Hirdetés
Aktív témák
-
Bibby
addikt
kerül az plusz pénzbe a mozinak, ha feliratosan is levetíti? Úgy értem hogy pesten van felirattal is, de ha vidékre is leviszi? Vagy ezt csupán azért nem teszik meg mert nem lenne érdeklődés?
Ελευθερια η θανατος
-
LOTR
addikt
válasz BITBOYS #11850 üzenetére
nálunk 16 éven aluliaknak nem ajánlottként adták
amúgy egyáltalán nem volt véres a film, azzal meg talán nem monodk el nagy titkot, hogy bár bemutatkozik a T800, de nem sokat szerepel úgy, mint Schwarzenegger-hasonmás, az ilyen "átalakulásos" részek miatt lehet a magasabb besorolásOne Ring to rule them all
-
tiv83us
veterán
válasz Wolverine #11839 üzenetére
Itt asszem nem kell kiraknom a spoiler tablat, mert mar ket hete irtak rola az indexen.
Szoval egyedul ami nem tetszett a filmben, az a "motoros terminator" volt, az eleg cikis volt.
Ja es Kate Brewster karaktere sem zavart fel tul sok vizet a filmben.
Kyle Reese karakteret viszont nagyon eltalaltak velemenyem szerint.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Integra
titán
faszom...
asszem estig nem nézek ide be, majd ha láttam a filmet....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Wolverine
félisten
válasz BITBOYS #11850 üzenetére
Hogy őszinte legyek, a Wolverine-nél jobban zavart; itt igazából meg sem éreztem a PG-13-as verziót (de egy R director's cutra vevő vagyok )
Integra, mi is volt a leírásomban a spoiler? Arnie említése? Azt már ellőttük
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
brownus
veterán
válasz Integra #11875 üzenetére
72 évesen hova faszomba már?? inkább vett volna be egy doboz viagrát és átkefélte volna magát a túlvilágra...
btw RIP Bill !!
nyaka és pénisze körül kötéllel hát ezen beszarok
-
csyo
senior tag
Indiai filmeket szeretitek?
Legyen szép a napod!
-
mephi666
nagyúr
válasz brownus #11877 üzenetére
ez durva... RIP...
...hány filmben láttam? vagy több tucatban...
...azért elég "érdekes" halála lehetett... kíváncsi vagyok, mi lesz az igazság... búvárlapokra nem adok...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Shodan
addikt
Ez az új terminator film mennyire gyenge volt. Köze nincs az egész terminator univerzumhoz. Megint kaptunk egy agyatlan üres CGI filmet. Gratulálok hozzá
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
littlelion21
addikt
Terminator - Megváltás?
!SPOILER ALERT!
Néhány gondolat a film megtekintése után....
Hogy a dolgok elejébe menjek: nem tetszett a film. Többet vártam. Sokkal többet. Bár sejtettem,h Cameron-i magasságokba sosem fog emelkedni, de azért illett volna azt megközelíteni. Bebizonyult,h McG-ből nem lesz szalonna, bárhogy is reméltem ennek ellenkezőjét.
A főcím sem volt túl ütős, a klasszikus téma ugyan nyomokban fölbukkant - bár ez lenne a film legnagyobb hiányossága. A sztori - neves írók írók ide vagy oda - a 3.rész script-jének színvonalát verdesi. Három sorban össze lehetne foglalni az egészet. A párbeszédeket ért kritikák teljesen jogosak: egy értelmes, emlékezetes mondat nincs az egész filmben. Gáz, nincs rá jobb szó: "Jó vagy, csak még nem tudod."- áárghh...!
Jah, és Reese első mondata Marcus-hoz: "Gyere velem ha élni akarsz..." Itt azért fogtam a fejem. Vagy Connor szájából a "Visszajövök" is elég vicces.
Lépjünk.
A színészekről: nem értem C.B.-t miért érte ennyi kritika, egyedül az ő képsorainál éreztem,h nem egy sorozatot nézek....S.W. egy vicc, méghogy ő lenne a jövő nagy sztárja. Max. valami sorozatban.... A kötelező talpraesett néger kiskölök sem maradhatott - köszönöm az illetékesnek. Korábban 14x percet írtak az imdb-n - mostmár csak 115-t....hát nem tudom...nálam csak bő 100perc volt a stáblista végéig....a többi biztos eltévedt a pénztárnál....
Effektek: ILM - ennyi. Azaz káprázat. Bár Svarci felbukkanásakor érződik,h mennyire messze van a technika a tökéletestől.De ezek csak apróságok: a legnagyobb baj az,h nem érzem át az egésznek a tétjét,h miért is folyik a harc.
Baromira nem így képzeltem az emberek gépek elleni harcát: összevont, nyílt színi összecsapások helyett kis öngyilkos partizán akciókat látnék szívesebben, kb. úgy, ahogy az első részben. Sokkal inkább éreztem azt, hogy az erőfölény az embereknél van. És a legjobb: Reese látszik, hogy még nagyon fiatal és tapasztalatlan volt, ebben a részben azt mondta, hogy éjjel bujkálni kell, nappal lehet mozogni, majd 20 évvel később (azaz korábban...), már ennek ellenkezőjét. Nem tudom, vagy ő nem látta az első részt, vagy az írók...
A zenéről: inkább nem mondok róla semmit, ugyanis alig szólt valami a film alatt, pedig Brad Fiedel taktusai sokat dobhattak volna rajta. Bár Danny Elfman sem valami kutyaütő, nem ezzel a filmmel bizonyítja tehetségét.
A Terminátor csalogató You could be mine poén volt, a végjáték is erősen hajazott az első két rész végső küzdelmére. Connor is megéri a pénzét, vagy 50-szer falhoz csapják, egy párszor lezúg a magasból, majd átszúrják egy vascsővel, de még mindig saját lábon közlekedik, egy kis támogatással.
Sajnálom, hogy kiszivárgott az eredeti verzió a film befejezéséről, az talán valamit javított volna a végeredményen. Ez az új verzió az eredeti gyenge mása.
Végeredményben semmivel nem jutottunk előrébb. SEMMIVEL.
A bevételi eredmények teljességgel jogosak, ez a film ennyit érdemel.
Érdekes volt a reakciónk a stáblista felbukkanásakor; mindhárman ott ültünk és vártuk, hátha a végén levetítenek még 1-2 képkockát, amivel talán csökkenthettük volna saját csalódásunkat.Végső értékelés: 65 %, de csak azért, mert moziban néztük. Amúgy 60%.
Nyári popcorn mozinak egy közepes, Terminátor mozinak nem sokkal több a 3. résznél. Vagy semmivel.Jah, találtam egy méltóbb címet: John Connor Chronicles: The Movie
-
csyo
senior tag
Szenzációs:-D
Jó poénok, és keverés kavarás:-D
Aki szereti Sabu filmjeit, nem kell csalódjon most sem!
spoiler
a főszerplő postás hétköznapi figura, csak megy, és intéizi a dolgát (néha elég furán:-D) de átlagos embernek mondható.
Elég őszinte film,, mindenki azt vállalja fel, ami. A bérgyilkos vállalja, hogy bérgyilkos.És Leon a profi is megjelenik:-D
Többet nem is irok, érdemes megnézni!spoiler off
AJÁNLOM:-D
10/10
センセーショナルな
良いジョーク、かき混ぜるとミックス
映画を愛する人なら誰でも、監督の彼女はいない失望されません![ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Tibiajax
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz littlelion21 #11889 üzenetére
SPOILER
Nekem logikusabbnak tűnik, amit most mondott Reese (ti. éjjel nyugi, mert a gépek infráját nem lehet átverni), szóval én itt az első részt érzem inkább elrontottnak. Az "I'll be back." és a "Gyere velem, ha élni akarsz" is szvsz simán volt beleszőve, nem éreztem erőltetettnek. A hossza... 0:15-kor kezdődött a vetítés, és 2:30-kor már gyalogoltam az Astoria felé, szóval a 115 perc szerintem reális. (egyébként azok a neves íról sem olyan nagyágyúk, ha utánanézel... )
Azzal egyetértek, hogy az ellenállás túl erős. Arról nem volt szó, hogy komplett légicsapásokat mérnek a Skynetre..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
cor
őstag
válasz Tibiajax #11892 üzenetére
meg jopár máshol is...
jah nem lenne rossz, ugy kell "megeröszakitani" magam nehogy olvasgassak T:S-es üziket/ irásokat (jöv héten talán már én is látom)...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Integra
titán
válasz Wolverine #11839 üzenetére
na itt
SPOJLER
nekem kurvára bejött, nem tudok a fanyalgással mit kezdeni.
ennél rosszabb újrakezdést soha ne csináljon senki.
legkevésbé se fáj, hogy nem vidám, nincsen sztárolás, nincsen minden sarkon poén, bár azért az álj bí bekk az nagyon ott volt
tetszik, hogy új megközelítésben, új operatőri munkával ment az egész. a legkevésbé se bánom hogy nem hajaz a második részre, ugyanis lehetetlen és ennek nem is próbáltak megfelelni. de a szereplő, illetve képi világ az nagyon rendben volt mind.
a sztorivonalat is sokan fikázták, szerintem az is rendben van, nem tudom mit vártak, matrix-ot vagy the usual suspect-et, de amit lehetett azt a régi eddig terminator filmekkel nagyon ügyesen össze szőtték. marcus is jó volt, fostam hogy milyen az új "ellenfél", de számomra roppant szimpatikus volt.
arnie meg odabaszott, azon pislogtam, de volt nagy ujjongás benne azért ahogy hallottam az egész teremben
kevés volt a gép? majd lesz még, no para, az eddigiekben ennyi se volt.
azt sejtettem hogy csali lehet a transzponder szignál, de én úgy élveztem a filmet, hogy a végén esett csak le, hogy a marcusnak csak beletáplálták a múltját. frankón az elején azt hittem, hogy tényleg kutatás eredménye. vagyis az, csak ugye másképp.
azt pedig ugye már más részből is láttuk, hogy a gép tanul, a terminator is és fejlődés közben döntést hoz. tehát nem feltétlenül gondolom marcus chip kitépését sem bakinak.
ok, technikai oldalon talán lehet vitatkozni, ahogy a végén a szív kérdésen is. de fogjuk rá, hogy 2018-ban azért van technológia erre is már, hogy pikk-pakk megoldható, ha van donor.
a star trek szerintem is veri, de azért, mert ott aztán teljesen újra építkeztek, itt meg talán mert valami elvárásom volt, vagy én nem is tudom. de a legkevésbé sem tudom összehasonlítani a kettőt egymással mert annyira ég és föld.
azt se bánom hogy claire danes nem volt, szerintem vicc volt a harmadik részben, akárcsak a nyegle kiscsávó aki johnt alakította. pár részen kívül a háromból nem sokra emlékszem, de a 4 az megmarad.
abrams tankra gondolsz? minek? lassú, kilövik, itt a gyorsaságon van a lényeg, ezt azért ki lehetett venni könnyedén a sztoriból és az adott szituációból. lőnek sokat? szerintem pont hogy rogyásig vannak lőszerrel meg hardverrel, csak ember nincsen aki használja. legalábbis én inkább innen közelítem meg a dolgot. ezen pont akkor gondolkodtam, mikor a helikpoter a tóba zuhan és már megint egyet vesztettek. és a következő gondolat pont ez volt, hogy valszeg annyi van még mint a szemét belőle.
nagyon várom az director's cut hd dvd-t, mert ha még belejön az a 30-40 perc kivágott véres rész is, akkor az ütni fog. de azt már csak 140 centis plazmán fogjuk nézni
szóval ez zsír volt nekem nagyon, jöhet a következő rész, tádám dám dádám!![ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #11889 üzenetére
SPOILER
"Bár sejtettem,h Cameron-i magasságokba sosem fog emelkedni, de azért illett volna azt megközelíteni."
na itt tévedsz szvsz
meg SEM próbálták megközelíteni.reese első mondata? mi a baj vele? összeraktad már az idővonalon a történéseket?
i'll be back? ezzel is mi a baj? előző kérdést tedd fel magadnak újra..szerintem te magad sem tudtad mit vártál, csak hitted, hogy olyannak kell lennie és pont. na a készítők meg nem akarták ezt vinni, hogy ez legyen, ezért elindultak egy teljesen másik irányba és ott tudták, hogy mit akarnak. és jól tették.
egyébként mit vártál?
4mrd robotot? azért kurva nagy ám ez a föld nevű bolygó.. de most komolyan.ja igen, még valami eszembe jutott:
mi volt a nagy sztori az 1-2-3 részben? megmondom, kb zéró.
ebben a részben így visszaemlékezve több volt a sztori és mi és hogy és meddig, mint az előző három részben együtt.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest