Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz madgie #101487 üzenetére
Na jó de ez most milyen már?! Ha ilyen kifogással osztogatnának díjakat akkor lehet a T5 is valamelyik alternatív valóságban Oscar díjakat nyerne.
Az egy dolog, hogy vannak rossz filmek. Mindig is voltak. Engem ami zavar, amit hiányolok, az az itt jelenlévők hozzáállása. Merjünk már kritikusak lenni, és ha valami szar, akkor írjuk le. Vagyunk már annyira felnőttek, hogy legyen saját kialakult véleményünk. És szerintem egymásnak is sokkal többet segítenénk egy értelmes kritikával. De itt minden 6-7-8/10. A kedvencem: "egynek elment" meg a "nem volt olyan rossz". Olyanokkal nincs mit kezdeni aki elmegy a T5-re és ír kritikát. Amiben nem a filmről ír, hanem magának bizonygatja, hogy nem volt akkora hülyeség erre az ipari hulladékra beülni. Gondolom van mindenkinek önálló gondolata egy filmről amit megnéz. Akkor merje leírni. Ne egymás gondolatait ismételgessék már, vagy itt az egész topik ekkora szimbiózisban él? Kollektív öntudat alakult már ki? Ez már persze nem célzottan neked szól, csak leírtam már ha megfogalmazódott bennem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest