Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Bad Pritt #84861 üzenetére

    Mióta láttam a filmet és jobban bele merek merülni (meredeken a megmondó emberek remek elméleteibe :) ) a kritikákba. Azóta fogom a fejem. Elképezstó, hogy mennyi baromságat összehor a sok...(wait for it pohár) suttyó. :D

    Na de egy kis önkritika. Itt senkinek sem kell bemutatkoznom, hogy mennyit szídtam én a Marvel-t. És mindenbe belekötöttem. Most pedig nem lennék meglepődve ha ez visszajárna, mert lehetne (Senki se akkora suttyó mint én úgy látszik.). És egy rossz szavam sem lehetne valószínűleg. Mert van hibája a filmnek, sőt a Warner-nek is, hogy így álltak neki az univerzum építésének.

    De! Azért olvasni rengeteg számomra erőltetett kritikát is, marhaságokat, belebeszélést, "csak azért is szar a film" hozzáállással. Mind magyar, mind külföldi kritikákban. Vagy csak az én elvakultságom nem engedi elfogadtatni velem ezeket a gyarló kritikákat!? Pedig látom én is, csak az öröm-bódottá' nagyobb. Tetszett a film! De akkor se értem ezt az utálat tsunami-t iránta.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák