Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz sixpak #104218 üzenetére

    Be, persze, hogy be! Egy hangyafasznit lehetett volna feszesebbre vágni, de ennyi. Nekem ezek az őrült zenék is nagyon adták. Imádom az ilyet, mondjuk a neurofunk dnb-t is szeretem, ez kicsit magyarázat erre.

    Egyébként elég méreteset bukott a film kint. Ami nem feltétlenül baj. Mert az a gyökér Scott már a folytatást tervezi.. Idióta. Ezt a filmet hagyni kell egy ideig ismét (gondolok itt a két rész között eltelt évekre). Ülepedjen csak a köztudatban. "Örülök" is kicsit, hogy bukott, elnézve azt, hogy nagy százalékban milyen szennyek nem buknak manapság... Végül, valószínűleg úgy is pénzüknél lesznek. Meg aztán ebben a filmben talán benne van a potenciál, hogy elterjedjen és fellendüljön a nézettség, de ha nem hát nem. Az élményből amit nyújt ez semmit sem von le.

    Azért az milyen már, hogy idén a következő filmeken voltam moziban Baby Driver, Dunkirk, Bladerunner 2049. Ezt nevezem én frankó mozis évnek! Gondolkodom is rajta, hogy most elcsesszem e a sormintát egy Justice League-gel. De nem fogom inkább szerintem.

    Szombaton megnéztem itthon a Spider-Man: Homecoming-ot. A film után leültem egy cigire és azon gondolkodtam, hogy leírjam e ide a véleményemet róla. Visszaolvasva sokan odáig voltak tőle. Gondolom idiótának fogok tűnni, már már egy másik fórumtársunkhoz hasonlóan direkt trollkodásnak tűnhet. De esküszöm az Alien: Covenant jobban tetszett (pedig megnyugtatok mindenkit az is egy nagy nulla, semmi.). A Spider-Man után azon agyaltam, hogy miért néztem egyáltalán végig? Még a menyasszonyom is azt kérdezte, hogy "Mikor lesz ennek már vége?" Holott ő egy Baywatch-ot is végig nevetgélt. 30 éves vagyok, úgy gondolom ez azért még nem aggastyán kor. De, hogy ezt a filmet rohadtul nem nekem szánták az nem kérdés. Mint ha a Disney Chanel-re forgatták volna. Igaz sose néztem azt se, de gondolom ott lenne a helye. És még a CGI is ratyi. :(((

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák