Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz ForRedGlory #20250 üzenetére
De jó a panorámád!
-
Wa2x_
veterán
Nagyon jók a színek és az árnyékok, szép környék.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
s3nsitivity
addikt
A panoráma nekem is nagyon bejön
Meg a szinek is
Úgy látszik az ulétrapixel megtette a hatását" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Wa2x_
veterán
-
-
nagyúr
Samsung szolgálati mobilomba került végre memó kártya.
Most már nincs kékfogas szarozás, minden megy rendben...
A képek a nagyokhoz képest kicsik. Most ez van, de nem sírok. Lesz majd jobb is.
Nem nagy szám, mert szinte semmi beállítást nem enged.
A képeket utólag lehet igazgatni Mac-ival. Muszály volt, mert a lencse műanyag - így sajnos az UV a tűző napot élessé varázsolja.
Szinte éget mindent.A drágább, esetleg üveg komponenset is tartalmazó lencserendszer tuti jobb, de ez egy filléres vacak.
Lássuk!
belógó ágacska
tulipán sziget
kertrészlet. Nagyon nagyon zöld és virágos
Hercegnő
Hercegnő bohém
Hercegnő napcsiztatja a hasát
Kék-sárga
Ki keresett kikerics-et?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Most máshogy gondolkozom beállításilag. Ha unalmas bocsesz. Mind teljesen nyers fotó.
Még a múltkori szín folytatása. Olyan minőségibb kivitelben. Ez a fajta virág nekem nagyon bejön.
virág 1virág 2virág 3virág 4Pár változat ebből is.
katicabogár 1
katicabogár 2
katicabogár 3
katicabogár 4
katicabogár 5lepke 1,lepke 2,lepke 3,lepke 4
darázs
Tudom ilyen már volt, de próbálom tökéletesíteni. Legközelebb egy picit más beállításból is megpróbálom, csak el ne repüljön vagy támadjon.(#20256) Wa2x: Mind jó főleg a virág ami megfogott.
(#20260) hagel: Egy pürévjuval többre mennél. Azért nem rosszak.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz MR007RM #20262 üzenetére
Még egy kimaradt.
távoli vasútállomásMSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
Az előzőt töröljétek...
Még van pár kép - a teljesség igénye nélkül.
Ha valaki hiányolja a "nagy" képeket, akkor jelzem, hogy felesleges!
Ezek 2 megás képek, egy 808-hoz vagy ájfonhoz képest "ultragáz" felbontás.A védett fekete Hunyor kollekció:
1 2 3
Fhehe-he-rrárri: Ha-ha-ha
A többi növényesek: sárga pamacsok
Rács mögött...
Kis meténg a kertben
Fejezetek egy mohatelep titkos életéből Nefelejcses-menekülős
És a nagy kedvenc! Macskaszemezés
Szőrös randi!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
s3nsitivity
addikt
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MR007RM
addikt
Most 3MP-vel és jó sok digit zoommal próbálkoztam. Úgy látszik jobb összhatást eredményez, mint a nagyobb méret kisebb zoom.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Bozek
nagyúr
válasz s3nsitivity #20265 üzenetére
Inkább ezt linkeld: Shot Control, mivel onnan is ingyenesen letölthető. Bár érdekes módon a Google keresőjében meg 2,99$-t ír ki mellé...
-
félisten
Nokia 808 Red
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyúr
Asszem lemaradt a gép tipus. /Úgy emlékeztem, hogy beleírtam... Hüle szőke vagyok megint? / A-ha. Látom már, hogy szóltatok róla...
A szolgálati mobil egy számszong Xcover GT-B2710...
Nyomógombos strapafon. /Tényleg jó./
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
Pár percet mert lassan mint a zipzár bezárult hermetikusan + összenyomja az áldozatot, hogy mozdulni sem tud. Percek alatt végez vele. Ha nem ugrálna csak várna akkor 1-2 nap múlva kinyílna és nem is záródna le teljesen. [link]
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bozek
nagyúr
válasz s3nsitivity #20275 üzenetére
Akkor meg warez, ami ütközik a PH! alapelveivel:
"Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
„Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan)"Közben rájöttem, hogy miért írja ingyenesnek nálam:
"Demo - Full version is $2.99US / 2.29€, unlocked via in-app purchase."[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Ennyire pocsékra sikerültek a képeim???
Már rá sem bagóztok érdemben?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Bozek
nagyúr
válasz s3nsitivity #20279 üzenetére
Igen, a Google Play áruházból ingyen lehúzható az APK, ami demó. Utána meg 2,99 $-ért megveheted a full verziót az alkalmazáson belül.
(#20280) hagel: Az én szétszakad darazsam se érdekelt senkit.
Amúgy meg nekem tetszenek, de én nem is szakmai szemmel nézem, hanem úgy, hogy ezek mégiscsak mobilok fényképező funkcióval.Mondjuk ez a képhost igencsak idegesítő egy oldal. Még szerencse, hogy Chrome-ban ha a képet megfogom és felhúzom a fülekhez, akkor megnyitja új lapon, teljes méretben.
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Csináltam egy kis homemade tuningot a kamerára, konkrétan tettem egy kicsi nagyítót elé:
Összehasonlítás | Összehasonlítás zoommal
Délután megnézem mit tud így a természetben.
-
nagyúr
Véleményem szerint a maximum ez, amit a gép tud...
A Ménesi úton volt egy szakaszon sok virágzó meggy és szilva. Ép hullottak a szirmok. Nagyon nagyon jól nézett ki. Szétfényképeztem persze. /még a fülembe is jutott a szirmokból... /
Egy kép sem volt értékelhető, mert az átlagoló fénymérés a napsütött betont beégette és a szép fehér sziromeső nem látszódott.
Árnyékban lehet vele valamit kezdeni, csak ne süsse a virágokat a nap, mert akkor halál.Érdekes, de újságpapírt és borzalmasan fotózott le.
Merem remélni, hogy egyszer csak kapunk egy új droidos Xcovert...
Talán akkor lehet találkozom újra hercegnővel és ti is megláthatjátok, hogy dumált nekem fotózás közben végig.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz s3nsitivity #20283 üzenetére
Ha a Real APK Leecher-re gondolsz, azt nyugodtan kiadhatod, mert kell hozzá a Google-fiók és csak azokat az APK-kat tudod lehúzni, amik vagy ingyenesek, vagy megvásároltad őket.
-
s3nsitivity
addikt
van ilyen hát ez kell
Nem erre gondotlam, van egy progi ami a stoerból alapból apk-t tölt le, legyen akár fizetős akár nem, csak lerántja az APK-t
Most nem ugrik be a neve mert már rég használtamBlack Marketet használok már mindenféle letöltögetéshez
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Bibby
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #20288 üzenetére
Az addig okés is. Csak hagel nem így linkelte a képeit és variálni kell vele, hogy meg tudjam nézni eredeti méretben. A kepfeltoltes.hu-nál legalább kihozza nagyban, ha rákattintok, bár az se a legjobb képtároló oldal.
-
nagyúr
válasz Quasi_modo #20293 üzenetére
Nem, nem!
De, jóóóól linkeltem, mert ahhoz, hogy bejöjjön a kép önállóan be kell regisztrálni!
Egy: Én nem fogok regisztrálni. /A megjegyzésem a szokásos ezekre: £ćß@szt! /
Kettő: A képek 2 megások csupán.
Három: Magam is úgy érzem, hogy a készülék ennyit tud, és nem kell rágódni pl a "sárga pamacsos" kép mosódott pixelein.Négy: Jé, itt a kezemben egy N8-as! Ja, hogy ez már az enyém lett! /A családtól kaptam, mert a munkámhoz kell a jobb fénykép és a videó. Tudják, hogy csóró vagyok, és ez egy apró kicsi segítség... Főleg, hogy kifizetni négy hónap alatt kell!/
Történnek még jó dolgok... Most már csak a kopasz N8-ast kell belakni.
-
MR007RM
addikt
Jobbak mint vártam.
(#20280) hagel: minősíthetetlen.
(#20281) Bozek: Elégé megtelt ez a topik és én csak ritkán reagálok. A darazsadat irígykedve néztem, ugyanakkor sajnáltam szegényt.
(#20294) vagyula: piszok jók. Tetszik a kamerája.
-
matyi19
őstag
Nárcisz
Hegyi kökörcsin
Magnólia
................
BékacombiPhone 4S gyári kamera app.
[ Szerkesztve ]
-
hacki87
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest