Hirdetés

Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Ma voltam egy doppel Spass-on:

    X-Men Origins: Wolverine

    Hát ez is megvolt. Igazából nem szeretnék sokat írni róla mert tudom Wolvi már nagyon várja. Annyiban csalódtam a filmben, hogy nem volt semmi extra, én többre számítottam. A történet jó volt (nem tudom mennyire pontos, majd Wolvi megmondja), a szereposztás is egész jó (Liev Schreiber specc nekem bejött). Viszont a látvány, hááát eléggé el olcsó jánoskodták. Volt pár igazán jól megkomponált jelenet (látványügyileg), de volt pár olyan is (igaz nem fontos jelenet) mintha a "8 éves öcsém rajzolta volna zsírkrétával". Szóval úgy érzem elég szépen hatott rá a válság :D
    Az a baj, hogy egy erős átlagos filmet hoztak össze, semmi nagy durranás (persze szerény véleményem szerint). Vagy lehet hogy már túl sok Bay filmet néztem és beleégett a retinámba.
    De ezt leszámítva egész jó volt, szóval ne vezessen félre senkit, a kicsit negatív hangulatom :)

    Star Trek

    Ebben a filmben pozitívan csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. Történet jó, színészeket egy idő után meg lehet szokni, az egy két "érdekes" jelenet elmegy, de ami igazán ütött az a látvány: naggggyyyon szép volt. Le a kalappal. Már alig várom a HD változat kikölcsönzését. Az is tetszett hogy egy kicsit humorosra vették a figurát szóval volt pár mókás jelenet is, amiért én piros pontot adnék.
    (ráadásul a Trek volt a 2. film így eléggé látszott CGI és CGI közti különbség, nem tudom mennyi pénzből gazdálkodtak, de szerintem az lehetett, hogy az első filmben inkább a színészekre költöttek többet.)

    Summa summárum egy egész jó délután volt, két jó filmmel. Megéri rájuk befizetni, szóval irány a mozi!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák