Új hozzászólás Aktív témák

  • bodnar123

    senior tag

    válasz #96241664 #4570 üzenetére

    Látom te valami programozó szerű vagy.
    Aztán a játékos statjai és a lövés körülményei által befolyásolt RNG dönti el végül, hogy milyen lesz a lövés. Ezt valójában mindenki sejtette, de ha már statisztika számít, akkor az hogy lehet, hogy sokszor egy rosszabb statokkal lévő játékos jobb, mint egy nála jobb. Ezt talán itt mindenki megerősítheti. Na meg amit már írtam számtalanszor. A valószínűségszámítás szerint olyan nincs, hogy egyik oldalon 5x bejön a 83% míg a másik oldalon 5x nem. Ilyen nincs. Én már régóta nem idegeskedem ezen, inkább kiírom a játék problémáit, hogy mások nagy programozó tudásuk alapján írjanak rá valamit.
    Mint mondtam, továbbra is a némító funkció ott van a programozó szemed előtt. Ha kell csinálok róla neked egy tutorial videót. A játékról és a körülötte lévő számomra hamisnak ítélt marketing kultuszról írok. Konteók? Mivel egyikőnk se vett részt a fifa programozásában, ezért NEM TUDJUK, hogyan működik. Ha valaki kijelenti, az... Persze lehet ez sokakat nem érdekel. Ezért teszem már offba. Értelmetlen. Valakinek lehet. Annak van értelme, hogy mit nyitottam, meg melyik játékos kinél mennyire patika? Amiből jött a mai "sírásom", hogy miro kolléga írta, hogy teljesen mindegy, hogy zambrotta vagy gold trippier. Ezt én is részben így gondolom. Akkor van értelme erről beszélni? Valakinek igen. Van értelme a "végig az ellenfelet tolta a gép mert lett 8 xg-m a másiknak meg 2, de végül nyertem mert király vagyok" posztoknak? Valakinek igen, nekem nincs. Nem is írok ilyet. Van értelme azt íni, hogy sosem nyitok semmit. Valószínűleg aki épp frusztrált, mert a a reward miatt ölt bele a játékba több órát, neki van. Másnak nincs. A fentebbi anyázásoknak, meg tényleg semmi értelme. Akkor bezárhatjuk a topikot? Más nem fordul itt meg, max egy két kezdő kérdés. Ha nem tetszik amit írok ne olvasd el. Hidd el azt könnyebb megtenni, mint ezt a játékot lerakni. Ha meg írsz, akkor ne csodálkozz ha visszaírok. Én próbálok személyeskedés nélkül, bár sokszor persze nehéz. Azért mert programoztál már, ne tudd mi van a programkódban. Vagyis mondd. Engem érdekel. Amúgy meg te általában itt nem sokszor írsz manapság, csak a konteóimra szólsz be. A többi sírásra nem. EA marketinges vagy?
    Viszont tőled is megkérdezem: Hogy lehetséges, hogy egy ilyen szerveres kapcsolatban stabil netről, és instabil magas késésű netről ugyanazt az eredményt lehet elérni? A játék nem akadozik. Hogyan működik a lagkompenzáció? A tegnapelőtti "sírásom" ez volt. Vagy amit nem tudok megmagyarázni általános iskolás programozási szinttel arra nem írok, csak hogy sírás. Ok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák