Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem lesz valami a liga Kupa döntőre is... Fut sheriff írt valamiről.
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #6901 üzenetére
Burn vs Weghorst lesz. Az a Weghrost is kell mint s**r a zsebbe Életben egy vak de itt 3 méteresen majd megfejel mindenkit mint a tavalyi lapja.
-
Santana01
aktív tag
Ki raktam az Ikon SBC-t.
Prime Ballack
Vegyesek az érzéseim. Először egyet anyáztam amikor megláttam aztán rá jöttem ,hogy Fofana helyet még jó is lehet majd megnézve a stattokat már azt mondtam "nem is olyan rossz".. már csak játékban is jó kellene legyen
Valaki próbálta már? -
EA's hit
őstag
válasz Gabeszfoci89 #6898 üzenetére
Na jó, de nem a magasság dönt, mert mint írtam, Cordoba van most a védelemben, aki egy kicsivel még alacsonyabb is, mégis az idei legjobb CB-m eddig
-
uszid94
tag
válasz WhiteAngel89 #6900 üzenetére
Hát akkor az se valami nagy nyitás … arra lennék kiváncsi, hogy egyáltalán nyitott-e valaki valami értelmes támadót, legalább egy Cantonat vagy Henryt. Drogbanak megcsinálom a loan lapját kiváncsi vagyok milyen.
-
bodnar123
őstag
Icon pack... Hernandez prime. Egy két hónapja jött a wc verzió is belőle. Na mostmár tuti elégettem a szerencsésen nyitott base Eusebio árát ilyen szuper iconokba. Hosszú távon mindig a ház nyer a casinóban. Viszont olyan szinten nincs mit csinálni, hogy ez az egyedüli "értelmes" lehetőség...
-
uszid94
tag
En a prime os icon packot nem mertem kitenni, mivel a többiből csak Veron Prime, Xavi middle, 2 szer middle Robi Carlos ;(ez egymás után jött)…. Azóta nem merek kitenni iconos sbc t … inkább maradok a szemmel látható sbc nél, akit szeretek. Csak például nem tudom, hogy mikor fog jönni a moments vagy prime Cantona sbc vagy Ronaldinho (ez gondolom nyár elején… addig várni pedig kész kínzás)
-
uszid94
tag
A jó lapok ára (iconok) pedig olyan szinten elszálltak, mint itthon egy szaros panel luk ára…
-
david368
aktív tag
Elôzô icon packbòl prime Vieira jött, most pedig prime Schmeichel. Ez kb 6. GK amit nyitok icon packbòl, már nagyon unom. Elveszi az èlvezetèt a nyitàsnak, mert mindig statokat nèzem meg elsônek a jàtèkos nevèt kitakarva, de egybôl tudom így hogy ha kapus jön. Amùgy is a kapus nyitàsok a legszarabbak a jàtekban, gold Aerola lehozza amit prime Schmeichel…
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Kivettem ezt a brazil cb az mls objectből nekem tetszik elég jó.Balogun is meglett ma ő is elég érdekes bár nálam csak csere de tetszetős..Az mls objectet meg tudtam csinálni 40perc alatt
Mgplayz89
-
prannk
őstag
Szerintetek Courtois vagy Neuer viselkedik jobban a kapuban?
-
Gaborz1
senior tag
Lehetne már egy normális követelményekkel rendelkező ikon sbc pakkal vagy pickkel, mert nagyjából az összes nagy gold fodder már a klubbomban pihen. Ez a tegnap visszarakott 89+ egy vicc.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
raven84
senior tag
És kiraktam Locatellit is szóval borítékolható a Juve vereség, csak gondoltam szólok.
-
toxicjew
addikt
-
Gabeszfoci89
aktív tag
-
sz_abika
addikt
Huhh, de bánom hogy bedőltem a TOTY Messis etetésnek...PS4re az egyik legrosszabb FIFA ez elmúlt évekből. Egyszerűen nem tudom kiszámítani hogy mi fog történni. Hol leragad a játékos és nem hajlandó megmozdulni, máskor úgy meglószol, hogy belefutok a védőbe váratlanul. Teljesen random
Egy dolog kiszámítható, hogy lengyel ellenfelem lesz. 20 FUT meccsből, 13 lengyel volt 3 román mellé biztosan...a többiről nem volt egyértelmű hova tartoznak. Kriminális...mindkét nemzet olyan hogy 11.percben hiűba megyek 3-0ra, akkor se lép ki.PSN: xszabikax
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz sz_abika #6932 üzenetére
Nekem is így van ahogy írod most csináltam meg a wl qualit szerencsére 10-0 lett de 5 meccs ment végig vagy majdnem végig mert abban bíznak ami szokásos a fifában hogy vezetsz 3-0 rá kicsit kiengedsz és kapsz 2 szar gólt meg ilyen bugos gólt ő megindul és az a vége hogy 5-3ra nyer...nagyon oda kell figyelni mert a játék büntet (schript???) És nekem is volt olyan hogy nem játszott jól a gyerek kapufát lőttem stb és minden kontrából gólt kaptam az elején elment 3-0 ra második félidőben rúgtam 7et
Mgplayz89
-
Madn!ght
addikt
válasz sz_abika #6932 üzenetére
Tegnap én is játszottam kicsit, lenyomtam a wl-t. Első három meccsen, hihetetlen delay és lagtenger (150-es pinget is láttam), pedig a sorsolaskor 22-t irt ki…
Én is PS4-en játszom, az ellenfeleim 90%-a lengyel. Nálam a kilépéssel nincs gond, ha elhúzok 3-mal.
Az nem világos, hogy mit lehet tenni, ha pl. nem tudok embert váltani, nem sprintel (!), vagy látszólag minden embere 2x gyorsabb. 0,7 exg-re kaptam 4-et, gyk. minden lövés bárhonnan gól volt. Természetesen nekem a másfél millás Martial 5m-ről lerúgta a holdat.
Szóval mikor ilyen ellenszélben jàtszom (boritékolható vereség) mi lehet a követhető taktika, hogy visszahozzam a meccset? 45 pont lett persze a vége, de legalább “csak” két órát vett el az életemből. Mikor nyertem, jó meccseim voltak. A többin vért hugyoztam, hogy egyáltalán mozogjanak, embert találjanak a játèkosaim.
Respekt azoknak, akik ilyen körülmények közepette is tudnak fordítani. (Nekem már közben elmegy a kedvem, mert kis túlzással teljesen irányíthatatlan a játék) -
stilo18
addikt
válasz Gabeszfoci89 #6934 üzenetére
Iszonyú durva olvasni is ezeket a 10-0-s számokat...
Le a kalappal előttetek, tényleg.Esetleg ha nem titok, oszthatnátok meg taktikai tippeket, felállásokat.
Én csak divízió 3-ig tudok feljutni, a hétvégi meccseket is általában 10/10 környékén tudom hozni...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
válasz Madn!ght #6935 üzenetére
Ez amúgy nálam is szokott lenni....
Hogy egyszerűen lassúak a játékosaim, nem futnak...olyankor kB megőrülök a tv előtt
A következő meccsen meg mindenki sprint bajnok
A pingem sajnos nálam 28-34 között szokott lenni.
Annál lejjebb soha nem megy....#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Nandinagy
addikt
Én már elengedtem ezt a minél jobb eredmény hajszolást. Az elmúlt 1 hónapban nem mentem 9 win alatt kvaliban azt WO-t se kaptam, WL is volt 16 onnan is a minimum jön. Ikon packok,upgradek szintén 0 folyamat akkor meg minek erőlködni. Most leadtam 6-1 után a meccseim kvaliban(az 1 vereségnél 2.3 exg-re kaptam hetes darab gólt ) aztán jött egy 40k-s Smolarek. Már több mint az eddigiekből
Úgy érzem mintha ez a játék direkt arra játszana, hogy felkúrja az embert. Megcsinálsz egy szép támadást, cselt, passzt akármit azt a játékosod azért is belebassza a kapusba vagy a kapufára vagy nem bepasszolja 5 méterről az üres kapuba hanem elengedi maga mellett a labdát ne hogy már legyen egy kis örömöd, hogy rúgtál egy szép gólt. Nem majd bemegy a 0 szöges lövésed vagy a 82 védőről visszapattanó labdád. Ugyanez az ellenfélnél is. Azt se élvezem ha nyerek többnyire a vereségek meg aztán hagyjuk is..
Az elmúlt 1 hónapban meccsenként 8 olyan szitu van, hogy megy a passz egy játékos felé erre túlfut rajta és félkörívben megy a labda után. Holott konkrétan odamegy a labda ahol áll. Ugyanúgy ziccernél mint középpályán.Nem lehet ezt így komolyan venni. Ez a játék úgy jó ha játszotok 1 profillal ketten aztán nem kell folyamat grindolnod a szart hanem ha nincs kedved hozzá megcsinálja a másik, hogy ne maradjon le a csapat. Az egyetlen hátránya, hogy ha nem ugyanaz a játékstílusotok/személyiségetek akkor veszekedés lesz a csapatépítésből.
Tudnám élni ezt a játékot ha mondjuk heti 5 meccset rivalsoznék meg wlben 10-15 meccset tolnék+kvali mondjuk. De ha csak ennyit játszok 1 hónap és olyan hátrányban vagyok a többiekkel szemben, hogy amiatt nem élvezetes a játék. -
sz_abika
addikt
válasz Madn!ght #6935 üzenetére
Én is 45el végeztem, de sajna nem 2óra volt, kb 8-3ig ment tegnap több kevesebb szünettel.
A Fifaban az egyik legnagyobb félelmem (így már 2 kisgyerekkel) ha végig kell játszani egy meccset a végéig
Most majd mehet a rivals szívás is, hogy DIV 9ből ne is jussak fel, de a maradék 250 pont a kvalira meglegyen...PSN: xszabikax
-
Bohus84
tag
Tud valaki megbízható oldalt ahol el lehet adni a coint. De azért az acc-nak ne legyen baja mert kövi részre kell majd. Kezdem unni, untrade csapat teljesen megfelelő, 4milla coint pedig nem akarok veszni hagyni.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz stilo18 #6936 üzenetére
Nekem a 4-2-2-2 nagyon bejött formációban.
Keretemet alul látod igazából Thuram stay Back végig az a pali egy állat 2 méter magas minden párharcot simán lehoz jól is passzol Alonso is stabil csak ő támadásban is hozzá tud rakni így őt hagyom feljönni mindkettő vkp cover center.Védelem az alap nekem ott mindenki stáb Back ha valamelyik oldalt megindulok kényszerítő miatt úgyis elindul de így a másik a helyén marad nem lesz nagy hátrányom.Ramos stabil op nem kell róla írni. Kapus amit tud fog ő id jó.Blanc nem a szívem csücske de nincs más amugy párharcokban erős fejesek megvannak.Támadó részleg a két cam free roam teljesen kaka védekezik is dinhonak nem kell ő róla nem kell írni semmit szerintem legnagyobb ember szerelni alig lehet kapura életveszélyes passzok is mind jó.Mbappe nekem get behind másik csatár most éppen eto de van mikor hugo sanches ő target man.Csapat taktik nálam balanced szinte minden így kicsit úgy érzem hogy jobban tudom irányítani őket.Sok gyakorlás és ismerd meg a csapatodat meg kell szerencse is nagyon sok hozzá.De a saját stilusodhoz megfelelő taktikát találj ki és hozzá amennyire lehet játékosokat.De én nemvagyok proMgplayz89
-
stilo18
addikt
válasz Gabeszfoci89 #6941 üzenetére
Köszi az infókat
Cselezés mennyire teszi a játékodat?
Nagyon fontosnak érzed?
Nyilván alapok mennek, de amiket néha látok az ellenfélnél..az nagyon durva....#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz stilo18 #6942 üzenetére
Nem nyomom ész nélkül de van rálátás a sportra(profi futball 11év)úgyhogy szerves része az 1v1 a játéknak főleg egy dinhonál meg kapu előtt forgások rés keresés a lövésre.Nem kell extra cseleket húzni de az 5 csillagosok mikor elasticoval(dinho boka csel)veszik àt a labdát kapu előtt és abból tudsz lőni azt nem nagyon lehet levédekezni. Türelmesen járatni keresni a létszámfölényt és ha lehet üres kapuig kipasszolni én arra törekszem nem nyomok felesleges meg az ellenfél alázasára cseleket.
Szóval kérdésre a válasz nagyon fontos szerintem,mert bármennyire is vagy ügyes csak passzal nem jutsz át toty védőkön.[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
Madn!ght
addikt
válasz Gabeszfoci89 #6943 üzenetére
Te milyen platformon játszol?
-
david368
aktív tag
Szàmomra mostanàban egyre unalmasabbà vàlik a jàtèk, lehet szüneteltetem egy kis idôre. Nem tudok èrdemi upgradet a csapatba tenni, mindenki szinte maxos. Van mèg 3.5 milla coinom ùgy hogy megvettem WW Mendyt es Cafut, összesen pedig 5.5 millam. Gameplay pedig egyre rosszabb, ami nagyon elszomorito es frusztralo, jelenleg div1-ben tanyàzok, egyaltalan nem elvezem.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz david368 #6947 üzenetére
Próbálj meg feljutni elitbe
Ma énis nyertem 4 meccset zsinorban 2 választ el tőle majd megnézem este.
Vagy ha vannak felesleges fodderek nyomjál ikon sbcket én mindet kegcsinalom meg szeretnék olyan ikonokkal játszani akik eddig nem voltak meg és úgysem tudok kit berakni a csapatba remélem egyszer kapok valami jó ikont.[ Szerkesztve ]
Mgplayz89
-
david368
aktív tag
válasz Gabeszfoci89 #6948 üzenetére
Megcsinàlom mindig az ikonokat is, elèg szànalmas eredmènyek születtek az utòbbi 3ból:
A legjobbak mid icon pickekbôl: Cech, Zambrotta.
89+ icon upgrade: prime Schmeichel.
Persze ez a legèlvezetesebb rèsze a jàteknak az tèny, a szerencsekereket öröm megpörgetni. Viszont ha a gameplay borzaszto, akkor még full TOTY csapattal sem fogod élvezni azt amire eredetileg ki lenne találva a FIFA.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest