Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
A témát ne nézzétek, csak simán a minőségére vagyok kíváncsi.
Nekem tetszik, u11 life>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
andrys83
aktív tag
válasz fototrend666 #73877 üzenetére
Port apphoz adnál linket?
-
tomboy0013
veterán
válasz fototrend666 #73877 üzenetére
-
fototrend666
csendes tag
válasz andrys83 #73903 üzenetére
Ott pedig nyomon lehet követni az aktuális G6 Portokat
(#73904) tomboy0013
Mellé nem nekem kellett csak avatar zavar miatt gondolom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fototrend666 #73901 üzenetére
Úgy értettem, hogy a Google Camera működött-e eddig a nagylátóval (akár hdr+ nélkül is), de akkor jól gondoltam, hogy csak most lett portolva.
De várjunk csak, most látom, hogy amit én linkeltem az nem is wide kamerával készült, de még csak nem is G6, hanem G4. Gyanús is volt...
És az biztos raw, mert a gyári jpg azzal nem így néz ki, GC meg nem működik rajta.(#73907) fototrend666:
Vágesz, azért kérdeztem, mert szerinted wide és jpg volt az a kép amit linkeltem, de a dátum alapján nem az új Google Camera porttal készült, a gyári meg nem tud ilyet.
Aztán leesett, hogy 2016-ban még G6 se volt, szóval az a kép se nem wide kamerás, se nem jpg.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz fototrend666 #73905 üzenetére
Csak azért linkeltem mert már létezik béta verzió is. Te még az alfát írtad, gondoltam linkelem hátha nem láttad.
-
andrys83
aktív tag
válasz fototrend666 #73905 üzenetére
köszi!Olyan nincs amiben nem kell felfelé vinni a kamerát hanem egyből lő és én állitom be az elmosodást portré fotónál?
-
Tybike81
őstag
válasz fototrend666 #73900 üzenetére
A szépítés funkciót kikapcsoltad a Maten?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
fototrend666
csendes tag
válasz andrys83 #73909 üzenetére
te kevered a szezont..Amit te csinálsz az az elmosás az oldalmenüben kapcsolj portré modra(ÁLLÓ)
(#73911) Tybike81
Vágod,hogy az mobilarena teszt kép és igen azon ki van a többin ha nézed a teszten van amelyiken be van(#73908) tomboy0013
Jogos bocs!
(#73906) kdavid94
Amit linkeltem portré az G6 te az ömlesztett galériát nézted tovább!Ott van minden vegyesen G4 stb ez a(#73910) Moz
Egyre jobban belezavarodsz...
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
válasz fototrend666 #73912 üzenetére
Azért nálad is vannak gondok......
Inkább tölts fel egy-két saját fotót,szívesen nézegetnénk![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
törölt tag
válasz fototrend666 #73912 üzenetére
Igen, közben már rájöttem. Azt hittem először, hogy mindegyik G6-tal készült, nem néztem az adatokat.
Viszont Moz arra a képre mondta, hogy nem a legjobb minőségű amit én linkeltem, te meg azt írtad rá, hogy "JPEG! Igen ez a wide kamera Brutális mi kihozható belőle az F2.4 ellenére mint látod", miközben az egy G4-es kép.
És ki is nevetted, hogy nem raw, pedig nagyon is az, szóval nem ő zavarodott bele.
Amúgy csatlakozom Drakmusz-hoz, várom én is a képeket a G6 tulajoktól, kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz S e t h #73917 üzenetére
Koszonom, neked is Ricardo
Ezek szerint te is bent vagy abban a csopiban
Itt a szerkesztett topikba is beraktam azt
Drakmusz:
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz leslien #73921 üzenetére
Ha sz*r lenne azt is leírnám ... de ezek tényleg jó képek
Szeretem a Samut de nem vagyok "fan" az veszem ami az aktuális legjobb !
Simán lehet hogy köv. telefon nem Samu lesz, de akkor a többi gyártónak jó lenne összekapnia magát, mert nem akarok semmivel sem kompromisszumot !
Szóval nálam nem a kamera az elsődleges !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
no more
veterán
válasz leslien #73921 üzenetére
Szerintem Aryon rosszabb, aki megmagyarázta az U11 szemcsés, pöttyös fotóit azzal, hogy száll a só a tengerparton. Vagy a Sony tulajok pl, akik szerint a mai napig a Sony a csúcs fotózásban és videózásban. Hol vagyunk mi W-vel hozzájuk képest?!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok!
Tudom, videók kevésbé mennek itt, de mégis talán itt találok jobban hozzáértő szemeket. Nem annyira videoztam eddig es most vettem észre, hogy mennyire brutál remeg-pulzál a kép, ha bekapcsolom a p10-en a kepstabilizatort. Nem verem oda a sarkam,szinte lopakodok, mégis olyan a video amilyen. Raneznetek, ez szimplán sz**, vagy tonkremehetett a kepstabi a telefonomban? Tervezem szervizbe vinni, csak őszintén félek, hogy ülnek rajta 2-3 hetet, aztán visszakapom egy szoftverfrissitessel,hogy semmi baja.
P10 ois videok -
törölt tag
válasz cicaslany86 #73926 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
A P10-ben siralmas a stabilizátor, ahogy kb az összes Huaweiben. Amúgy 1080p és 30fps mellett működik csak a P10-ben. Vagyis kellene.
[ Szerkesztve ]
-
cicaslany86
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
1. Ois-t nem lehet bekapcsolni/kikapcsolni.
2. Amit bekapcsolsz az vmilyen szoftveres stabilizátor, nekem H8 ritka fossá teszi a képet(vhs isten mellette!)
Szóval hanyagold. Ha pedig ki van kapcsolva és akkor ilyen, az az ois gyengesége.....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
Nem is ertem a gyartok minek teszik egyaltalan bele ezt a szoftveres kamu f@szsagot a video beallitasokba csak megtevesztik a usert akinek fogalma nem lesz mitol olyan fos a video minoseg. ? De tenyleg milyen celt szolgal ez az opcio ha rosszabb tole a minoseg
3njoy the Lif3
-
Anulu79
addikt
Nincs valakinek P10 Plus-sza? Ezen a készüléken (is) gondolkodom és érdekelne itt is, hogy mit tud.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz Quqesz #73930 üzenetére
Szóval az ois mindig aktiv elméletileg es az csak vmi extra digitalis stabi lenne? Pedig h azt kikapcsolom olyan mint egy 1970-es doku thriller kézből Találtam egy Sony Miro-s videot, ami quadon készült, kézből és feleannyira sem remeg.Pedig 6 éves telefon 5mpx kamerával. Első és utolsó telefon a p10, amit megvettem megjelenés után egyből
-
gerner1
nagyúr
Vannak helyzetek, amikor ezek a telefonokba épített stabilizátorok nyújtotta eredmények, még megfelelnek. Az esetek másik felében pedig, nem jók, készüléktől függetlenül. Aki sokat videózik, és zavarják ezek a dolgok a felvételekkel kapcsolatban, az vagy lemond ezekről, vagy előbb-utóbb külső eszközt vásárol, amellyel érdemben sima felvételek készíthetőek. Sajnos, amelyekért pénzt szabad adni, azok nem olcsóak (gimball) ...
[ Szerkesztve ]
-
fototrend666
csendes tag
Zaj ,agyonszaturáció,fokusz hibák lencsetrorzulat.Első szoftver volt mert ez gyász?A nyers rawokat rakd már fel valahová mert lehet,hogy csak a a szokásos Moz féle hibás raw to jpeg feldolgozás a gond!Köszönöm szépen!
Mondjuk a szélein a lencse fizikai trozulsásain nem tudom javíthat e a szoftver .Minden esetre döbbenetesen rossz képek
-
natë
nagyúr
válasz fototrend666 #73939 üzenetére
Te amúgy ki a bré vagy?
-
Gabbbb
senior tag
Túlszaturáltság erősen szubjektív, a többi kritikád pedig egyenesen hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
Akkor fussunk neki újra!
Légy olyan kedves egy pár saját képet feltenni,szívesen megnéznénk.
Mert a felesleges kötözködésen kívül,eddig még nem sokat láttunk tőled.
Köszönjük![ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
no more
veterán
válasz silentkiller #73933 üzenetére
Keress rá Aryonra. Szívesen. De szerintem szívesen küld neked low-light videót is, amin alig látszik valami a szemcsétől.
(#73937) Moz: Azta!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz no more #73945 üzenetére
Eros tulzas amit irtal a videoval, mert amit emlitesz, az sotet szobaban keszitettem probakepp,ott latszik.
Par napja linkeltem 2 hajnali videot abban szemcsezes nincs.Silentkiller, sajnos az ejszakai manual modban tenyleg feher szemcses volt a kep, foleg oldalt, amit termeszetesen ugy latsz, ha maximalisan belenagyitasz a kepbe. U11-re keress ra itt, van par ejjeli kepem. Ettol fuggetlenul meg mindig azt mondom hogy a legjobb kameras telefonom volt
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest