Új hozzászólás Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    Neighbors 2: Sorority Rising

    4/10

    Ha valaki szellemi munkát végez és pihentetni szeretné az agyát akkor ez a film neki való. Kiersey Clemons nagyon kellemes jelenség benne. Kb. ennyi a pozitívum az egész filmben.

    Whiskey Tango Foxtrot

    6/10

    Tina Fey miatt néztem meg. Tetszett, egyszerű, szerethető, itt-ott vicces sztori egy nőről aki 40 évesen döbben rá, hogy elcseszte az életét. Tetszik, hogy nincs benne amcsi propaganda a közel-keleti háborúról és feminista agymosás sincs benne.

    Kill Command

    5/10

    Vanessa Kirby-nek nagyon jól áll a szőke. Sci-fi éhségem csillapítására néztem, szerintem óriási ziccerek maradtak ki a sztoriban, valahogy úgy éreztem, hogy lehetett volna ez sokkal jobb is bár úgy tudom alacsony költségvetéssel készült a film.

    Ratchet and Clank

    8/10

    Nem ismertem a játékot de ez az animációs film nagyon tetszett.

    Now You See me 2

    6/10

    Már az első részre szinte alig emlékeztem, de valahogy úgy tűnt ez is ilyen random összedobált látványos trükkök egyvelege aminek a végén értelme kellene, hogy legyen de NINCS. Valahogy az egész film egy látványos de annál nagyobb zagyvaságnak tűnt. Erősen felejthető.

    Money Monster

    7/10

    Egy szomorú film arról, hogy mennyire buta és gyarló is az ember ha pénzről van szó. Odamond a film mindenkinek, a szakértőktől, a kisemberen át a gazdag tőzsdésekig tényleg mindenkinek. A végén elmarad a katarzis, inkább kiábrándító de az igazsághoz talán közelebb álló lezárást kapunk.

    Before I Wake

    6/10

    Fejthető film, tipikus egyszer jó megnézni ha nincs más. Abszolút nem horror, nem tudom miért kapta ezt a kategóriát a fantasy, dráma mellett.

    Cell

    1/10

    Mazochistáknak ajánlott. Értem amit mondani akartak a filmmel de ehhez felesleges volt filmet készíteni. Legközelebb írjon egy blogbejegyzést az akinek ez kiötlött a fejéből.

    The Jungle Book

    8/10

    Tetszett, nagyon is. Bátran ajánlom.

    Scooby-Doo! And WWE: Curse of the Speed Demon

    6/10

    Gyerekkoromban néztem a régi részeket cartoon network-on, ugyanazt a hangulatot adják ezek a mai hosszabb részek is. Csak hát időközben felnőttünk. Azért nem rossz még így se.

    God's Not Dead 2

    2/10

    2 pont mert végig tudtam nézni. Teljesen félrevezető film ami azt feszegeti, hogy miért nem lehet a Bibliáról beszélni az iskolában tanároknak diákokkal vagy diákoknak egymás között. Kár, hogy lehet és inkább arról van szó, hogy a Biblia szempontjai szerinti tanítás szorul háttérbe lassan de biztosan, pl. a teremtéstörténet mellett(!!!) már beszélnek az evolúciós elméletről is. Én azt hittem az utóbbi az alap de sajnos nem, európai szemmel el se tudjuk képzelni, hogy milyen keményvonalas hittanoktatás folyik az amerikai állami iskolákban.

    Angry Birds

    6/10

    Egyszer nézhető.

    Batman: The Killing Joke

    7/10

    Egyszer nézhető de még mindig meglep, hogy a DC univerzum mennyire "dárkosabb", felnőttesebb ha animációs filmekről van szó.

    The Huntsman: Winter's War

    6/10

    Tetszett mert fantasy de erősen felejthető.

    Thanos was right.

Új hozzászólás Aktív témák