, a kijelző kapcsoljon ki magától, PCM F3, ilyesmik) aztán bekötöttem.

    Előzetes vélemény: hát azt mondják járatni kell mondjuk 50 órát, van aki hisz ebben, van aki nem, nyílván ezért előzetes vélemény; én azt mondom változott a hang a javára, kicsit kinyílt, teresebb lett, a mélyhangok határozottabbak, feszesebbek lettek valamivel és a mennyiség is több. A közepek mintha mintha kicsivel több részletet adnának, a magasak nem bántóak ezen sem, szépek. Szóval melegebb hangzást kaptam, ami teresebb, szóval jó.

    Megérte-e? Nem tudom, talán igen talán nem. Nem érzem olyan mértékűnek a változást, hogy ne tudjak visszatérni az SDAC-ra, viszont így szerintem megnyugodhatok, kiegyensúlyozottabb lett a rendszer, nem az kis olcsó SDAC hajtja a drága fejest, hanem valami profibb cucc.

    Valószínleg majd 3-4 hét múlva, mikor biztosan "bejáratódik", majd írok egy kis blogbejegyzést róla szerintem, visszatérek az SDAC-ra is persze, addig nem adom el.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák