Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz Viszlát #9390 üzenetére

    Black Widow a képregényben is egy vörös hajú bomba csaj volt, tehát a filmben is muszáj volt egy megfelelő szereplőt találni. Ha egy csúnya színésznőt keresnek, akkor hiba keletkezik a megvalósításba, lásd 2002-es Pókember, Kirsten Dunst...

    Abban igazat adok, hogy muszáj nagy neveket bedobálni a nagyobb bevételek kedvéért, és van amikor ez negatívba megy át (Black widow=Scarlett Johansson-nal pont nem ez történik), és vannak más egyéb fogások is, mint pl. amiket a Twilighttal kapcsolatban felsoroltam. Ez utóbbi filmnél pedig az az igazán nagy probléma, hogy túlzásba vitték, átestek a készítői a ló túloldalára, kimondottan irritáló. Te erősebb vagy, jobban bírod a kiképzést, tudomást sem veszel róla - annak ellenére, hogy látod az említett negatív dolgokat - de rajtad kívül rengeteg embert zavart, és most nem a divat fikázókról beszélek.

    A Twilightban szereplő rengeteg negatív fogás nem hétköznapi. Nem tudok hasonlót írni. Az oké, hogy egy latin szappanopera hozza a nyál szintet, de akkor még rájönnek a tinilány csábító dolgok, a borzasztó színészi alakítások, a gyenge párbeszédek és az egésznek a B (inkább ZS...) kategóriás rendezése. Véleményem szerint sokkal jobb filmet is össze lehetett volna belőle hozni.
    A könyvet nem olvastam, de ennél csak jobb lehet.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák