Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #107850 üzenetére
Az Exynos-on is van.
-
addikt
Igen ez igaz, de itt már rengeteg előre gyártott cfg-k vannak amikel láthatóan, már alapból verik a gyári megoldást sok szempontból.(ez csak a 2. verzió amit megnéztem) És ha kell is korrigálni, sokkal kevesebbet és szerintem jobb is lesz az eredmény. De használni továbbra is a gyárit fogom, összességében azt mondom a 21/22 ultra(22 ultra a lencse hibák miatt, kicsit gyengébb) még most is a legjobb nekem, exynost is bele értve. Elég csak vissza nézni a képeid 21 ultrával.
Más.: Jó választás volt a pixelt vinni.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #107842 üzenetére
Gyári túlélesít, színek ,fények jók. Gcam egy kis élesítést elbírna,színek, fények ,àrnyékok nem jók.
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
-
koxmatyi
tag
S22 ultrara tudtok egy működő gcam linket irni, köszönöm
-
addikt
Van kicsi túlélesítés, de ez így jó szerintem, jóképek.
Más.:
Iphone teljesen más világot látott, és részletekben is elmarad, de így sem rossz szerintem. Viszont az ultraszéles elég gyengécske.
Sima autómód.[ "> ] 13 Pro Max fő kamera
[ "> ] S21 Ultra SD fő kamera
[ "> ] 13 Pro Max Ultraszéles
[ "> ] S21 Ultra SD Ultraszéles
Iphone 13 Pro Max vs S21 Ultra Snapdragon
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Elit3Zotya #107852 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem. De ha van egy linked megköszönöm.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Elit3Zotya #107860 üzenetére
Köszi. Meglesem egyik nap.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
IOS kiveteleveel melyik az a készülék, lehet régebbi és újak közül, amelyiknek a legjobb a videó stabilizátorja ami már már hoz egy gimbal szintet?
(jelenleg egy Huawei P30 Pro-t használol, tehát jó lenne, ha a kamera tulajdnsagai minimum ezt a szintet hoznák az elkészült fotók tekintetében) -
Aryon87
félisten
válasz bghistvan #107863 üzenetére
Samsung es Xiaomi csucskeszulekei, amit en ismerek. Tobbieket nem tudom.
Ha nem is gimbal szint, de egesz jo a stabilizatoruk.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
félisten
-
cicaslany86
aktív tag
Oneplus 9pro vs Oppo Reno 6pro. Ma mentem volna átvenni az Oneplust, de találtam egy Oppot, uh gondolkodóba estem. Opporol jóval kevesebb dolgot találok, itthon szinte semmit. Van itt valakinek tapasztalata, vagy bármi, hogy melyiket érdemesebb? A stabilizálás fontos lenne, de elvileg ez a snapis verzió, amiben van.
-
novinyul
veterán
válasz cicaslany86 #107869 üzenetére
Egy 9Pro emiatt nem átvenni Még ha egy Find X3Pro miatt nem vennéd át
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
gretzky77
veterán
válasz cicaslany86 #107869 üzenetére
Hát én is amondó vagyok,hogy inkább a 9 Pro! Azért az egy másik liga sztem! Illetve nem tudom, hol vennéd és milyen garival! Oppo amúgy jó készülék, de akkor ha jól értem nem 6 Pro lenne, hanem 6 Pro+, mert ugye elvileg az a Snapis változat és abban a kamera hardver is más talán!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz cicaslany86 #107872 üzenetére
Nem tudom mi a prioritás, Oppo-k amúgy jó készülékek, igazából ugye egy cégcsoporthoz tartozik a OnePlussal, de ahogy novinyul is írta ebben a kategóriában az OP társa kb az Oppo Find X3 Pro!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
leslien
nagyúr
válasz cicaslany86 #107872 üzenetére
az még jó lehet (Oppo Reno 6 pro) privatba küldj egy linket megnézem..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
addikt
-
bghistvan
senior tag
válasz Plazmacucci #107868 üzenetére
-
arabus
addikt
válasz BlackV #107879 üzenetére
Nagyon jó képek.Amiket itt látni mindent ver.
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
robi222
senior tag
Légyszi mondjatok nekem egy olyan oldalt ahova a telefonról egyszerűen regisztrálhatok és feltölthettek képeket, hogy itt megosszam veletek. Végre sikerült megtalálni a Oneplus 8 pro utódját. Eddig vettem és nagyon nem jött be: s22 ultra, 13 pro max, p50 plus, Oneplus 10 pro
Most az utód Vivo 80 pro. Világosban szerintem a Google 6 pro jobb habár azt élőben nem láttam, de itt a képekért oda vagyok. -
Orgi
addikt
válasz ShadowLac #107864 üzenetére
ShadowLac:
Sajna az én hibám, minden kép AI-s ebből a körből most, korábban tettem fel AI nélkülieket a Tátrából, meg a jövőben is e nélkül használom...novinyul:
Kicsit piszkálhatnák még a kamerát azért a Realme-nél is, vmiért irreálisan világosnak tűnik minden kép, amit akar készíteni és mindig kézzel kell sötétítenem rajta. De szerintem elfogadható képeket készít a Honor 20-am után...BlackV:
Köszi, majd lehet egyszer kérdezek Gcam ügyben, a te telód elég hasonló, én meg kíváncsi vagyok -
arabus
addikt
-
addikt
-
trebrona
nagyúr
válasz robi222 #107892 üzenetére
https://flickr.com/
Lensdump egy hulladék.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest