Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz WATERDACA #37839 üzenetére

    Nah hát erre pont nem számítottam, hogy Neked a GT-nek steril, színtelen és élettelen legyen a hatása mikor pont fordítva van, hogy a Motorsport jelenlegi legfakóbb, élettelenebb játék ami létezik. Nincs benne fekete szín, erre még patch notes-ba is kitértek de továbbra is egy fekete festésű autó legjobb esetben is max sötétszürke árnyalatú. Nekem readásul a legszínhelyesebb megjelenítésre van kalibrálva a monitorom és át kell tennem fake HDR módra, ha azt akarom hogy ne tojáshéj színű legyen a játék, de így meg némelyik szín annyira mű és kiégeti a szemem.
    Arra igen, hogy talán Motorsportba több a geometria a pálya körül de az engem valahogy nagyon hidegen hagy, főleg a minőségük miatt, hogy most van ott még 1 lelátó vagy sem, meg versenyzés közben ki néz oda? A pályavezetést, apexet nézem kanyarról kanyarra, körülöttem az autókat, ki, hol helyezkedik stb...
    Szerintem az sokkal többet dob, hogy tudsz indexelni, ki-bekapcsolni a világítást, spoilert manuál betolni stb, gondold el hogy egy Nordschleife pályán tudsz indexelni a mögötted jövőnek, hogy lefogsz húzodni mint a valós életbe is ami szabályok vannak ott. De csak millió és egy ilyen kis apró extra interakció amit a kocsival tudsz, immerzivebbé tenné, mint az, hogy most van +1-2 lelátó a pálya körül.

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák