Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
-
homerhamm
addikt
válasz LilProphet90 #17301 üzenetére
mijjen f...sztra?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Qkackca
őstag
válasz Kisgépkezelő #17293 üzenetére
Ha többen megyünk bemutató-ra (motorosok, vonat, légpárnás, repcsi ellen) akkor mindenkinek meg kell ütni a szintidőt vagy elég legalább egy embernek?
#17294: hogy írnak rád, xbox app-pal, ismeretlenül?
#17301: F Astrat én is kérek, lehetőleg 1,6l benzin, 8 szelep , vagy egy gsit is elfogadok.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
Új autók:
1994 Toyota Celica
Ford Racing Puma
1992 Toyota Celica
Mitsubishi Starion ESI-R
Nissan Pulsar GTiR
Peugeot 205 RNo Sana No Life
-
Ventur@
senior tag
válasz CJ4567 #17307 üzenetére
Akkor kiegészítem az egész Update 22 listával :
50% RTR Mustang és 80% M-B W154
Moorhead windfarm-on a havi rivális Ford Puma-val.
Nyár
VW GRC Beetle és Ferrari P4
Heti forza kihívás rally szörnyekkel.
Trial: Porsche 550
Játszótér: Renault Clio '16Lancia Stratos, Hummer Open Top, Toyota Celica '94
Ősz
Hoonigan RS 200 és Modern fekete verseny ruha
Heti kihívás Mini X-Raid-el
Trial: Lancia Delta
Játszótér: Pagani Zonda RHonda Civic '84, Rally Fighter, Ford Puma
Tél:
Toyota Celica '92 és Jeep Wrangler DD
Heti kihívás Land Rover Series III '72
Trial: Subaru Impreza WRX '04
Játszótér: Quartz Regelia DLand Rover Series III FE, Mitsubishi Starian ESI-R, BMW M6 FE
Tavasz
Nissan Pulsar és Chevy Chevelle '67
Trial: Ferrari 512 S
Játszótér: Ford Mustang '93Peugeot 205 R, Modern fekete verseny sisak, Alumi Craft FE
Engem érdekelnek ezek az új autók, de most mi ez a nagy rali autó mánia a Forza-nál ?
Mondjuk azért remélem a Toyota vonalról még beteszik a Corolla-t, mert azt tudnám élni .Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Tibiajax
nagyúr
válasz CJ4567 #17307 üzenetére
nna, jóvan.. a legjobbkor adom el a cuccomat akkor legalább, nagyjából megnyugodthatok így. ezek az autók se érdekelnek, aztán gondolom, ez nagyon nem is fog már változni pozitívabb irányba.. legalábbis, az én ízlésvilágom felől nézve
viszlát az új köv forzában, remélhetőleg már ssd-s series x-en -
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Qkackca #17305 üzenetére
Egyszer mentem valakivel olyat a légpárnás ellen, hogy én előtte ő meg utána ért be, de nem panaszkodott rá, hogy nem adta meg, úgyhogy arra gondolok, hogy lehet elég ha csak egy ember teljesíti a csapatból, vagy pedig ugyanúgy pontszámítással határozza meg, mint a csapatversenynél, csak nem írja ki, és ha többen, vagy ugyanannyian vagyunk előtte mint utána, akkor beadja mindenkinek. Annyi biztos, hogy pl: a légpárnás mellett itt-ott egyedül is alig fér el az ember a pályán nemhogy többedmagával.
LilProphet90: Egy 599XX Evo-t kérnék ha lehet. Az elől nem menekül semmilyen gazember.
A Celicákhoz remélem egyedi tuningopcióként elérhető lesz a csalós szűkítő.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #17309 üzenetére
Én személy szerint jobban örülök ennek, mintha kaptunk volna megint 4-6db sport, szuper, vagy hiperautót, végre valami, amit az alsóbb osztályokban is lehet használni, meg tényleg végre olyan autókat kapunk, amik valamennyire földhözragadtak, ilyen is kell a játékba.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
LilProphet90
senior tag
válasz Kisgépkezelő #17310 üzenetére
Parancsolj, ilyenre sikerült: [kép]
Kód: 245 207 106
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Tibiajax
nagyúr
válasz CJ4567 #17312 üzenetére
csak a japán autókkal van bajom.. mind jobbkormányosra van csinálva. nekem így kiesnek. ami kár, mert nyilván elég sok jó verda van azért köztük
alapból nem szeretem mondjuk a japán kocsikat, de egy subaru-val vagy egy régebbi gtr-rel azért szívesen krúzolnék én is köröket, de jobboldalival nekem nem adja, én meg csak belső nézettel megyek
szóval egy újabb régi toyota-tól hogy nem jövök lázba, akkor eléggé enyhén fogalmazok..de most már mindegy is, még két napig élvezem, addig megyek még az alap challenger hellcat-emmel, amennyit csak tudok.. fejhallgatóval, hármasban gázfröcccsöket adva császkálva.. nekem mennyország
-
stillmatic
aktív tag
Fasza felhozatal, a raliautók a kedvenceim, a Celica legend, mi kell még?
A kuncsorgós rinyagépnek pedig ott az RTR Mustang.
Hiányolom még az Xsara és C4 WRC-t, a 2008-as Grönholm-féle Focust, a Ferrari 308 GTB B-csoportos verzióját, a Celica Twin-Camot, a Mercedes 190 E Cosworthot, az N-csoportos Mazda 323-at, a Mercedes 450 raliváltozatát.
Ezek közül bármelyikért telezokognám a párnámat. -
_stick_
őstag
válasz stillmatic #17316 üzenetére
Első rallis játékom pc-n, valamilyen izometrikus nézetű, ilyesmi, abban volt nagy favorit a celica. Én is örülök, hogy beteszik a játékba.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
A drift ferrarit mikor lehetett megszerezni? Vagy meg tudom venni az aukciós házba? Vagy esetleg valami versenyen lehet megnyerni?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
Dtomka
veterán
Egy kis segítség azoknak akik most kezdik a játékot!
[link] Honnan van ennyi creditem? Most Megtudod! | Forza Horizon 4 -
Dtomka
veterán
El szeretnék adni egy autót az ismerősömnek, az aukciósházban.
Van valami módszer, 5tlet, hogy Ö legyen a vevő és ne más?
(pl, éjjel próbáljam feltenni?)[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
[link] SERIES UPDATE 22, 6 NEW RALLY CARS | Forza Horizon 4
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Azt honnan tudni, hogy melyik autó milyen fajta versenyre való? Ritkán játszom ezért kérdem most.
-
NoMagix
addikt
-
-
Gabor777
aktív tag
Gondoltam megszerzem az online adventure rangot, hogy megkapjam a rewardokat a seasonben...hát borzasztó ez az online továbbra is. Team adventurenél nagyon kiütközik, hogy mennyi retardált van. Dirt versenyekre hoznak 458 italiat, meg porrá ültetett lambokat, tök utolsók...és persze csapattársat lökik ki a francba. Még carryzni se lehet őket.
-
NoMagix
addikt
válasz Gabor777 #17329 üzenetére
Tegnap ismét rávettem magam online futamokra és csak az első bajnoksgot tudtam úgy levezetni, hogy mindenki korrekt volt, utána jöttek az igazi köcsögök!
Be is fejeztem megint egy jó darabig!
Ráálltam az egyedi pályákra, kinézek pár szimpatikusat vagy készítek magamnak új vonalvezetéseket és oda hívok társat!Apropó, tegnap indítottam egy futamot A800-al egy olyan pályán amit én szerkesztettem (minden kategória nyitva van benne), de aki érkezett Ő X999-el jött és a droidok is vegyesen jöttek A800 és X999!
Nem az határozza meg az autókat aki indítja?[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Elérhető a frissítés, 1.42GB PC-n.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Az igen, pickelhető a Bone Shaker és Track-tor rivalsban, nincsen wallride lassítás, se lökés elleni védelem... valahogy 1 éves fájlokat használtak vagy mi?
No Sana No Life
-
stillmatic
aktív tag
válasz Gabor777 #17329 üzenetére
Múltkor elővettem én is a mazochista énemet, egyből beleakadtam egy olyan csalóba aki valamilyen kategóriahacket használt. A800 terepbajnokságban egy olyan Bowlert terelgetett amit Red Bullal tankoltak meg véletlenül: ötből öt győzelem, a legkisebb különbség 23 másodperc volt amit rávert a második helyezettre, egy szabad kóborlásos futamban 92 százaléknál lettem második, ott összefarmolt kb 40 mp előnyt. Végigmentem, mert a többi ellenfél meglepően korrekt volt, a csítert meg a rajtoknál láttuk utoljára.
Egyszer közvetlenül előlem rajtolt a tizedik helyről, úgy gyorsult az A-s Bowlerje hogy az első checkpointnál már első volt, bezzeg a márkatársai csak a mi tempónkat tudták tartani.
Mindent összevetve kreténből több van, de mindkét kategória nagyjából játszhatatlanná teszi az online módot. -
csab991
senior tag
válasz parandroid #17328 üzenetére
Én is jártam úgy, de háromból kétszer összejött.
-
scream
veterán
Hát nem vagyok nagy autóvezető/autójátékos, így általában megelégszem AI elleni versenyekkel, de kezd nagyon elegem lenni, hogy a szezonális co-op versenyeket nem tudom megcsinálni, mert egyszerűen folyamatosan idiótákkal vagy AFK-kal rak össze.
Van esetleg valami más módszer, hogy ne random 10 évesekkel kelljen csapatban versenyezni (és közben ne kitoljanak a checkpointokból, stb) és legyen valami élmény faktoris a dologban?
-
CJ4567
nagyúr
Kijavították a hibákat, amit az új patch hozott, szerveroldalon rontottak el valamit.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Qkackca
őstag
válasz scream #17338 üzenetére
Csak akkor megyünk (törünk-zúzunk) úgy ha szeretnéd
Amúgy pár ismerőssel, baráttal állj össze, úgy mindjárt más, létszámilag is kevesebb esély van a hülyékre, meg nagyjából tudod mire számíthatsz a többiektől
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Bakker, elindítottam a játékot, amikor kiléptem a garázsból, akkor lejátszott egy ultimate add-on videót, azt hittem, hogy bekerült game passbe. Miért hergelik az embert?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
LilProphet90
senior tag
Srácok, teljesítettem mind a négy évszakot a Series 21-ben, 100%-osan, mégsem oldja fel az "Encore?" achievementet... mi a fene lehet? Esetleg a kövi szezon kezdetekor oldaná fel? Ez lenne az utolsó achievementem.
Szerk: Na 20 perc után random feldobta, így végre 100%-os a játék Március 16-án kezdtem el kimaxolni (akkor vettem meg az Ultimate-et), Azóta kb. 150 órát szántam rá (persze Game Pass-szel már jópár megvolt).
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Qkackca
őstag
Ez jó, egy pöppet bugos a Nissan Pulsar GTI, nincs neve az eredmény listán, az autógyűjteményben sem teljes..., de jól néz ki meg jónak tűnnek a statjai.
A gömbölyű celica meg egész veszélyes ellenfélhttp://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Ventur@
senior tag
válasz Qkackca #17347 üzenetére
Nekem meg pont csalódás ez a Celica. Hangja sem tetszik (alapmotor), ha feltuningolod ereje sincs. Ha beleteszed a 2.4 T-t, akkor ereje van, de sebessége nincs. Versenyfutóval is nagyon ideges az egész autó. Olyan buta az egész . A két Supra után nekem kicsit csalódás.
Havi riválisban ez a C osztályos Ford Puma meg....hát nem egy sebességbajnok . Csak egy kört mentem ahol kell, de már vártam mikor lesz vége, mert annyira unalmas volt .
Ui: Shop-ban meg 488 Pista és Alpine A110 a két megvehető autó, ha valakit érdekel .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
csuvicsuva
addikt
Nyugtassatok meg, hogy most nincs semmi szuperautós őrület.
Más: Kövezzetek meg, de pc-n kipróbáltam a Forza Streetet, és alig bírtam kilépni belőle.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Qkackca
őstag
válasz csuvicsuva #17349 üzenetére
Nincs, a800 a legnagyobb, esetleg a forzathon heti raliszörnnyel lehet érdekes.
Vagyis igazából a trial autó korlátozása az érdekes a mico car-ral, elsőre nem volt egészen egyértelmű nekem.Nincs benne exit/quit gomb?
Ventur@: ellenfelet mondtam a celicara.
Vezetni kb 15 másodpercet sikerült mielőtt bedobott a trialra, de az nem győzőtt meg, puha csúszós valaminek tűnt aszfalton. De mondom nem túl bő tapasztalat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest