Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Minden helyen, közösségben akad ellenszenves figura, mindig lesz olyan, aki kihúz a tömegből, akár negativ, akár pozitiv irányban. És mindig lesz olyan is, aki ellene van, mert nem ért vele egyet, szinte semmiben sem, vagy egyszerúen csak piszkálja a szemét. Az állatközösségben is van ilyen, nem új dolog ez. Kérdezem, ti ketten, mit tettetek eddigi ph-s pályafutásotok alatt, az oldalért, a közösségért, hány jó ötletetek volt eddig, amit érdemes feldobni, vagy akár visszaemlékezni rá? Én sem csináltam nagy dolgokat itt, sőt, de amit igen, arra legalább büszke tudok lenni. Volt egy 15 tagot számláló, összetartó kis klubom egy online autos közösségben, hónapokon keresztül, rengeteg szép emlékkel, apró találkozókkal, máig tartó, több személyes barátsággal is, melyek itt szövödtek, ezen a szent fórumon. Anno én pattintottam ki a filmkocka-kitalálós játékot is, melyet végül Viszlát valósított meg, és csinált belőle mai napig rövid idő alatt, legnagyobb hsz-szel bíró topicot. Mi jutottunk el a saját filmranglista felállításához is, melyet szintén Viszlát, majd később hatalmas munkával Zoli állított fel. Ezek mind kis dolgok, de legalább pozitív emlékek. Ti mit csinlátatok itt, eddig, azon kívül, hogy kétszer benyomtok egy egy mondatot, és engem basztattok, és most megmondtátok amit kell, úgy gondoljátok??
    Egy dolgot lehet nekem abszolut jogosan szegezni, az pedig a kérdés, hogy ha ennyire nagy a pofám, miért nem vettem a fáradságot, és nem szavaztam még a saját imdb-nkre is. Ez jogos, és restellem, egyszerüen nem jutottam odáig el, h érdemben folytassam azt a párat, amit eddig megtettem. Igykeszem ezt pótolni, mert ez a legeslegkevesebb, a Pazsit munkájáért cserébe.
    Itt volt most ez a kis próbálkozás, hogy fussunk először élőbe is össze és nézzünk meg egy filmalkotást együtt, közösen, mert milyen jópofa is lenne az. Próbáltam szervezni, és ahelyett, hogy mindenki, vagy legalábbis legtöbben, próbálták volna elintézni, h eljöhessenek szerda 8-órakkor, ahelyett kihúztok, beszóltok, engem kritizáltok, én vagyok az önző majom, mert egy új emberke beírt, h jönne, és volt pofám visszautasítani. A dolog pikantériája, h ráadásul tudom is, h kiről van szó, és ennek ellenére írtamazt, amit írtam. Mindegy, szerdán eljön aki akar, a többi részemről lezárva.
    Abba meg ha lehet, tényleg ne szóljatok bele, kivel hogyan viselkedem azzal, akihez érdemben szólok, akit jogosnak tartok arra, hogy egyáltalán kommunikáljak vele.
    A jövőben igyekszem visszábbfogni a kritikus hozzászólásaimat, ennyi az, amit meg tudok ígérni, a többit megtartom magamnak.

    Két dolog közül azért mindenképp választhattok: szervezzetek egy szavazást, szavazzatok ki. Ha megy, eltüntem a picsába. Ezt megígérem.
    Kettő, ti húzzatok el, ha nem bírtok elviselni. Rajtatok a sor.

Aktív témák