Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Sziasztok!
PC-s Horizon 4 multihoz ugye nem kell game pass? Sorry az amatör kérdésért.
-
homerhamm
addikt
Az normális, hogy a "Csobbanózónát" elsőre megadta mikor 5öt kéne csinálni?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Qkackca
őstag
válasz homerhamm #17156 üzenetére
Amikor a javadra dönt a rendszer inkább ne érdeklődj
Más, egyébként mióta vannak kiherélve a forza edition autók? A többsége vissza van butítva az osztály aljára vagy kisebb osztályban vannak. Nemrég mintha még jó (eddigi verzió) lett volna ma meg már új adatok vannak sok helyen.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
-
Daw93
senior tag
Akit érdekelt a 64 km-es pályám Anything goes-al, annak üzenem, hogy mentem 1 versenyt rajta, így már elérhetőnek kellene lennie.
Egy gyári Lotus Esprittel mentem (A 756) 24 perc 1 másodperccel értem be. Mögöttem 3 századdal meg egy Stinger lett a 2.
Aki jelezte, hogy szarok a checkpointok: nos tényleg szarok valószínű az elsők közt készíthettem ezt a pályát, és még nem volt kiforrott a checkpoint-rakási technikám (+ lehet fostam is amikor csináltam, hogy kifogyok a checkpointokból). Alig emlékeztem már erre a pályámra, olyan rég voltam rajta (szerintem vagy 8-10 hónapja biztos nem) Nekem is feltűnt, hogy lehetne több checkpoint bőven, most így hirtelen kb vagy 40 db-ot el tudtam volna szórni az útvonalon pluszba. De én újra nem csinálok egy 64 km-es szakaszt az is biztosSzerk: Akinek vannak jóféle saját pályái, dobálja már be ide, érdekelnének. Lehet nem most, de lementeném őket és amint időm engedi kipróbálnám amennyit csak tudok.
[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
IntelKiller7
Topikgazda
Srácok, a héten nem igazán kerülök gép közelébe, így az új Mercit nem tudom unlockolni. Elérhető már aukciós házban, vagy nem lehet majd kereskedni vele?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #17166 üzenetére
milyen új mercit?..
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #17168 üzenetére
Nem, új. Heti teljesítésért jár talán? Nem foglalkoztam vele, plusz egy sor a listán, nem tartozom a célcsoportjába.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
Nem, eddig a 2013-as E63 AMG volt benne, most lett a 2018-as E63s AMG 4Matic+.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Tibiajax
nagyúr
a dimi sztrímer gyereknél láttam a minap én is, hogy unlockolja az e63-at. és valami brabus-sample képe volt a videójának.. lehet, hogy tényleg másabb ez az új E63, akkor viszont röppenek rá én is
szpeti40 így már világos. köszi!
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #17166 üzenetére
100%, hogy az aukciós házba sincs, ahogy az előző összes új autó.
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #17174 üzenetére
Aha. El tudom képzelni, válás oka: "Túl sokat Forzázik az uram."
-
-
zozek
tag
Sziasztok,
A Forza 7 pc-n 16 gb kell neki hogy fullhd-n menjen vagy inkább 4 gb-os vga. Mert csak 720p-ben engedi
A konfigom egy G4560 + rx560 2 gb és 8 gb ram.
A demo-t próbáltam,ha jól menne lehet megvenném.
Játszik még valaki ezzel amúgy? -
zozek
tag
Egyébként valakinek van tapasztalata hogy egy g4560 vagy régebbi i3-al hogy fut a forza 7?
-
csaba951
veterán
G4560 + GTX 1050 2gb - Forza Motorsport 7 PC
A videó szerint 12 GB RAM-mal már engedi 1080p-ben is. A videóban 9,6 GB-ot simán meg is eszik belőle, úgyhogy valószínűleg ez a probléma.A G4560 rettenetesen kevés ehhez a játékhoz. Nem tudja kihajtani a videokártyát.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
Merci megszerezve. 10 percig frissítgettem a AH-t.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tibiajax
nagyúr
válasz IntelKiller7 #17196 üzenetére
mehet bele a clk-motor! ne sajnáld
egész éjjel pályáztam vele.. valahogy a kanyarodást kéne még javítani, az nem az igazi
a brabus első-hátsót nem lehet állítani, bssza meg..[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz IntelKiller7 #17196 üzenetére
Más mindenáron megakarja szerezni nekem meg itt porosodik hónapok óta szerintem. Na majd holnap ránézek
Gunner for life
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest