Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz HarleyCustom #8140 üzenetére

    & interstate76:
    Szeretek kísérletezni, szóval akkor kipróbálom inkább azt, hogy a magvakat most nem csökkentem, viszont a túrót elhagyom. Tudtommal is teljesen jó a túró, viszont az is igaz, hogy nálam az az egyik legfőbb táplálék, átlagosan bevágom a napi 250g-ot belőle, időnként pedig az 500g is lecsúszik, van, hogy banános vagy mézes túrót tízóraizok, miközben ugyanez a vacsorám is. Közben pedig ugye el vagyok hízva alaposan. (Mikor még nem diétáztam, a túrót akkor is minimum annyira fogyasztottam, mint most.)

    Ha azt látom, hogy április 15-ére nem fogytam rendesen, akkor meg a túró jön vissza, és a magok lesznek alaposan csökkentve.

    Azért gondolom, hogy ezt próbálom inkább, mert a magvak teli vannak egy halom nagyon fontos, diétában nagyon jól jövő anyaggal, mint ásványi anyagok (többféle magból bevihető az összes!), vitaminok, jó zsírok, stb. A túró nem ennyire gazdag, nem ennyire összetett élelmiszer.

    mefistofeles:
    Igen, egyértelmű, hogy idővel lassulnia kell a fogyásnak, és az is előfordulhat, hogy nem egyenletes a tempó, viszont jelenleg annyira el vagyok hízva, hogy szerintem még gyorsan kéne fogynom legalább 3 hónapon keresztül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák