Hirdetés
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz Cola111 #12269 üzenetére
Ananász Expressz (Pineapple Express)
Ezt tegnap néztem meg, Seth Rogen-es vígjáték, akciófilm keverék, a vége brutális volt, ott szerintem több golyót lőttek ki mint a Hot Fuzz végén Én jókat nevettem rajta
Háborúsnak mondjuk a Valkűr (Valkyrie), van benne feszültség rendesen, engem kicsit zavart hogy angolul beszélnek, de azért bőven nézhető. Nincsenek benne nagy csatajelenetek (hacsak nem az elején az a valami...), szóval ilyesmit nem szabad várni.
Ellentétben a Brotherhood of War című dél-koreai remekkel, na itt aztán van minden, simán versenyben van a Ryan közlegény megmentésével is. Szép hosszú film, én nagyon szeretem
De ha nem tetszik valamelyik, akkor nem megkövezni érte (nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése)
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Wolverine
félisten
válasz Cola111 #12274 üzenetére
Esetleg nézd meg moziban.
csyo, ennyi 10/10-es film nincs a világon. Ami 10/10, az abszolút tökéletes és felülmúlhatatlan, megismételhetetlen. Ami csak zseniálisan jó, az max. 9/10 szigorúan szvsz.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cola111 #15254 üzenetére
hát akkor jól belehúztál te is a szar filmbe most..
Bár gondolom, nálad megvoltak az előinformációk és ezért ültél egyáltalán neki egy ilyennek..#15256 BITBOYS. amikor találkoztunk, akkor azért néztél annyira, nem tudtál hova tenni.. most ez egy pesti gyerek akar lenni, vagy egy egyszerü kis tajparaszt?..
de megállj, jössz te még az én... mozimba[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Pitterix
őstag
-
Face8814
őstag
válasz Cola111 #15378 üzenetére
Tényleg nagyon jó film!
Bár ezen a vonalon nekem a Shake Hands with the Devil jobban tetszett, de ez is egy remek alkotás!Az utolsó ház balra
Az elején nem tudtam hogyan fogom végigszenvedni és folyamatosan az órát néztem mikor lesz már vége.
Ez az érzés eltartott a film kb 99,9%-ig. A legvégén még bíztam egy kissé hosszabb csattanóban, de ennek hiányában ismét csak csalódtam.
Gyenge eresztés a thriller vonalból, max egy 4/10 enyhe jóindulattal.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
válasz Cola111 #15574 üzenetére
jó ez, de a heat az bőven belefér, absz alapmű.
szvsza jojovich féle joan of arc nekem nagyon nem tetszett, idegesített, de nagyon sokan mondják, hogy jó film, úgyhogy valszeg igaz lehet és a hibát magamban kell keresni
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Arnold2
őstag
válasz Cola111 #16095 üzenetére
Ellent kell mondja. Az én véleményem szerint egyáltalán nem elidegenítő effektus (avagy ahogy a német mondja V Effeckt), mert akkor jóval több lenne benne. Ezt az eszközt nem egyszer használják, hanem tömegesen. Nézd meg egyszer a Kaukázusi Krétakört.
Vagy ha megnéztük Bertolt Brecht vagy Max Frish munkásságát ott is tömegesen alkalmazzák ezt az irodalmi "effektet".
Na de mi is az az elidegenítő effektus: röviden olyan eszköz ami ráébreszti a nézőt arra hogy amit lát az nem a valóság, hanem annak csupán a reprezentációja. Ezzel késztetve a nézőt ön vizsgáltra (mikor a színházban néztük a Kaukázusi Krétakört, annyira Ön vizsgáltam, hogy szerintem megláttam a tarkóm).
Szóval ezért nem értek veled egyet, miszerint a kis szaggatott vonalakból álló négyszög elidegeníteni a nézőt, mivel egymagában nagyjából a film közepén nem sok ereje van. Szerintem csupán egy fasza effekt, ami hirtelen az eszébe jutott és úgy gondolta jól mutatna. -
puttputt
őstag
válasz Cola111 #16124 üzenetére
Nekem is nemrég volt szerencsétlenségem - társasággal - megtekinteni...
Csak annyit tudok hozzáfűzni, - nem akarlak teljesen megismételni -; hogy "cupp-cupp".
Értékelésünk is egyezne.Itt korábban írta még valaki, hogy több agysejtje pusztult... és a "megvakulással" mi a helyzet?
Hitelesnek meg annyira hiteles, mint amennyire - egyelőre - elterjedt a "pompomlánykodás" idehaza.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cola111 #16169 üzenetére
jó hát most ilyen szkeccsek annyi de annyi mai limonádéba akadnak, h ezen már meg sem kéne lepődnöd... klissé-hegyek a mai filmek, már szinte mindent ellőttek amit lehetett, térdre eshetünk, h tényleg valami újszerü alkotásba botlunk, és az még fasza is
#16172 No-kia olyan lesz, hogy Roland Emmerich.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest