Hirdetés
Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz hejesírásó #21284 üzenetére
Tudni lehetett? Aha persze.
-
Arnold2
őstag
Halo movie trailer: [link]
-
tween
őstag
Na meg volt a Torrente 2 is
"Mi a faszt bámulsz kölyök?Eddig észre se vettem Torrente,neked csöcseid vannak.Ne merészeld!Ez izom te nagyon barom!Mellizom!"[ Szerkesztve ]
-
-
Pitterix
őstag
A TEAM!
Jónak ígérkezik...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
MODERÁTOR
Ez egy rakás sz.r, így röviden tömören. Amerikai Pite klón. Csak a csajok miatt 2/10.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Pitterix
őstag
Látta már valaki és ha igen, honnan lehetne megszerezni?
Sehol nem találom......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
diablo1984
veterán
case 39: jóféle horror-triller, amiben megintcsak a mostanában divatos gyerek pusztít! 8/10
-
Tibiajax
nagyúr
The Fourth Kind
720p
az utóbbi évek legmegdöbbentőbb filmje, nálam a Másvilág óta a legdermesztőbb és izgalmasabb. Iszonyatosan jó rekonstruáló film, egyedül nem is mertem megnézni, csak többedmagammal. Nagyon sokáig gondolkodtam még a film után, és ezt még nagyon sokszor fogom szerintem megnézni...
10/10 -
Pitterix
őstag
Nos Jackie már nem a régi, elég sok trükkhöz folyamodik és van dublőre is, bár ennyi idősen....
Azért még bírom a filmjeit.6,5\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz bagyulajuve #21317 üzenetére
Aha, pont ilyen volt gyerekkoromban.
-
Tomate
veterán
Nem tudja valaki mikor lesz kapható hivatalosan Blu-rayen az Avatar?
-
Pitterix
őstag
Nem mai gyerek, az ábrázolásmódja is furcsa, de meg lehet szokni.
Ez inkább felnőtt mese, de élvezhető.6,8\10
-
adalbert1
veterán
-
bobalazs
nagyúr
Csapd le Chipet. Jóféle humoros, ajánlott megnézni.
Csajommal néztem, és elég jól lekötött.
Meg szoktunk egyezni ha valami szar, de megegyeztünk hogy jó, élveztük.
Szerelemlecke
Újabb vígjáték, élvezhető. Spoiler nélkül annyit róla, főszereplőnk felfedezi újra fiatalságát.
Mind2t ajánlatos megnézni, szórakoztató.[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
The Road 7/10
komor, sötét, lassú és szomorú - de a végén azért benne van az ígéret, a remény, hogy meg lehet maradni embernek.
Nem nézném újra, szerintem ez nem az a film, amit többször meg lehet / vagy éppen kell nézni.Avanti Roma
-
Cola111
aktív tag
Berlin Calling
720p
Legnagyobb erénye a zene egyensúlyban van a filmmel, illetve nagyon szuggesztíven tud szólni, ráadásul akkor, amikor kell. Olyankor érezzük jónak, amikor az a film szempontjából fontos Amikor pedig elkészül a filmben az a bizonyos lemez, és azt mondják rá, hogy "Berlin electro at its best", akkor már nem is számít a zene. Hiszen addigra már túl vagyunk egy jellemfejlődésen is.ez MINIMAL
-
Jhonny06
veterán
Holnap mozi, természetesen mindig akkor megyünk, amikor semmi jó nincs, tipikus. Amikor meg dögivel mennek a jobbnál-jobb filmek, senki sem ér rá/nincs kedve/pénze/stb.
Légió és a Daybreakers maradt, a többi kiesett egyéb okoknál fogva (nincs késő este, nincs kedvem megnézni, már láttam, vagy rettentően gagyi).
Pontszám alapján Daybreakers, de annyira ez se jön be trailer alapján. Fasza.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Steve-0 #21336 üzenetére
Ne szivass, ezt a kettőt akarom megnézni, duplázva! Jó kis agyzsibbasztás lehet, de szeretem az olyat is.
Amúgy meg friss emlék: Brothers - 9/10, kezdem nagyon megszeretni Jake Gyllenhaalt. Alig várom a Prince of Persiát. A filmhez nem fűznék hozzá sokat. Nem találtam kivetnivalót, nekem nagyon nagyon átjött.
Tegnapelőtt: Bounty Hunter - 7/10, szerintem vicces, még akár többször is nézhető. Tegyük hozzá, hogy Gerard Buttlert én imádom, Jennifer Aniston pedig gyönyörű, még mindig.
És múlthéten, The Book of Eli - 6,5/10. Úgy mentem be a moziba, hogy na, ez de szar lesz. Nem lett igazam teljesen. Nem egy csúcs film, de érdekes, és más, mint amit vártam. Egyszer bőven nézhető. Az elején(majd' a feléig) még eléggé élveztem is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
-
meroly
veterán
Szuper exnőm - aranyos volt, női szuperhőst még nem igazán láttam 7/10
Otthon biztonságban - nagyon durva volt, nekem bejött, elgondolkodtató, sok dolgot még most se értek belőle. 9/10
Aeon flux se volt rossz a maga kategóriájában.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz tiv83us #21344 üzenetére
Elég szabados a fordítás: Right at Your Door
Kicsit Jericho hangulatú volt.Impossible is nothing
-
tween
őstag
Triangle(2009): elmés,nagyon elmés 8/10
Spájszer!
Egy valamit nem értek.Mikor a végén megfekszik a csaj a kocsival hogyan éli túl egy karcolás nélkül(a fiának persze ámen)?A többi tökéletesen átjött -
Face8814
őstag
Did You Hear About the Morgans?
Az IMDb pontszám hűen tükrözi a film minőségét. Több szót nem is érdemel.Stargate: The Ark of Truth
Kicsit olyan gagyi.
Mintha összegyúrták volna ezen részben a Star Trek, Indiana Jones, egy "B" kategóriás sci-fi sorozat és a korábbi Csillagkapu részek fő irányvonalát hogy megkapjuk a végeredményt!
Itt számomra az IMDb közelítően sem azt az értéket adja amit szvsz megérdemelne a film. Persze nem akarom megbántani a rajongókat ( régen én is nagyon szerettem ), de a feleslegesen nyújtott rétestészta esete nem tesz jót semmilyen sorozatnak. Ez sajnos itt is bebizonyosodik.
4/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Arnold2
őstag
Ezt a filmet látta valaki? S mi volt a véleménye róla?
"Alice" (2009)
Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest