Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ubyegon2 #33214 üzenetére

    A HDS felülettesztje miatt kár izgulni. Elég megbízhatatlan alkalmazás, ha valamire hibát hoz ki, akkor sem szabad neki hinni. Eleve nem győzöm hangsúlyozni, hogy a progi HDD-khez készült, azért is nem SSD Sentinel a neve, az SSD-ket csak mellékesen támogatja, a fejlesztők nem akarják elveszteni az SSD-s felhasználókat sem.

    Az tényleg lehetséges, hogy a CDM és Kingston szoftverek amiatt nem látták azt az UV500-at, mert ext4 van rajta, nem NTFS.

    De ha ennyire nem vagy vele megelégedve, mindenképp állj el. Még indoklás sem kell hozzá, vagy valami működési hiba (SMART vagy ilyesmire utalással), csak bejelented, hogy 14 napon belül vagy, és elállsz a szerződéstől. Elég sokan vettek már itt a topikban UV500-at, panasz nem nagyon volt rá eddig. Az is igaz, hogy többségében nem a 120-asat veszik, hanem a 240-480 gigásat, azok meg sebességben erősebbek, meg feltehetőleg a cache is nagyobb rajtuk.

    Amit még kipróbálhatnál, ha van USB-SATA adaptered, ami lehetőleg UASP képes, és USB3 portra tudod kötni, hogy azon keresztül is teszteled a sebességét, Linux alatt. Megnézni akkor mekkora adatmennyiség után lassul be.

Új hozzászólás Aktív témák