Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34901 üzenetére
Na, megnyugodtam.
Akkor nem adtam könnyen magam! -
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34898 üzenetére
Ránéztem azokra az időkre amit adtatok a hot wheels pályán.
Szépen szaladtatok azzal az új Porsche-vel, na gondoltam ennek fele sem tréfa, rámentem én is.
Sikerülte elkapnom egy jó időt a saját porkéval és adtam vele 6 tizedet, de nem hagyott nyugodni a gondoltat és csak rámentem a Brabham-al is.
Kicsit feljebb toltam a lécet! -
spleenszuru
őstag
Nincs B-s unl. buggym hetire.
Melyik a legkezesebb kezdőnek?Köszi.
Malaka!
-
parandroid
félisten
válasz spleenszuru #34904 üzenetére
Mind másképp szar, mindegy, melyiket veszed. Én vagy az exocetet, vagy a chollát vinném. Előbbi valszeg gyorsabb lesz, utóbbit meg kevésbé fogja meg a terep.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
spleenszuru
őstag
válasz parandroid #34905 üzenetére
Köszi.
Mindig gondoskodik a game arról, hogy rage quitoljak, és pár napig rá se nézzek:
[link]
Itt sokaknak ez biztos szórakoztató, hát én nem tartozom közéjük.Malaka!
-
csaba951
veterán
válasz spleenszuru #34906 üzenetére
Innen egész biztosan nem lehet megcsinálni. Kicsit gondolkozni kell hozzá. Ha megvan az az ötlet, akkor szerintem rájössz majd arra is, hogy nem pont ezzel az autóval érdemes megcsinálni. Ja, és ennél bátran használd a visszatekerést!
Kincses térkép arra jó, hogy legalább a helyet nem kell keresgélned. De a megszerzés akkor is rád marad.
Horizon Stories
Ezek több feladatból álló kampányok. Kapsz egy feladatot, pl. menj el minél gyorsabban A-ból B-be. Ha be van kapcsolva az útmutató nyíl, akkor még mutatja is merre kell menni. Na, ebben az a szívatás, hogy a 3 csillagos értékeléshez garantáltan nem erre kell menni. Akkor mégis merre? Neked kell megtalálnod a rövidebb utat. Legtöbbször árkon-bokron át. De van amikor gondolkodnod kell, hogyan érdemes egy nagy sziklát vagy szakadékot kikerülnöd. -
parandroid
félisten
Nagyfeszültségű oszlopos már megvan? Nekem az maradt a végére. Amúgy nem rosszak ezek, nem kell rástresszelni, ha nem megy, majd máskor megcsinálod.
Csaba951: És vannak azok, amikor akárhogy rövidítesz, nem adja ki, amíg egyszer csak rájössz, hogy ha az úton maradsz, simán megvan.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34908 üzenetére
Remélem a 6-ban az egyik xp táblát majd valamelyik űrben császkaló műholdra teszik ki...
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Qkackca
őstag
Azt hittem történt valami
Kell egy kis kihívás néha.
Időnként kreatívnak kell lenni kicsit, nem tesz mindig mindent eléd a játék.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Qkackca
őstag
Mentem fh4-ben rankedet, b700 dirt, CJ Ram 2500 tuningjával meg megelőztem mindegyik daytona-s muksót, jó nem voltak a legpengébbek, de azért jólesett
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Qkackca #34912 üzenetére
Nem csoda. Azzal a géppel a saját a Daytonás meg Pulsaros időimet is verni tudtam elég sok helyen, úgyhogy inkább az volna a meglepetés, ha a Daytonákkal vertek volna téged.
spleenszuru: Itt még annyira nem is nehezek. A 4-ben ennél még sokkal szívatósabbak voltak. Mindenesetre mint sok más ebben a játékban, úgy ezek sem olyanok, hogy mindenképp muszáj őket az első adandó alkalommal mind összeszedni. Én szerettem őket. Kicsit a nagyon régi artillery duel stílusú játékokra emlékeztet némelyik, ahogy szépen meg kell keresni a megfelelő szöget és a megfelelő sebességet, hogy a végén meglegyen a telitalálat. Sajnálom, hogy kb. az egész játékban ez, meg az intró versenyek azok, amiket kizárólag egyszer lehet megcsinálni. Nem állnék neki minden héten újra leszedni azt a rohadt táblát a hídpillérről, de ha mondjuk lenne a heti események közt egy-egy ilyen célbaugrás, az szerintem feldobná kicsit a játékot.
NoMagix: Rosszul csinálod. Én ilyenkor amikor megyek egy közepesen jó időt, inkább hallgatok mint szar a fűben ahelyett, hogy ördögös szmájlikkal idegelném addig a fórumtársakat, hogy mindenképp meg akarják dönteni az időmet.
Rajta is voltam rendesen a dolgon ahelyett, hogy még a szép napsütésben lementem volna a folyópartra a szokásos hét végi idegbajlevezető, madárcsicsergéshallgató túrámra. Ehelyett mire elindultam, már sötétedett és szakadt az eső. Még jó, rendeltem egy új esőköpenyt a múlt héten amit amúgy ki akartam próbálni, különben ideges lettem volna, hogy miért lovaltam bele magam már megint ennyire egy hülye játékba.NoMagix: Ha mindenképp kerekíteni akarsz, akkor inkább felfelé kerekíts kettőre, mintsem lefelé egyre, mert 0.155 volt a különbség. Mindenesetre azt éreztem a szavaidból, hogy kevesled, pedig mindent kihoztam abból ami abban a Subaruban volt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #34916 üzenetére
Én a H4-es esetek után megtanultam bőven azt, hogy csöndben kell lapulni, ha egy jó időt összeszed az ember. Másképp nem sokáig fog az a jó idő fenn állni.
Qkackca: el is felejtettem, hogy van egy RAM 2500 tuningom megosztva H4-ben De jó hallani, hogy még mindig jó.
No Sana No Life
-
törölt tag
FH4 demoját toltam de mióta meg lett fh5 standard azóta rá se néztem a fh4-re meg nem is hiányzik.
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34916 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy itt írom vagy nem, hiszen automatikusan kapja a legyőzött rivális a jelentést.
Legalább ideig óráig érvényes az aktuális jó eredményem és talán ösztönzőleg hat más fórumtársra is a verseny.Az a Subaru nagyon jól hasít, majd megnézem mit tudok vele alkotni.
[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz CJ4567 #34917 üzenetére
Mitől romlott volna el? Ott nem változtatgatták sunyiban a fizikát, mint itt az 5-ben. Én csak arra emlékszek, hogy volt idő, amikor az egyik pályán te, Qkac, meg én is bennvoltunk vele a top 10-ben, de most rálestem és sajnos már csak te vagy ott, én meg visszaszorultam 11.-nek.
NoMagix: Lehet, hogy kap üzenetet, de nem veszi komolyan. Egy gonoszkodós szmájli után viszont nem lehet nem komolyan venni.
A Subarunál arra kell figyelni, hogy bár a legtöbb pályán jó gyári futóval is, de ahol nagyobb ugrató is van, ott mindenképp fel kell áldozni egy kicsit a lóerő/tömeg arányból egy rally futóért, különben bukfencet vet leérkezésnél. Meg nem is ennyire egyenes pályákra való, mint amin mentünk. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Lehet hogy buta kérdéssel fordulnék hozzátok,de ha megvan a Forza Horizon 4 Ultimate E. s megvenném Steam-en is,akkor a jelenlegi mentésemet át tudom vinni?(Microsoft Store-be lett megvásárolva anno)
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm frissített Win10-ről 11-re és elvesztette a mentéseket, hogy lehetne újra visszahozni azt a progresst? Már olvastam valahol hogy a játék magától letölti de eddig nem volt semmi. Steames Horizon 4-ről van szó. -
törölt tag
válasz batyuska100 #34923 üzenetére
Ha a Steambe a felhő mentés nem volt bekapcsolva akkor sehogy...
ha bevolt akkor steambe kell állitgatni
-
spleenszuru
őstag
válasz parandroid #34905 üzenetére
"Mind másképp szar".
Nos ez bizonyára igaz.Megvettem az exocetet, heti champ első versenye 2. helyezett, az első az űrbe elment, kb. látni se lehetett már, a körversenyen legjobb amit tudok vele, 8. Egyszerűen nem gyorsul, mindegy pl. a váltóját is hova állítom.
Ha nem fizettem volna ennyit a játékért, sztem már töröltem volna.
#34907csaba951
Megvettem én is a térképet, úgy kezdtem el szedegetni a cuccokat, egészen az említett tábláig ahol rage quit lett, mint most is.Malaka!
-
csaba951
veterán
válasz spleenszuru #34925 üzenetére
Én ezzel a tuninggal csináltam meg: 676 095 481
Az alkotót rögtön kövesd is be, nagynevű tuningos.
Versenyenként kb. 3 mp-et vertem a második helyezettre.
Gyorsul mint a rakénta, és földetérés után sem pattog el irányíthatatlanul.Ezekkel a Difficulty Settings-el játszom (többi alap beállítás):
Braking: Anti-Lock ON
Tracktion Control: ON
Shifting: AutomataKorábbi részekben a heti versenyeket legalább Highly Skilled-ben kellett megcsinálni. Az 5-ben ez megváltozott, most már bármelyik beállítással jó. A fórumtársaknál részben a megszokás, részben a kihívás miatt legalább Highly Skilled-en játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz batyuska100 #34926 üzenetére
Mondtam ha nem volt játékhoz felhő mentés bekapcsolva alapból akkor hiába várod a sült galambot. Ezt meg kell nézni anélkül nem tudunk mondani neked semmit nem vagyunk jósok
-
törölt tag
Sziasztok!
A lamborghini sesto elemento forza edition kötelező vétel?
Látom sok helyen ajánlják. Szerintetek megéri az árát vagy inkább vagy lsr300at vagy mclaren f1 40gt-t?
-
homerhamm
addikt
válasz #71316224 #34929 üzenetére
Inkább Rimac Concept Two S2, mindenre is jó. Az összes évszakos PR mutatványt azzal csinálom meg, mert hónapok óta S2 anywhere az autókorlátozás. Ha a Rimac megvan akkor a Lambo FE-t ajánlom. A másik két autóval talán két percet se játszottam.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
spleenszuru
őstag
válasz csaba951 #34927 üzenetére
Köszönöm.
Közben kutakodtam én is, aztán redditen megtaláltam a heti Saeenu threadet, és onnan az exocet tuninggal nekem is meglett...
Durva, hogy kicsit másabb beállítás mennyivel jobb:
122187799
Attól meglesem a tunigost akit írtál, úgy fest nem megy ez nekem, jobb másokra bízni a tuningokat.Speed trap és zone meg Mosler MT900S. Ez a kocsi beteg.
928818577Nem te vagy az első, aki azt írja, levehető a nehézsége a hetiknek, de azok lockolva vannak highly skilledre, nem?
Mivel csak ezekkel szenvedek, alapvetően átlag feletti diffen tolom, de ezek a hetik megizzasztanak.
Mikor belépek 1-1 eventre a hetikbe, ott is írja hogy:
"race against highly skilled drivatars"Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Végre lenulláztam a fast travel költséget.
Azért itt, ami amúgy nem lett meg ezen a képen, csak kb. századjára, kissé idegbeteg lettem.
Malaka!
-
törölt tag
válasz batyuska100 #34933 üzenetére
Akkor telepitsd ujra ha nem oldja meg játékba nyomdosd a felhő szinkronizálást ha az se akkor tiszta windows ujratelepités microsoft oldaláról rufust mellőzve. Rufust utóljára 2015-be használtam azóta rá se néztem és nem is vágyok rá sokkal jobb a hivatalos eszköz (media creation tool)
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz #71316224 #34932 üzenetére
1. Peugeot 207 Super 2000
2. Peugeot 205 Rally
3. Porsche GT 3 RS Forza Edition
4. Radical RXC Turbo
5. Henessey Venom F5
6. Ford GT70
7. Jeep Grand Cherokee Trackhawk
8. Mitshubishi Lancer Evolution VI GSR
9. Renault Clio R.S. 16 Concept
10. Renault Megane R.S. 2018S azóta is várom, hogy a 206-os Peugeot bekerüljön a játékba
-
Sirpi
senior tag
A Forza 4-et '19 végén vettem meg féláron, és eléggé módjával játszottam vele (mostanra lett meg a 2 csillag a nevem mellett). Próbálom pótolni a hiányzó dolgokat. A backstage-en még 24 autó hiányzik, és 162 / 178-on állnak az achik. Decemberben megpróbáltam megcsinálni az Encore achit (100% teljes hónap), de miután egy bug miatt 4 x 94%-on végezten, majdnem uninstall lett a dologból. Az előző hónap viszont meglett, bár a téli PR-mutatványok azért izgik voltak.
Pár napja ráálltam az Eliminátorra is, 4. próbálkozásra lett egy 2. helyem, aztán tegnap este a 13 éves fiam a 20. eliminátort megnyerte (30 résztvevővel). Összesen ketten maradtak a döntőben, de a végén nem volt kérdés
Aztán még meglátom, hogy a 16 hiányzóból mennyi lesz meg. Összehasonlításképp a Forza 5-ben a Rally DLC kijövetele után 4 nappal újra 100%-os lett a játék.Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
stillmatic
aktív tag
válasz #71316224 #34937 üzenetére
Értelmetlen.
Én alapból csak B-A kategóriában versenyzek online, drága autókból a heti mutatványozást pedig lefedem a Rimac-Hoonigan RS200 párossal. A szuper-hiper-megaautók felőlem ott rohadnak meg a garázsban.
Az ár alapján rangsorolásnak végképp nincs értelme. Soha nem láttam még senkit például a 143 milliós Mercedesben.A Sesto Elemento Forza Editiont emelném ki egyedül az aszfaltos sebességzónákhoz, de a játék eleje óta nem ültem abban sem és már vagy négyet ajándékoztam el belőle.
-
stillmatic
aktív tag
-
törölt tag
válasz stillmatic #34939 üzenetére
amúgy igazad van ,liciten ma megnyertem rimac concept two kocsit és képes 465 km/h-re néztem hogy miez és nagyon durva az az ijesztő hogy szépen lelassulni is tud tehát nem csúszik ki..
valaki megdobhatna engem akkor sesto elemento forza edition kocsival ha ennyire nem ér semmit
[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
válasz #71316224 #34941 üzenetére
Az a baj hogy az ajándékozást nem lehet névre szólóan irányítani, pedig úgy még lenne is értelme például haverok között.
Múlt héten ajándékoztam oda egy random új játékosnak a felesleget.
Ja, a Rimaccal a legtöbb ugrató is simán három csillagos, mással nem is szoktam próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stillmatic #34942 üzenetére
azthiszem aukciós házba be tudod rakni bár ott más fogja megvenni
Te neked mostanába mik a pénz szerzési trükkjeid amivel rövid idő alatt összeszedsz sok milliót úgy hogy nem játszol sokat a játékkal?
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz #71316224 #34943 üzenetére
Olyat lehet, hogy felteszel egy filléres autót 10-20 millás kivásárlási áron és valaki rendes lesz és megveszi tőled. Utána a pénzen pedig azt veszel, amit szeretnél.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
spleenszuru
őstag
Azt jól látom, hogy nem lehet megtekinteni előre, hogy egy adott tunertől letöltött autó, külsőleg hogy néz ki?
Már 2 kocsival jártam ma zsinórban úgy, hogy 50-60k cr-es tuningot megvettem rá, majd mikor megláttam az autót, azt hittem elhányom magam, olyan csúnya optikailag.Malaka!
-
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #34939 üzenetére
A 143 milliós Mercit riválisokban fogod látni, meg max a kínaiak kezében, akik mindenáron nyerni akarnak, és csak a legerősebb kocsikat viszik online.
No Sana No Life
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz CJ4567 #34947 üzenetére
Kössz a tippet! Általában képben szoktam lenni a pówerbuildekkel, de arról valahogy lemaradtam, hogy ez a Merci A800-ban majdnem úgy hasít, mint egy Dart.
kovibeni777: Tessék küldtem tizet, de ne nálam panaszkodj, ha nem kaptad meg őket!
-
törölt tag
válasz Kisgépkezelő #34948 üzenetére
Fent voltam ma de semmi privit irtam neked
Azért köszönöm a nagylelküségedet.
Amúgy miért nem csinálták meg hogy ajándékozni lehessen direktbe-? mindegy aukciós házba árulok még bmw m3 2008asokat eddig nem vette meg senki pedig nem kéne sok pénz csak 4-5 miska.[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz #71316224 #34949 üzenetére
Elvileg azért, hogy ne lehessen játékbeli dolgokat valós pénzért árulni, vagy ilyenekkel átverést csinálni. Ha lehetne személyre szabottan ajándékozni, akkor akár lehetne egy honlapot is csinálni, ahol 5 euróért árulnák a Sestokat, amit jobb esetben el is küldenének, rosszabban csak benyelnék a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest