Új hozzászólás Aktív témák

  • #96241664

    törölt tag

    válasz bodnar123 #2980 üzenetére

    "Ez a programozz te egy jobbat hozzáállás meg..."

    Csak baromira nem azt mondtam. :U Hanem azt hogy próbálj meg csinálni egy full alap focis játékot (tényleg nem nehéz) úgy hogy be van kapcsolva a default fizika és collision a labdának, valamint a játékos mesh-nek is. Nem azért, hogy csináld jobban az EA-nél, hanem hogy megértsd, hogy miért nem működne. Mert a korábbinál világosabban nem tudom elmagyarázni.

    Seasons-ben reszponzívabb a gameplay, mert kevesen játszák, azok is casual gamerek, könnyebb nyerni. Ott is látnál ilyeneket, ha többet vernének el és lassítgatnád a visszajátszásokat, hogy mire lehet fogni...

    "Én sem hiszem hogy meg tudlak győzni, hogy egy profitorientált cég mindent megtesz azért,hogy sok százezret kicsikarjon egy szélesebb réteg pénztárcájából."

    Azt, hogy folyamatosan fejleszteni és költeni akarj, elérik ezer más módon.
    Évről-évre egyre inkább csak untradeable pakkokat adnak az sbc-k, a kereskedést is folyamatosan nehezítik, skill-based matchmaking miatt is előbb-utóbb falba ütközöl... Főleg utóbbi miatt semmi logika nincs abban, hogy szándékosan csalják el a meccseket, nekik sem az a céljuk, hogy direkt rossz játékélményt nyújtsanak.
    Még addiktívabb is lenne a játék, ha nem idegesítené fel az embert rendszeresen annyira, hogy napokra-hetekre leteszi, meg jobban kijönne a csapatok közti különbség és nem a netkapcsolat aktuális minőségén és glitch-eken múlna, hogy mi lesz a meccs vége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák