Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz eeXaa #105033 üzenetére

    1.Nem azért írunk ide véleményt egy filmről, mert reakciót várunk rá. Megosztunk egy élményt, ami alapján más képet tud alkotni a alkotásról, urambocsá még segítünk is neki egy döntés meghozatalában.
    2.A többség bólogatása milyen számításon alapul? Honnan tudod mennyi embernek tetszik avagy nem egy film? A saját értékítéleted, különcséged alapján állapítod meg és törsz ez alapján pálcát mások felett?
    3.Értelmezési problémák vannak, mivel az általad hivatkozott hozzászólásos pont az ellenkezőjéről szól, mint amit te feltételezel. Fókuszálj az utolsó sorra és azok után vizsgáld felül a "ahelyett hogy esszét írsz ide arról hogy milyen jó lenne ha mindenki ugyanúgy gondolkodna" mondatodat.
    4. Igen, az ellenvélemény jó és szükséges is de nem biztos, hogy annak két olyan kritériumnak is meg kell felelnie, hogy minősítem azt, azokat akik megnéznek egy bizonyos filmet és tetszik is nekik, valamint 1-2 tőmondatban vigyorogva nullára értékelem a produktumot. Ez nem ellenvélemény, hanem provokáció, ami miatt párszor már megsértődve eloldalogtál.
    Így kicsit nehéz téged komolyan venni, pláne úgy, hogy a helyesírásoddal magadat is minősíted.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák