Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemesys
tag
[link]
Valódi pilóták... Én is ilyen lennék...[ Szerkesztve ]
TELEFONON ERDEKLODJ(ön)! "És mindennapi stratégiánkat add meg nekünk ma, de ne vigyél minket a ritmusjátékok közé, mint ahogy mi sem megyünk az XBOX közelébe, mert miénk az egér, a monitor, és a klaviatúra, mindörökké - ENTER."
-
sucec
csendes tag
Sziasztok!
FS9: fa "zizegési" probléma.
Hogy lehet megoldani FS9 alatt azt, hogy a fák ne "zizeg"jenek? Nagyon zavar és gőzöm sincs mit lehetne vele kezdeni...
Köszi
sucec -
Kosztinho
tag
Nagy nehezen beküzdöttem
Nem mondom, hogy tökéletes lett,de repülhető.
Az FMC-n kívül annyi hibája van, hogy manuálisan nem megy a hajtóműindítás, csak CTRL-E-vel, meg az autopilóta nem mindig jól fordul rá a VOR-ra, és akkor kicsit be kell segíteni kézzel. De ennyit elnézek neki, mert a nagyobb gépek közül ez a kedvenc -
andorra
őstag
Helyes, ezt így kell.
Ma a legnépszerűbb viedokártya kétségtelenül az ATI, jól is teljesít általában, más kérdés, hogy az FS kifejezetten Nvidiára optimalizált. Ez nem jelenti azt, hogy azzal ne lenne problémamentes a beállítás.
A te esetedben :
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1055930387
A FAQ-ban találsz leírást az ajánlott FS beállításokról, meg sok egyébről is, magyarul. -
Kosztinho
tag
válasz Gizmo94 #3266 üzenetére
Nekem a kicsi az a Cessna,ez meg nagyobb
Sikerült azokat is, de nem emlékszem pontosan hogy hogyan.. Valahogy egy külön mappába telepítgettem, és onnan másoltam át kézzel mindent a helyére.Közvetlenül az FSX mappájába nem ment fel. A service update-t viszont már nem sikerült -
Gizmo94
veterán
válasz Kosztinho #3270 üzenetére
Hát elmondani ezt nem tudom, mert sejtelmem sincs, de működik. maximum a fájljait amiket be kellett rakni ide-oda, majd összevakarászom,berakom egy mappába és feltolom valahová.. Aztán ha ugyanoda pakolászod mindet, elvileg jónak kellene lennie.
Te meg majd a 737 800-900-asok mappáit dobd fel valahová, azután hátha összekókányolunk valami működót is.
-
Kosztinho
tag
válasz Gizmo94 #3273 üzenetére
Oké, összebogarászom ami kellhet, aztán hétvégén feldobom valahova.
hunfatal: CTRL-E valóban nem tökéletes, hogy finoman fogalmazzak De A/T-t ne is kapcsoljon nekem,mert azt ha jól tudom csak felszállás előtt kell felpöttyinteni,nem indításkor...persze lehet én tudom rosszul...
-
Gizmo94
veterán
Kosztinho: Én ugyanígy teszek.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Ekkora AIRAC bugot. Az egy dolog, hogy EDDF STARban 2 szakadás van (PSA7E), de, hogy berak még egy pontot a kifutó után és arra még egy HOLDINGot az lol. Biztos, hogy nem én voltam véletlen, mert:
1. Életemben nem nyitottam még meg a holding lapot az FMCben, mert az FS beépített ATCje nem is tud ilyet, akkor minek keringjek ott.
2. A kifutó utáni pontra minek tenném? -
fatal`
titán
válasz vzsolo2225 #3287 üzenetére
Az a STARhoz tartozik? Mert én nem állítottam be.
-
vzsolo2225
tag
Nem tudom a valóságban hogy megy, de nekem mindig is benne volt, ami logikusnak is tűnik; ne kelljen már GA közben útvonalat pötyögni.
Viszont megnéztem, és nálam EDDF-nél nincs PSA7E, csak 3E és 3W. Szakadás meg azért lehet nálad, mert transitiont is kell még választani, mivel ott a STAR csak a FAF-ig vezet.
0911-es AIRAC-od van?[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz vzsolo2225 #3289 üzenetére
PSA3E akart lenni, a runway a 7R
AIRAC 0911, transitiont választottam.
-
fatal`
titán
válasz vzsolo2225 #3291 üzenetére
Lehet hogy rossz transitiont választottam volna?
LHBP felől mentem, PSA3E volt a STAR, transra már nem emlékszem.
-
vzsolo2225
tag
Pedig az nagyon nem mindegy ám...
Arra a transitionre van szükség, ami a STAR végétől, vagyis az IAF-tól (tudom, feljebb elírtam!), azaz PSA3E esetén RID-től a FAF-ig elvezet, ahonnan már az ILS lehoz.
Az a legjobb, ha keresel EDDF-hez chartokat és szépen megnézed ott mi, merre, hány méter, mert az FMC vaktában történő nyomogatása többször vezet olyan kijelentésekhez hogy, "Ekkora AIRAC bugot", mint pl. olyanhoz, hogy "Sikeresen leszálltam Frankfurtban". -
fatal`
titán
válasz vzsolo2225 #3293 üzenetére
Chartom van hozzá majd átnézem.
-
Gizmo94
veterán
"az FMC vaktában történő nyomogatása többször vezet olyan kijelentésekhez hogy, "Ekkora AIRAC bugot", mint pl. olyanhoz, hogy "Sikeresen leszálltam Frankfurtban". "
-
fatal`
titán
válasz vzsolo2225 #3293 üzenetére
Ettől függetlenül a leszállás sikeres volt. Kicsit odacsaptam, de az már az FMCtől független volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest