Hirdetés
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz Motion_Blur #2266 üzenetére
Ennek mi köze a bukáshoz? Az h elhagyja egy v több szakember a gárdát, új kihívás elé néz még nem magyarázza meg miért kentek mindent a gumikra. Mclraentől is elment a nagy ász, majd kiderül ők is visszaesnek-e és nyilatkoznak ilyeteneket... szerintem nem. Reanultól is megvettek pár szakembert, most meg hol vannak, ez nagyon unszimpatikus nyilatkozat. Minden csapatnak vannak magának köszönhető eredményei, amelyek aztán megjelennek más autókon, de pl hasonlítsuk össze mclarent reanult ferrarit, ég és föld mind3 autó. (reanult felfüggesztés teljesen más, mclarennek maga az autó újszerű ferrari meg 2 éve majdnem ugyanúgy néz ki )
Savanyú a szőlő Brawn, egyre unszimpatikusabb ez a csávó, sosem viszik el a felelőséget, MSCH bezzeg elmondta min 1x hogy az autó se okés, akkor Brawn mér keres kibúvókat? Na meg az aerodinamika nemhinném hogy elég ide, a felfüggesztéssel is volt/van baj náluk ha a gumik oldaláról nézzük a dolgokat.
Mclarenek mennyit szívtak ott is volt melléduma de közben tették a dolgukat ezerrel(valljuk be kívülről úgy tűnt h tavaly Ferrari ült a fenekén és várta a csodagumit jóideig..), hát ezért vagyok én Mclarenes, valahogy mindig szimpatikusabbak voltak pedig nálunk is történnek fura dolgok, de a gárda tagjai vagy 1-2 kiemelkedő ember/pilóta mindig felrázza a csapatot. MSCH után mi lesz a Ferrarival? Ha kimi nem oda megy szerintem vége jó ideig az ágaskodó paripának. Igaz ez elfogult vélemény de szerintem nem írok hülyeséget ha ferrari még a tavalyi évet se heverte ki(msch kivételével) és nyalogatja a sebeit.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest