Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz DrTechnoid #21600 üzenetére
Már ha átjön nekik a dolog, mert előttem aztán ugrálhatna bárki hiper szuper ritka skinben, fogalmam nem lenne róla. 😅
-
KISDUCK
addikt
A meme faktor megvan, még betört üveget is kapni a cybertruckhoz.
-
Spec
őstag
válasz Skynet258 #21596 üzenetére
Milyen módszerrel lehet kiszedni a leggyorsabban? Pár napja néztem, de arra se jöttem rá igazából mit kell hozzá csinálni. Mentem pár versenyt, zero buildet, creativeot, de semmit nem változott a progress. Mi kell egyáltalán hozzá?
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Skynet258
veterán
Felváltva van ugye a feladat, egyik, hogy játssz creator map-on, másik, hogy valakivel. Mindkét esetben 60k XP-t kell szerezni, hogy teljesítettnek vegye a feladatot. Creator map-nak én találtam egy ugratós pályát, egy ugratás cirka 2000XP, időben egy ugratás nagyjából 15mp lehet kb.
Társas részt vagy asszonnyal oldottam meg mert amúgy is szoktunk közösen Fortizni, vagy pedig este mikor már aludt akkor beraktam magunkat Lego-ba, csináltam egy tábortüzet amit fallal vettem körül, így sérültek a karakterek folyamatosan és ugráltak. Egy idő után így is kick-el ha inaktív vagy, de PC-n futott ez, a tévén meg sorit néztem közben.
Így szerintem egy 3 nap alatt kikaptam a verdát. -
draco31
veterán
Kalózos cucc kimaxolva.
Lassan 180-as leszek, látszik, hogy hosszú ez a kör most.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Iramirez
aktív tag
Nálatok nem fagy meg a gém egy egy pillanatra?Mind a kép mind a hang.
-
Fáraó
őstag
Nekem tegnap több alkalommal is játék közben 4-6 mp-ekre lefagyott. Először azt hittem hogy crash, és kidob az asztalra, de nem. Mindig csak fagyás volt.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Impair1980
aktív tag
Tegnap egész este szenvedtem vele. Újratelepítettem a Gamet, a VGA drivereket, stb, de nem javult meg. Próbáltam a fórumokat bújni, de semmi. Ma reggelre már jobb. Az volt a tapasztalat, hogy az FPS hirtelen lemegy. Ilyenkor be is fagy a game pár másodpercre. Szerver túlterheltség lehetett? Vagy valami BUG?
Szerencse nem a gépemmel van a gond, ha más is tapasztalta! -
Iramirez
aktív tag
válasz Impair1980 #21610 üzenetére
meccs közben,vagy 10 mp lefagy.ez miatt vesztettunk meccseket...
-
Marcsello31
őstag
Nálam is van lagg, néhány karakter laggolva szaladgál a pályán, meg én is.
pedig internetem jó, konzol jó, játék rossz.
főleg mióta volt egy frissítése neki. Gondolom majd befoltozzák valahogy ezt is. -
Spec
őstag
válasz Skynet258 #21605 üzenetére
Köszi! Miután megértettem, hogy egy frienddel kell menni, és váltogatni kell a creative, meg normál játékmódokat, és az a cél, hogy 60k XP-t kell gyűjteni körönként, viszonylag hamar meglett. Kicsit egyértelműbben is leírhatták volna mi a feladat. Na mind1...
Most ugyanígy vagyok a kalózos küldetésekkel is. Hiába tolom öket, kb. semmit nem haladok vele. Nagyjából 4 nap alatt sikerült kb. 2400 aranyat gyűjtenem, a 11 ezerből. Ez már biztosan nem lesz meg kevesebb, mint 2 nap alatt."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz draco31 #21618 üzenetére
Nem azzal van gond, hogy a feladat nem egyértelmű, hanem hogy a legtöbb csak XP-t ad. A kalóz aranyból meg csak tierenként ad 1x 300-at. Ahhoz hogy ebből meglegyen 11k, bazi sok küldit kell teljesíteni. Ha meg nem csinálom meg az XP-s küldiket is, csak a kalóz aranyat adókat, akkor addig nem válik elérhetővé a többi tier. Vagy rosszul értek valamit?
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
válasz Impair1980 #21610 üzenetére
wifin vagy utp kábelen ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
válasz HugóBoss #21620 üzenetére
Tegnap ráálltunk a párommal a power farmolására a kalózos küldiknek. Párat leszámítva elég gyorsan meglettek, úgyhogy pár óra alatt 3000 körüli szintről feltornáztuk 8900-ra. A maradékot ma már meg tudjuk csinálni szerintem. Ahogy nézem nagyjából 2-3 nap intenzív játék kell a kimaxolásához, de sajnos mi is későn ébredtünk.
Pontosabban mostanában alig hagynak időt az ilyen eventekre, nem tudom miért...
Mikor indult ez? Július 19-20 asszem. Pont belecsúsztunk a nyaralással, így el is veszítettünk belőle bő egy hetet. Mire észre vettem, hogy egyáltalán van ez az event, volt vissza 5 nap belőle. Eléggé szűkre szabják mostanában az időket. Igaz ez a BP-re is. Az utóbbi kettőnél neccre volt meg a lvl200, és most is csak csisszre lesz meg."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz HugóBoss #21628 üzenetére
Igen, ezt akartam írni, hogy simán random playerekkel is lehet menni. Simán fill-re állítod, és kitoldja pugokkal a hiányt
Amúgy nekem meg is lett, a hajos backbling is megvan, úgyhogy erős hajrával de kifulloztam végül. Sőt feloldottam az upgrade-jét is, végülis megér 1000 vébuksit az egész. Máskor egy skinért elkérnek ennyit, vagy többet."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
GEIL
addikt
Jó reggelt !
Ismét kedd, akkor Frissítés a "szokásos módon".------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Spec
őstag
válasz HugóBoss #21630 üzenetére
Egy előnye volt ennek a 2 napos power farmolásnak, hogy ezzel párhuzamosan meglett a lvl 200 is. Így ez a része is letudva legalább. Szombaton még csak lvl 141 voltam. Két nap alatt belepakoltam kb. 60 szintet
-
Spec
őstag
válasz Skynet258 #21635 üzenetére
Rájöttem közben, hogy sokkal jobban lehet haladni, ha az ember hagyja, hogy a questek összegyűljenek. Gondoljatok bele, ha szépen, folyamatosan csinálod, játszol minden nap pár órát, akkor lehet hogy alkalmasint éppen olyan akciót is végrehajtasz, ami akkor éppen nem küldetés, és ezért nem is kapsz érte extra XP-t.
Viszont, ha hagyod hogy felgyűljön egy rakás teljesítettlen küldi, akkor nem is kell figyelned, hogy mit játszol, csak simán mész, és azt veszed észre, hogy csak úgy villognak a kipipált küldik egymás után. Volt olyan köröm, ahol majdnem 300k XP jött össze egy meccs alatt. Aztán ahogy fogytak a még nem teljesített küldik, úgy csökken a meccsenkénti XP. Aztán már örülsz ha 20-30k öszejön egy kör alatt.
Jobban megéri szünetelni hagyni a játékot napokig, vagy akár egy hétig, és utána 1-2 nap alatt ledarálod az egészet. Egyre kell figyelni, hogy ne legyenek ilyen időlimites küldetések, mert arról lecsúszhat az ember, ha későn kezdi."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
30z.Samu
félisten
-
draco31
veterán
Igen, ez is lehet egy megoldás.
Én maradok annál, hogy napi 2-3 ugrást megyek esetleg. Illetve az elején még kocsikázgattam is, napi küldik miatt, így most 180-as vagyok már. 1-2 körre még benézek, de nincs már mit összegyűjtsek, ami igazán érdekelne.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Aztán belépek, és Fall Guys küldik
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Spec
őstag
válasz draco31 #21640 üzenetére
A Rocket Racinget én is szoktam tolni. Általában minden nap megyek egy 5-6 kört, hogy a napik meglegyenek. Az is 60k XP. Ha könnyed kikapcsolódásra vágyom, akkor csak ezt tolom. Sokkal kevésbé terheli az ember idegeit, mint pl. a BR, vagy egyéb hagyományos játékmód. Néha azért káromkodok cifrán, ha mondjuk első vagyok, és a cél előtt 20 m-rel csapódok be a sziklafalba, és mire respawnol a játék már 12. vagyok
Mostanában vannak ezek a daily discovery questek is, amikor creator mapokon kell XP-t gyűjteni, azokat is lenyomom általában. Könnyű 60k XP az is. Nagyjából fél óra alatt megvan simán."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Skynet258
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Végre vége lesz ennek a Magnetos f@szsagnak...
Hogy mindenki ezzel van szinte agyrém. -
Rage47
veterán
válasz WhiteWalker #21645 üzenetére
én pár napja játszom de már utálom ha meglátom
-
HugóBoss
tag
Azt lehet tudni, hogy mi jön?
-
csabiks
senior tag
twitteren azt olvastam, a mai nappal visszatér a minigun:
nekem 2 meccs alatt nem dobta ki sehol…"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- DIGI internet
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- Eladó ÚJ Sony Ericsson X10i Luster White akku/hátlap nélkül
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest