Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34250 üzenetére
Nálam ez akkor is előjön ha kilépek a menübe. Halálkomolyan.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Sirpi
senior tag
Tegnapelőtt este jött egy patch, arra még rápróbálhatsz, hátha megoldja.
Egyébként nem tudom, mikor volt utoljára ilyen nyugis hét, mint a mostani. A trial-en kívül semmilyen online feladat nincs (tour, open, arcade, playground, eliminator).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
stillmatic
aktív tag
Sikerült a B700 open dirtet is szétbarmolni a Subaru Brattal. Az az autó annyira meta mint A800-ban a Bone Shaker.
A pontozás rohadtul nem megy playgroundéknál. -
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #34255 üzenetére
"Csak" olyan gyors, mint a Scout volt, szóval most már van a Scout-nak is ellenfele.
No Sana No Life
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mókoltam egy kicsit az eventlabbal, hogy kihozzak valami olyan pályát amit akár még élvezni is lehet. Próbáltam úgy csinálni, hogy legyen valami kihívás is, ne csak az legye a kérdés, hogy megverjük e 10 másodperccel a "verhetetlen" botot, vagy igen.
Itt egy jó kis aszfaltos körverseny. Előre szólok, hogy megnyerni nem lehet, csak lassan elveszíteni!
Kód: 488 157 033
Itt meg egy rally sprintverseny különféle nehézségi szinteken. Ezek azért mind nyerhetőek.
Könnyű: 120 278 515
Közepes: 286 622 802
Nehéz: 414 094 428
Nagyonnehéz: 228 334 133 -
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34260 üzenetére
Szuper köszi, holnap meglesem őket!
Hamár pálya a téma, lassan de biztosan haladok a legújabb agymenésemmel!
Azt elárulhatom hogy igen egyedi és meglepő lesz! Ilyen pálya még sehol sem készült...
Majd az utolsó simításoknál feldobok pár kérdést a véglegesítés segítségéhez!
Sajnos/szerencsére kell még pár hét a befejezéshez, nem tudok minden nap alkotni a meló mellett.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
LOL, ma elindítottam a Forza Motorsport 5-öt, mert van még valami 135 versenyem benne, és elkezdtek jönni az üzenetek. Megint mennek a szerverek, van multi (nyilván töküres lobbikkal), illetve letölthető, a festések, és tuningok is. Yay. Remélem, ez marad is így, itt is, meg FM6, FH2-ben is.
Yep, FH2 szerverek is mennek.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34264 üzenetére
Most mar igazán jöhetne az új Motorsport. Amúgy csak ezen okok miatt nem tudtam magam tartós FM5-re rávenni magam. Remélem nálam is működik, amint vége a repteres műsornak megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #34265 üzenetére
FM6-ban is megy a rivals, ligák, multi, gondolom a többi is. Jaja, rewardok is jönnek. Végre nem a szar homologizált tuningokkal kell menni, lehet letölteni valami normálisakat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34266 üzenetére
Emlékszem,tavaly környékén a szerverleállás előtt még az FH2-ben is volt élet, és mindíg tudtam ott is játszóterezni. Ejj a régiszépidők.
-
NoMagix
addikt
A körverseny király lett, egy Renault 5-el B700-ban mentem és 17 kör jött ki, a legjobb köridőm 23.9 volt.
Az természetes volt nálam hogy a nagyon nehézzel kezdjek, nos ott 3 próbálkozásból a legjobbnál (Toyota J40) 96%-ig jutottam, már látta, a célt!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34266 üzenetére
FM5 üres, FH2 meg próbáld újra üzenetet dob ki. FM7 szerverek még mennek, és sokan vannak rajta. Tényleg kéne az uj Forza Motorsport. Vajon újraindították a szervereket, vagy mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #34270 üzenetére
Az érdekes, nálam nem volt ilyen, de halkan szólunk a tervezőnek és biztos orvosolni fogja a problémát.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz stillmatic #34270 üzenetére
Elvileg kéne hogy legyen ott egy félgömb ami miatt nem tudsz elkanyarodni a CP mellet. Sajnos régi hiba a játékban, hogy néha nem töltögeti be az eventlabban lepakolt elemeket. Ilyenkor érdemes kilépni és újra megpróbálni a dolgot.
-
parandroid
félisten
válasz homerhamm #34269 üzenetére
Persze, hogy minden üres, senki nem tudja, hogy megy újra, aztán már vagy egy éve halottak voltak. Kell egy kis idő, mire híre megy, meg az a pár ember visszanéz, aki még a maradék acsikat megcsinálná. De így legalább arra megvan a lehetőség, hogy egymásnak csináljunk lobbit, és toljunk pár versenyt.
p
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #34273 üzenetére
Én már csak annak örülök hogy tudok festéseket letölteni végre.
-
Qkackca
őstag
Köszi,
Jól megcsinált és ötletes elemek, pályák.
A nagyon nehéz autó függően kicsit genyó, de okéhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Kisgépkezelő
senior tag
Csináltam még egyet. A pálya most sem egy nagy eresztés, csak ilyen parkolóban kanyargós izé. A szabályokon viszont fejlesztettem egy kicsit. Három nehézségi fokozat közül lehet választani. Szerintem sikerült úgy megoldani, hogy egy megfelelően tuningolt autóval mindenki tudja teljesíteni, de ugyanakkor a mindenkinek elegendő kihívást nyújtson.
Youtubeon is meg lehet lesni.
Megosztókód: 625 605 117 -
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34276 üzenetére
Videó alapján elég jónak tűnik!
Nem is tudtam, hogy lehet ilyen idö megoldást is készíteni egy pályán belül! -
NoMagix
addikt
Ez a pálya szerkesztő kikészít, egy idő elteltével pontatlanul illeszti az egységeket ezért kénytelen vagyok kilépni belőle.
Az automata illesztés is borzasztó, hol működik hol nem, akkor is akar illeszteni amikor kikapcsolom.
Az pedig kifejezetten idegesítő, amikor több rétegnél mindig a rossz szintet akarja mozgatni.
Leraktam már több ezer alkatrészt és még csak kb. 35%-nál tarthatok.[ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
A Playground alapítói, alapemberei más stúdiók veteránjaival megalapították a Maverick Gamest.
Ugyanakkor a meglévő állásajánlatok szerint a Forza Horizon csapatába művészeti igazgatóhelyettest, vezető hangtervezőt, vezető producert, vezető szintű tervezőt és legfőképpen vezető játéktervezőt keresnek.
Ha jön is a közeljövőben hatodik rész, abban nem biztos hogy sok köszönet lesz.
-
rdt89
addikt
válasz stillmatic #34279 üzenetére
Criterion es Ghost "szakemberekkel" lesz megtöltve. EA Games szintű lesz a Horizon is utána...
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #34279 üzenetére
Na ez szép, akkor talán csak a takarító maradt a régi csapatból...
Ezek után vagy lesz egy nagyon új vérfrissítés ami elmozdítja a szekeret egy jobb irányba vagy maradnak a sárban. -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz NoMagix #34281 üzenetére
Valami 4-5 ember lépett lépett le még januárban. Azok mondjuk pont tényleg Forzás csapat tetéjől, de azóta volt vagy 2 havi stream, azon azért látszott, hogy azért vannak még ott (sajnos?) azok közül akik az FH5-ön designerként dolgoztak. Meg nyilván az a többszáz programozó, grafikus, teszter, stb... akik a tényleges munkát végezték.
Akik leléptek, azok a studió indításakor azt beszélték, hogy ott a Mavericknél majd olyan vállalati kultúra lesz, ahol mindenki megvalósíthatja az ötleteit, meg kiélheti a kreativitását és egy olyan inspiráló munkakörnyezetet hoznak létre ahol majd mindenki a legjobbját nyújthatja. Nem úgy mint máshol. De hogy hol, van az a máshol, ahol az emberekbe belefojtották a kreatív energiákat, azt nyilván nem akarta megnevezni a három volt Playgroundos alkalmazott.
Mindenesetre ez alapján azt, hogy a Horizon széria egy kicsit megrekedt ők leginkább a felsőbb vezetésre fognák. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy nincs olyan fejlesztő aki a H5-öt ebben a félkész, bugos állapotában akarta volna kiadni ahogy kijött, viszont azért azt se mondanám, hogy ne lenne több olyan designbeli probléma akár ezzel akár az előző részekkel amik már a Barna Miki vezetésével készültek, amit a gonosz pénzügyesekre lehetne fogni. -
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34283 üzenetére
amíg nem lökik ki az új FM részt talán még fél évig, addig nem tudjuk meg merre megy majd az FH szekere
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Technikai kérdés.
ugye jól gondolom, hogy az utcai lámpák csak este kapcsolnak be és ha beépítem őket beltérbe azok nem adnak ki fényt egy nappali futam során?!?
Ma nagyot haladtam a pályámmal, de most esett le ez a kérdés. Lehet át kell gondolnom akkor mi legyen. -
stillmatic
aktív tag
Ma B700 open raliban fogtunk egy speedhack cheatert. B700, rali, adok időt ezt feldolgozni. Eddig csak aszfaltos versenyen futottam bele ilyenbe.
A kettes presztízs ellenére a nyomorultja még csalni sem tudott rendesen, az egyenesekben kilőtt, aztán a palánk feldobta a levegőbe.
Szürreális volt, mindenki írogatott mindenkinek hogy jól látták-e, végül hárman is reportoltuk a szerencsétlen barmot.Egyébként nagyon toxic lett mostanában az online, múltkor egy metaautós tag állt belém mikor két nyertes meccs után legyőzött a Datsunjával hogy lassú vagyok, ő a király, dobálta a röhögős szmájlikat, satöbbi. Először finoman, utána határozottan küldtem el a picsába, végül tiltanom kellett. És ez egy hatos presztízsű felhasználó, nem egy mazsola. A rammerek is elszaporodtak.
Mindegy, már 1100. hely környékén állok az Openben, a top ezerig nem állok meg.
-
spleenszuru
őstag
Srácok, mániám, hogy ha már játékot veszek, akkor fullos csomagban.
Forza Horizon 5 40% akciós, de a legnagyobb még így is 60 EUR.
Győzzetek meg kérlek, hogy megériMalaka!
-
Joccc07
addikt
válasz spleenszuru #34287 üzenetére
Nem éri meg. Menjél izlandra, ott olcsóbb
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz spleenszuru #34287 üzenetére
Én nem látom 40%-os akcióban a FH5-öt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #34290 üzenetére
Ah, most szoktatom magam az XSXhez, ezért teljesen abban voltam. Steamen megvan, csak így, hogy lett XSX már bánom, hogy nem oda vettem meg. Bár azt jobban, hogy a Snowrunner nem play anywhere cím, így duplán bajban vagyok.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
NoMagix
addikt
válasz NoMagix #34285 üzenetére
Na, most ezt jól megválaszolom magamnak.
Egy teljesen lezárt alagútban vagy folyosóban is van nappali fény lámpák nélkül, amikor az időszak is nappalra van állítva.
Végül is a beton az fénykibocsájtó elem vagy nem?!?
A másik poén, ha esős évszak van beállítva, akkor az épületen vagy folyosón belül is vizes az út...
Vicces, hogy egy labirintusban is kerékagyig ér a víz.
Amit már tudok biztosra, hogy ez a pálya csak is egyszemélyes lesz, a botok csak bezavarnának a látványba.[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34293 üzenetére
Nos, hamarosan új szakaszba lépek a "pályával" és elérkezett az idő hogy megbeszéljünk pár dolgot a további elemek miatt.
Egyszemélyes lesz, tulajdonképpen egy nem kicsi, de nem is óriási zárt pálya.
A leghosszabb része kb. 550-600 méter, legszélesebb pontja kb. 300 méter, az egész több emeletes de nem lehet mindenhol csapatni rajta.Van több hosszabb rövidebb folyosó, hangár és "kilátó" rész is, az utak szélessége változó.
Tervezek még egy fotó pontot felépíteni, hogy egy kicsit távolabbról is megcsodálható legyen a nagy műalkotás.- nem időalapú versenyre gondoltam, csekkpontok nélkül
- hogyan lehet térképútvonal jelzés nélküli pályát rajzolni?
- milyen géposztály?
- legyenek megtalálható tárgyak elrejtve?
- más ötlet?Hamarosan berakok egy képet és akkor érthető lesz egyből mit miér írtam.
-
stillmatic
aktív tag
Ismét összejött egy csomó bug, már hiányoztak.
Letöltöttem egy C600 tuningot az Alpine-hoz ami letöltés után már B605 lett, erre a belépéskor kihagytam az autókölcsönzést és simán betette a B605 autómat C600-nak.
A Polarist láttam Redditen, hogy felakad a Mangrove raliversenyen ha megközelíted az egyik falat, kipróbáltam, ugyanott felakadtam plusz egy láthatatlan erő visszafelé lökte el az autót. Csodálatos fizikai modell.
A hetiben hiába zúztam le 2x a szamaras pinatat, nem adja be. Újraindítás megvolt.Csak gratulálni tudok, hajrá, így tovább!
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #34295 üzenetére
Nyugi, nálam nem fogsz elakadni!
-
stillmatic
aktív tag
Kb. mikor lesz kész?
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #34297 üzenetére
Talán a jövő héten.
Ma nem haladtam vele túl jól, ráadásul tegnap visszabontottam egy hosszú folyosót mert nem tetszett majd kijavítottam és este 11-re jó lett. -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz NoMagix #34294 üzenetére
A térképútvonal nélküli pályát talán úgy oldanám meg, hogy egyből a rajt után leteszem a célt valahova aztán kitakarom valamivel. Vagy lefalazod valami mögé, vagy kikapcsolod a standard scoringot és akkor hiába megy át rajta az ember, nem lesz vége a futamnak.
Hogy hogyan legyen végül vége, azt meg elég sokféleképpen meg lehet oldani. Berakhatsz egy tárgyat (mint mondjuk én a nehézségválasztóhoz) amiből 1-et, 10-et... akárhányat leütve vége lesz, esetleg valamelyik olyan tárgyat amihez valami speckó skill társul pl: kaktusz és addig nincs vége amíg nem szerez egy "Smacktus" skillt. Vagy ha már skill, akkor lehet olyat is addig nem ereszted amíg nem csinál 10 ultimate driftet, vagy beraksz a végére egy ugratót és az air skill triggereli az esemény végét. esetleg csinálhatsz olyat is, hogy gombkombinációra lesz vége, pl: kézifék és duda egyszerre vagy valami ilyesmi. Vagy csak simán visszakapcsolod a célt egy pár perc után. Így látatlanban nagyjából ennyit tudok mondani. -
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34299 üzenetére
Köszi!
Még nem próbáltam, de a ládára gondoltam vagy valami más törhetóre kb. 8-10 darbot "elrejtenék".
Ultimate driftre nem nagyon lesz lehetőség, talán egy helyen, ahol csiga parkoló út visz fel vagy le.
Nagyon nagy fába vágtam a fejszém, néha már bánom, de a kihívás nagyon nagy benne.
Még nem szeretném lelőni a poént, pedig már ma majdnem kiraktam egy képet, de szerintem ütós lesz, talán még a fejlesztőkhöz is eljut a híre. Lehet sokat képzelek bele...majd eldöntitek
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest