Hirdetés
Aktív témák
-
meroly
veterán
Elektromos vihar (Polar storm) látta valaki?
Impossible is nothing
-
Integra
titán
titánok harca kritika
helyenként jókat kuncogtam rajta, főleg alul a más lapok egymondatos véleményén
de leginkább persze vasquez-nél...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
válasz Integra #21454 üzenetére
olvastam én is, jópofa. a vasquez idézet cool
ezért is fogom 2d-ben megnézni, már burton alicét is 2d-ben néztük, pár cikkben is írták, hogy a 3d nem sok pluszt adott hozzá!
majd ha egy filmet mint az avatart 3d rendszerrel vesznek fel és nem utólagos konvertálással basznak rá valamit akkor az okés lesz.
-
brownus
veterán
szavazattok: VOX - 2009 legjobb filmjei
-
Jhonny06
veterán
Dear John
Egész normális volt, nem ilyen csöpögős gagyi szar, mint amire számítani lehetett (lásd: The Notebook). Most nem arról van szó, hogy nem szeretem az ilyeneket, de az már tényleg kicsit sok volt. 7,5/10
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Uraim találtam két movie trailert, amiket nem más mint maga Arnold Schwarzenegger kommentált:
Figyelem angol tudás és humorérzék szükséges!
-
Pitterix
őstag
Nem lett volna ez rossz film, de jó sem lett.
Ha egyszer nem lehet álarc nélkül csalingázni, akkor hogy lehet, hogy anélkül járkálnak és mégsem kapják el a bajt?! Ez érdekes...
Na, meg hogy üres a tank, de tankolás nélkül kocsikáznak még vagy sok mérföldet.....4\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Cola111
aktív tag
Tamara [2005]
10/7
-
Eagle16
addikt
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
bobalazs
nagyúr
Májusban jön a Vasember 2. Várom.
-
carrot
tag
Die Hard 1, 2, 3 - with vengeance, Live free or die hard. jii, 9es.
2415680p -
rii
nagyúr
találtam egy dok-filmet
A blair-i boszorkany atka
ez is kamu? amikor ott mondják benne, hogy így etüntek úgy eltüntek
tanárok, rokonok barátokmindeki mgszólal benne?egy bvétellel kecsegtető mozifim lehetőségénél megértem a beuratásba ölt energiát.
de egy dok. film-nél...?
vagy ez volt a felvezető ? (1999)
és ezután jött mozifilm (1999) ?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zoo8800
veterán
X-akták sorozatot nézi valaki?
Nemrég kezdtem újra megnézni az epizódokat, qvajórip and tear, until it is done
-
adequate_cou
senior tag
Na az előző két hsz passzol is, I want to believe
Megnéztem, a The Others-t, vagyis a Más Világot. Rég ütött már ennyire film, nagyon jó volt. 10/10. Ismeretségi körömben nem is sokan látták, pedig a legnagyobb klasszikusok közt a helye.
-
Kanczy
veterán
Szexmentes Övezet (2009) - Szórakoztató délutáni film 6/10
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
legiaap
félisten
Titánok harca: 6,5/10
Voltak benne jó és látványos jelenetek, de az igazat megvallva én többre számítottam.
Egyszer azért meg lehet nézni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
rii
nagyúr
válasz zoo8800 #21472 üzenetére
nekem eddig 3x is ovlt olyan fél év, hogy minden est eazt ttte be háttér-akárminek
behúztam vlc-be ey egészu évadot, oszt'ment egész este ...az elmúlt hetekben érzem, hiányzik már az a töménytelen f*sság, amit összehordat azok ketten
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz Odin_James #21475 üzenetére
dokumetnum film jelleggel ilye csinálni szerintem nem okés. részemről ezt már átverésnek tartom.
én éppen azért szeretem a dok. filmeket, mert ott megtörtént valami, és után jön egy stáb, akárki, és elmondja hogy mi is volt az.
A film meg magát a történést dolgozza fel szubjektív módon, ahogy a rendező, író - akárki - látja, vagy ahogy láttatni kell, h el lehessen adni. (titanic)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Cola111
aktív tag
This is it [2009] 10/8
Tournament [2009] 10/8 -
tibi666
senior tag
danny glover vibram five fingerst hord:
-
hoffman_
nagyúr
Na, pénteken megvolt a Titánok Harca. Sajnos csak 3D-ben tudtuk nézni(de örvendetes, hogy fejlődik a kedvenc mozim, Eurocenter powa). Ez volt az első 3D filmem, és jó darabig az utolsó is. Az Avatar IMAX 3D-ben talán jó lehetett, de ez parasztvakítás. Tudtam mondjuk előre, nem is vártam mást. Egy sima mozi sokkal élvezhetőbb. Itt olyan más volt az egész. Ahogy felvette az ember a szemcsit, és fókuszált, összement a vászon. Lényeg az, hogy szar. Vagy 106+cm és 1080p vagy 1-es terem.
A film ennyire nem volt vészes. Tény, hogy a trailer alapján sokkal többet vártam. Olyan semmilyen volt a sztori. Liam Neeson nem szerepelt túl jól szerintem, az új Terminátor nekem bejövős színész, vele nem volt baj. Jóféle gyerekmese, ott és akkor tökre tetszett több rész is, bár éreztem, hogy egyszernézős. Nagy bakot nem lő vele az ember. 7/10
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
janos666
nagyúr
The Fourth Kind
7/10Kicsit zavaró volt, ahogy keverték a megrendezett és eredeti felvételeket.
Már úgy alapjában sem tartom jó ötletnek ezt a felezett képernyős dolgot, mert kevésbé tudtam magam beleélni a történetbe. A szereplők cserélgetése erősen tudatosítja az emberben, hogy épp egy megrendezett jelenetet néz, mikor Milla Jovovich van a képernyőn, nem Abigail Tyler, és így tovább...
Illetve konkrétan ebben a filmben még jobban zavartak az "eredeti" felvételek, mert nagyon nem tűntek eredetinek. Végig az volt az érzésem, hogy azokat a bizonyos felvételeket is a többi filmes jelenettel együtt forgatták le, aztán rátoltak valami erős post-process szűrőt, hogy ilyen olcsó kézikamera feelingjük legyen (amit szerintem kicsit túlzásba is vittek, a laptopomba integrált webkamera jobb képet ad, mint ezek...)Azt meg már végképp nem értettem az "eredeti" felvételeken, hogy miért úgy zavarják meg a kamerákat az idegenek, hogy az első pár képkockán még épp látszik, ahogy az emberkénk lebegni kezd az ágya felett, vagy épp beficcen balról egy csészealj, aztán teljes képzavarás, és elmenni már nem látjuk a csészealjat (pedig ha a távolság függvényében menne a zavarás, akkor szimmetria okokból kéne...).
Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy ha a kép teljesen összemosódik, akkor a hangsáv miért marad meg. És rengeteg ilyen apróság van még, mint hogy elviszik a nőt, kitörlik az emlékeit, de az egyik idegennek sem tűnik fel, hogy épp diktafon volt a kezében, mikor elaludt, és talán azt is el kéne vinni "cenzúrázni". Csészealjakkal közlekednek, zavarják a kamerák képét, de meghagyják a hangsávot, majd pedig nem is ismernek fel egy diktafont...?Úgy egyébként sem szeretem mostanában ezt, hogy a nyilvánvaló fiktív filmek elején is kiírják, hogy megtörtént események alapján. Aztán végignézheted kétféle befejezéssel is az "eredeti felvételt", mert az alternate cut másképp végződik, mint a theatrical cut.
Szeretem az elgondolást, hogy "az Isten(ek)" idegen lény(ek), és valamelyest még ma is interakcióban állnak velünk, csak lassan kicsit sokat dolgozzák már ezt fel. (Múlt hétvégén az Assassins Creed 2-t játszottam végig, aminek ugyan ez a gerince, bár ott nem gonoszak azok a lények, és alapvetően a földön -is- éltek, vagy hogy... de a lényeg, hogy ők "tervezték" az emberi fajt...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Tibiajax
nagyúr
Case 39
720p.szinkron
eleje kicsit eröltetett, az egész film valahol kiszámítható, de mégis jó volt egynek. szinkron nem rossz, elég jól is szól.
7/10 -
janos666
nagyúr
válasz Tibiajax #21483 üzenetére
Azért szép, hogy demuxolt szinkron már van, de subrip még nincs. Utóbbit épp ma kerestem. Bár nem baj, a Fourth Kind sem volt rossz, amit helyette néztem, az American.Gangster.Extended.Edition feliratot jobban hiányolom, mert úgy sejtem már nem is lesz, ha csak én nem csinálok, de ilyen alapon készül nálam a Postal dircut felirat is ~1 éve - nyáron kezdtem, most nyáron talán befejezem
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tween
őstag
Tideland :Eddig is tudtam,hogy Terry Gilliam beteg egy ember,de hogy ennyire
-
Tibiajax
nagyúr
Dorian Gray
1080p.dts
nagyon komoly a film....
7/10 -
legiaap
félisten
Múmia III. A sárkánycsászár sírja
7/10Ez egy könnyed délutáni kalandos film. Az előző kettő részt már láttam, kb. ennél a filmnél is ugyanazt kaptam, amit az előzőeknél. Izgalmas, helyenként látványos és vicces film.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #21487 üzenetére
időközben megtaláltam az eredeti írást, aki megnézi a filmet, lehet h kedvet kap, h elolvassa..
azt már látom, h a film rátett egy lapáttal, nyilván, de, tagadhatatlan, megvan az irodalmi alapja a muvinak.. -
Pitterix
őstag
Nekem is megvolt a kicsike.
Hát izé, szóval sokkal nagyobb durranásra számítottam.
Az alakulat simán mehetett volna a Heroes of Might and Magic nevű játékba, volt benn íjász, kardos, kék ledes dzsinn, csini druidának beillő hölgyemény....6\10
-
Pitterix
őstag
Most néztem a "Spartacus: Blood and Sand" utolsó epizódját.
Tudom ez sorozat, de az uccsó rész mindent visz!10\10
-
zolynet
veterán
Beautiful 3/10
de csak azért mert egész jó volt a zene alatta
kár beáldozni ezért másfél órátLife is too short to stay stock!
-
Cola111
aktív tag
The Fourth Kind
720p
Merész és bevállalós film. Azzal, hogy megtörtént eseményekkel sokkol, dicséretes. Nem formál véleményt, csak rekonstruál. Nem büszkélkedik földhöz vágó CGI effektek tömegével. Nincsenek gigászi űrhajók, csípőből bolygónkat megmentő héroszok, de még egy béna földönkívülivel sem riogat.10/7.5
-
joshua7
veterán
The Crazies
Egyszer nézős, de nem rossz.
7/10Tooth Fairy
Nekem bejön Dwayne Johnson bénázása a hozzá totálisan nem illő szerepekben.
7.5/10Az a titános film izé, hátööö.. egynek végül is elment.
6/10[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
Gorneck
legenda
The Crazies - Igazából nem értem miért volt szükség erre a filmre...10/5
Titánok harca - Bemutató alapján kicsit többet vártam tőle. Számomra a karakterek kidolgozásán vérzett el a film és tette vhol unalmassá az egészet...vhol némi kapkodást is éreztem egyes jelenetekbe. 10/6.
A Thomas Crown ügy (99) - Nagyon bejött 10/9.
Dantes Inferno (2010 anime) - Lehetett volna jobb...de így is megfelelt az elvárásaimnak...10/8.
Gorneck#1239
-
tween
őstag
Barátosném még nem látta,ezért megnéztem vele a Deja vu-t...annak ellenére hogy az elejét nem értette összeállt a kép és határozottan tetszett neki
-
Sir Pocok
őstag
Akik szeretik az elvont szürreális filmeket:
(Kaptak pár talicskányi díjat.)
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
janos666
nagyúr
válasz Cola111 #21493 üzenetére
Megtörtént események alatt ugye nem azokra az eredeti felvételekre gondolsz, mikor nem Milla Jovovich, hanem Charlotte Milchard játssza Dr. Abigail Tyler szerepét?
Illetve nem azokat a földhöz vágó CGI effekteket kerested, amiktől ezek a felvételek eredetiek lettek?
Vagy azokat a gigászi űrhajókat nem láttuk, ami pl. a doktornő háza fölé repült, miután házi őrizetbe helyezték?
Béna földönkívüliek sincsenek, akik a kamerák képanyagát szinte tökéletesen zavarni tudják, de épp csak pár másodperccel azután, hogy már láttunk valami furcsát (mint pl. az ágya felett lebegő ember, vagy a fent említett űrhajó), és megfeledkeznek a hanganyagról, ami kivehető marad a zavarás alatt is?
Béna földönkívüliek, akik néha saját kezűleg rángatják ki a doktornőt az agyából, míg az a padlót karmolja, miközben egyszerűen oda tudnak repülni a ház fölé, és a plafonon át "felsugározni" a kislányát?Szerintem egyáltalán nem helyes ez a divat, hogy a nyilvánvalóan fiktív dolgokat megtörtént eseményeken alapuló rekonstrukcióknak, a filmhez megrendezett és stúdióban leforgatott jeleneteket pedig eredeti felvételeknek állítják be.
Illetve néha nevetséges is a filmben végignézni ezeket a kis házimozikat, amiket a fentiekben taglaltam. (Lehet, hogy sokaknál beválik, de engem csak zavart.)
Persze összességében élveztem a filmet, örülök, hogy láttam, de úgy látom neked pl. épp azok miatt tetszett, amik szerintem a legnagyobb hibái.Jó, annyi igaz, hogy volt ott valami szarakodás, és a doktornő is létező személy, de hogy voltak-e ott idegen lények, arról semmi sem derült ki, és az FBI-os utalások jó része is kamu. Szóval ez a film nem rekonstrukció, hanem egy valós esemény ihlette fikció.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cola111 #21493 üzenetére
..csak azzal az ocsmány ijjesztő női fejjel.... nekem elég volt az is
Defendor
720p.dts
nehéz róla mit írnom.. biztos vagyok benn, h van/lesz, akinek baromira bejön, állítólag, fekete humor is van benne, maga az egész film egy fekete komédia-szerűség valahol.. én valahol mégis azt tudom csak mondani -miután kétszer is félbeszakítottam, mert nem bírt lekötni-, hogy egy igazi, amcsi semmitérő filmecske..
5/10
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest