Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Wuk07
tag
válasz legiaap #24801 üzenetére
1 - 1020 vs 808 fontos különben senki nem nézi meg
2: most a 1020 nekem jobban tetszik, sok helyen.Gyanítom fel lesz hozva az elmozdulás, de szerintem ez a 1020 jobb optikájának köszönhető a kevesebb bemozdulás, és nem látok mosást sem a 1020 képein, nagyjából ezt a minőséget vártam, és most totál nem tudom melyikre kell majd beruházni
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
Wuk07
tag
válasz legiaap #24803 üzenetére
A fehéregyensúly nekem is a 808 tetszik jobban, meg szerintem közelebb van a valósághoz, de ez a legkönnyebben korrigálható elem. Nekem ami a 1020-nél fura, a drótköteleken ilyen fehér csík, mint egyfajta glória.Remélem online leszek mikor Bog-k megkapják a tesztre a készüléket, első kérdésem lehet e puhítani a kontrasztot
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
Wuk07
tag
válasz Quasi_modo #24806 üzenetére
őő igazad van, rosszat írtam. De igen arra gondoltam, csak így este már..
Nézzétek nagyon jók a kommentek:
[link]N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
MR007RM
addikt
Látom a Nokia komoly fenyegetés lesz a világon a legdrágább fényképes masinákkal szemben, mivel csak egy picit lejjebb kell venni az élességet és a kontrasztot(marhák ezt miért nem tudják), mellé még felruházzák egy ND filterrel és kész a tökéletesség. Ennyi lenne az egész.
Csak semmi állítás, automatán kitalál mindent, pl fogja tudni milyenre szeretném, esetleg megkérdezi. Ezért bírom az automatán végzett tesztekben.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Atesz 666
aktív tag
-Ezt a nokiás önteltséget ami itt folyik....
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
balazs1022
őstag
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Polarstar #24812 üzenetére
-Szerintem meg pont ,hogy nincs...ilyen vagy ennél jobb képeket az Xperia S-el is simán tudok lőni nem kell ehez nokia....
-Le kéne már szállni a földre - felébredni és kivenni a kezeket a biliből...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-A nokiára és az azzal készült képekre gondolok..konkrétan..
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Moto X vs. 1020
Elnézve az 1020-as képeit deja vum lett. A Moto ZN5 dolgozott még ilyen meleg színekkel.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
S e t h
nagyúr
válasz balazs1022 #24813 üzenetére
Tetszetősek, főleg ilyen melegben nézni a havasat.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
BalanceR
addikt
ÖRS-Nappal
Mocskos ablakon keresztül - ellenfényben.
ÖRS-Éjjel
Ablakon keresztül - Hosszú zárralVillamos
Auto mód
Villamos-Effekt
Szerkesztve telefonon (PixLRoMatic/Avary/PicSayPro)SGSII
[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz Quasi_modo #24824 üzenetére
Kézből, de nekinyomva az ablaknak, egy másodperces záridőt nem tartok ki...
-
irgum
addikt
válasz Quasi_modo #24824 üzenetére
Tényleg jó.
De a kérdést nem értem, szted nem egyértelmű, hogy nem kézből van mikor az autok 10 méteres fénycsíkot húznak? -
Wuk07
tag
[link] - 1020 (nem mind, az eleje az, a Canon-t ne nézzétek be 1020nak )
[ Szerkesztve ]
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
legiaap
félisten
Nehezek lesznek a Sony lencsék: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BalanceR
addikt
válasz balazs1022 #24836 üzenetére
[Camera FV5]
Akár 5mpes zár is lenne, de nem teljes felbontásban, tud tömörítésmentes PNGben menteni (bár nem RAW, de közel azonos végeredmény) van RGB hisztogram... Az egyik legjobb kamera-app.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #24838 üzenetére
-› 808 Ott a pont...
Helyesbítek, nem az embereknek ment el az eszük, hanem át vannak vágva. A marketing maszlag átbaltázta a bagázst. Ügyes... És sajnos sokba is kerül.
Ettől tartok én is, hogy nem ért véget a ilyen-olyan gépbeszerzés, mert ez és az egyre kevésbé kompatibilis egymással.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
GALARDO
addikt
HTC One
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
BigBlackDog
veterán
Rossz topik.[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz balazs1022 #24841 üzenetére
A "Hosszú+" lehetőséget válaszd,a lehető legkisebb ISOval, akkor normál felbontásban marad, és ha elég sötét van 1sec lesz a záridő.
-
BalanceR
addikt
válasz S e t h #24842 üzenetére
Pedig ha nem is sok, de van eltérés JPG és PNG között, akkor látható, ha sok részletet tartalmazó témát fotózol pl. egy bokrot sok levéllel. Kevesebb a zaj, és jobb a vonalélesség, bár csak 100%os nagyításban látszik.
(Meg a fileméreten, PNG ben kb 2x akkora)
Viszont a PNG mód nálam nem stabil, sokszor nem menti el, vagy hibásan, ezért csak akkor használom, ha van időm tőbb képet lőni.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
silentkiller
senior tag
válasz balazs1022 #24841 üzenetére
A full verzióval csináltad? Nem lehet, hogy ha free-vel csináltad, akkor annak korlátai vannak? Egyébként ez az FV-5 - szerintem is - az egyik legjobb kamera app, Galaxy S4-en teszteltem szinte sz összes fizetősen/ingyenesen elérhetőt és gyakorlatilag ez alig tömöríti a JPG-t és nem mossa fölöslegesen a részleteket (pl.: CameraZoomFX), nagyon könnyű használni, nagyon szeretem. A másik kedvencem a ProCapture a panoráma miatt.
Ami ezekhez valójában kellett, a gyári "galéria" helyett pl.: egy QuickPic képnéző és már is élmény az egész... (automatikus forgatás, automatikus kijelző fényerő emelése, stb.)
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?