Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz madgie #101487 üzenetére

Na jó de ez most milyen már?! :) Ha ilyen kifogással osztogatnának díjakat akkor lehet a T5 is valamelyik alternatív valóságban Oscar díjakat nyerne.

Az egy dolog, hogy vannak rossz filmek. Mindig is voltak. Engem ami zavar, amit hiányolok, az az itt jelenlévők hozzáállása. Merjünk már kritikusak lenni, és ha valami szar, akkor írjuk le. Vagyunk már annyira felnőttek, hogy legyen saját kialakult véleményünk. És szerintem egymásnak is sokkal többet segítenénk egy értelmes kritikával. De itt minden 6-7-8/10. :F A kedvencem: "egynek elment" meg a "nem volt olyan rossz". Olyanokkal nincs mit kezdeni aki elmegy a T5-re és ír kritikát. Amiben nem a filmről ír, hanem magának bizonygatja, hogy nem volt akkora hülyeség erre az ipari hulladékra beülni. Gondolom van mindenkinek önálló gondolata egy filmről amit megnéz. Akkor merje leírni. Ne egymás gondolatait ismételgessék már, vagy itt az egész topik ekkora szimbiózisban él? Kollektív öntudat alakult már ki? Ez már persze nem célzottan neked szól, csak leírtam már ha megfogalmazódott bennem. ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák