Új hozzászólás Aktív témák

  • Realradical

    őstag

    válasz atike #104386 üzenetére

    Le a kalappal, én is felálltam volna.

    The Big Sick 10/6.5 Nem rossz, de nem is olyan korszakalkotó, mint ahogy beharangozták. Ez a film ideális alkualap lehet, ha valami romis filmre vágyik az asszony otthon Nekem egy kicsit sok volt benne a klisé.

    The Dark Tower 10/5 Mezei B kategóriás akciófilm, költséges CGI elemekkel. Reméltem, hogy kapok valami eredeti történetet, de ez nudli volt. Szokásos jó-gonosz felállással, meg az agyonhasznált "összevissza vertek, de azért felállok küldetéstudatból" baromságokkal. A könyet nem olvastam.

    Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales 10/5
    Gyenge ötös alá. Hogy ez a rész minek kellett azt nem értem. Hmm, lehet az előző négy rész kimaradt részei összeollózva pont kitettek egy egész filmet?

    Gifted 10/7.5
    Nem egy őrületes komoly dráma, van szerelmi szál, de nem romatikus film, a matek meg nem menti meg a világot a mondjuk az éppen támadó idegenektől. Valahogy a film mégis szépen összeáll a jó színészi alakítások, és az igényesen beállított jelentek miatt. Általában nem vagyok oda a gyerekszinészekért, de Mckenna Grace előtt le a kalappal. Nem lennék meglepve, ha látnánk még a nevét
    Egy nyugis délutánra, családi filmnézésre tökéletes film.

    Hidden Figures 10/8.5
    Nálam ez a film nagyon betalált. Eredeti történet azokról, akik nem szerepeltek a posztereken és a hátukon másztak fel sokan a sikerbe. Sok embernek nem lesz emészthető, vagy valószínűleg csak lepereg majd róluk az egész mondanivaló. Családi filmnek szintén tökéletes, egy olyan ritka alkotás, ami szex és lövöldözés nélkül tart izgalomban. Olivia Spencer ellopta a főszerepet, az ő karaktere szerintem simán megérne egy teljes filmet. Mondjuk lehet, hogy csak az IT-s beszél belőlem.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    Things that try to look like things often do look more like things than things

Új hozzászólás Aktív témák