Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    Én nem paranoiából, hanem egyszerűen csak érdektelenségből nem foglalkozom már ezzel. Egyéni festéstől nem lesz jobb sem a kocsim, sem a közérzetem. Nem fogom tőle jobban érezni magam, plusz annyi kontent van a játékban, hogy francnak sincs kedve még ezzel is foglalkozni.

    Az pedig, hogy NoMagix kapott egy átmeneti mini banánt egy ezek szerint mégsem világszerte ismert márkában található szerencsétlen szó miatt (kíváncsi lennék, hogy egy Analyze this feliratért is járna-e kitiltás), és az, hogy két világszerte ismert márka (KFC, Pirelli) nyilvánvalóan nem vicces átalakítása és esetleges üzletrontása miatti számláló kiakasztó kitiltása jelzi, hogy vannak megkülönböztetések, úgyhogy itt maximum a diszkriminációval lehetne előjönni. ;)

    Washington Redskins festés van a játékban? :DDD

    LnB: ez mind szép és jó, de gondolom azt te sem szeretnéd, ha a gyereked angol órán A b c helyett Gay b c-t tanuljon, vagy Jégvarázs helyett Melegvarázst nézzen? Hozzáteszem, nem vagyok habzó szájú fröcskölődő, sőt a magyar-angol meccsen majdnem én lettem megverve, hogy rá mertem szólni a huhogóra. A pápa is megmondta: egy család apából, anyából és gyerekekből áll. Pont.

    [ Szerkesztve ]

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák