Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #12600 üzenetére
Én is azt csinalgattam és semmi extra.
Már az összes 74es if és tots lapot betoltam a 87 pikkbe és ilyenek jönnek
néha max 89.
Nekem múlt héten jött az első mbappe gold. Szeptember óta. Szóval még egy év és meglesz a pink is
Kiraktam egy ikon pikket is 95 socrates volt a legjobb.
Az idei évet elkell konyvelnem nyitasok szerint szar.
Egyik promobol sem kaptam top lapot.
De elvagyok az sbc és objektív playerekkel is.
Futtis mbappeval sem lenne meg a 14 win wlen. -
-
sz_abika
addikt
válasz Woodslave #12603 üzenetére
Mostmár.
Én TOTS eleji 14-6ról zuhantam be mostmár 9-9ig, annyira csak a diehardok játszanak. Az év eleje mindig funról szól a monndás szerint, én viszont gyűlölöm, hogy mindenki 99es és folyamatos koncentrálás minden pillanata a meccseknek...egyszer elnézel a monitorról, hogy meglesd az aablak előtt elsétáló 10/10-es lányt, aztán már is kapod a gólt
PSN: xszabikax
-
|AP|
veterán
nekem már nincs motiváció, hogy ennyi energiát beletegyek.
Augusztus közepe van. Mégis miért hajtsak már ennyire? Egy hónap és vége a játéknak.
Nyilván örülnék egy Futties Messinek, de már ha kinyitnám, akkor is: pár hét van vele játszani, aztán kuka az egész.Tegnap volt először, hogy úgy léptem ki a játékból, hogy nem azért fejeztem be, mert nem volt időm folytatni, hanem mert meguntam, nem volt miért játszani.
Utána elkezdtem egy nagyon régi hiányosságom bepótolását: Last of us (PS5 verzió)
-
Kristof_94
nagyúr
A legutóbbi 10*84+ dobott 6 db 84-es lapot. Azt hiszem estig szüneteltetem a dolgot.
-
-
EA's hit
őstag
Konkrétan a tegnapi update óta játszhatatlan a játék, iszonyatos módon laggol minden meccs, plusz a menü is szarakszik. Mi az istent tudtak ezek még augusztus közepén is így elbaszni egy frissítéssel, hogy totál játszhatatlan lett tőle a játék??
-
Madn!ght
addikt
válasz Gabeszfoci89 #12613 üzenetére
Grat! Így a játék végóráiban méltó zárócsapat.
Meg hát meg is dolgoztàl érte a szezonban, ahogy itt leírtad. Hány meccsed van? -
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Madn!ght #12614 üzenetére
Ez az acc tots előtt lett meg addig csak sbc volt ..azóta 1200win 45döntetlen 200 vereség
Mondjuk sb meccseket haverom szokta tolni hétköznap mikor nem érek rá
Számok csalókák pl a draftot is kb 2óra alatt megcsináltam hamar kilépkednek az emberek drafton meg wlen is.Rivals kicsit harcosabb.Mostanában mivel sokat kellett várnom meccsre elengedtem a cross playt úgy mindig talál most direkt nem jutok fel elitbe div1 ben behúztam a féket.Mgplayz89
-
Dzsoki92
senior tag
Hogy szoktak jönni az xp-k ? 13.800 XP kell még Vinihez. Sajnos season elején kimaradt 2 -max 3 hét. Szerintetek az még behozható lesz vagy kuka ? ( mondjuk így utolsó hónapban igazából tök mind1 de azért mégis )
-
david368
aktív tag
válasz Kristof_94 #12619 üzenetére
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #12619 üzenetére
Nem követted idén a topicot?
-
Sirandrish
legenda
válasz david368 #12618 üzenetére
3at csináltam meg egymás után (85et) a legjobb egy Eder Militao volt...minden más egy kalap sz....fodder
Plusz megcsináltam 15öt ebből az új 80+ 3db-osból. Abból se jött sz*r se. Vagyis bocsánat...egyikből jött egy Futties...OBLAK!!
Kafa hogy van 800 féle Futties, én kinyitottam már 4szer Diego Carlost, 3szor Oblakot..de nem baj...tök jó a 97es playereket bezúzni a semmibeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
david368
aktív tag
válasz Sirandrish #12625 üzenetére
Ilyenkor folyamatosan porgetni kell, higgyétek el én sem 3at csináltam, hanem vagy 20-25öt. Előbb utóbb kapás lesz
-
evibly
senior tag
válasz david368 #12623 üzenetére
Vicces, hogy nekem megvan Messi FUT Champs verziója jó ideje, de a napokban ki kellett raknom, mert a rengeteg extra lap miatt nem tudom linkelni.
Nekem is megjött (a nyitás pillanatában) legtöbbet érő, eladható lapom Alaba személyében valami szutyok, SBC után kapott pakkból:
Még most is közel 700k, de úgy vagyok vele, hogy ment a csapatba, úgysem tudnék annyi coint kire, hova költeni - plusz TOTY VVD repült is ki a csapatból, ahogy kellettÉs az van, hogy jön egy ilyen pikk és már nem is annyira érdekel:
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz david368 #12626 üzenetére
Nekem se ez a 3 készült el. Hetek óta csinalgatom. 2-3 nap alatt vagy 30 80as PP-t is csináltam, és ugyan sok 87+os csilivili cucc jön de egyik sem ér semmit.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szigma70
addikt
Nekem adják a pikkek- pakkok mostanában.
Igaz, ilyenkor már tök mindegy, jó lesz a hülyének augusztus végén is, azt nem szólhat egy szót se
Jött Park, Alaba, Oblak, és a hab
Most ezzel lehetne játszani, ha lehetne játszani.
IG
Savicot ki lehet váltani valakivel? Van még Simons is esetlegMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #12637 üzenetére
93+ valami
Sose lottózok ilyenekkel, de már minden 85x10 pakkból 4-5 dupli színes jött, így 3 nyitásból ingyen kijöttMég van 15db 85x10 em, de most komolyan, mit adhat ezek után?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Woodslave
félisten
Na hazajöttem játszottam egyet egyet mindkét accon. Gyors reszponziv játékmenet nyertem is.
Mondjuk ilyen későn már nem fogok játszani pedig lehet ilyenkor még lehetne is
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
toxicjew
addikt
Úgy látszik az EA úgy döntött itt van vége ennek a résznek. Olyan lagg van, hogy képtelenség bármire reagálni. Pont annyira bassza el az egész a játékmenetet, hogy nem tudsz cselezni, timedelni, védekezni. Hát ilyen egy multi milliárd dolláros cég
-
EA's hit
őstag
válasz toxicjew #12641 üzenetére
Érdekes, rivben nekem is olyan okádék szar volt délelőtt minden, mint még soha, de most lenyomtam a kvalit, ami bár szintén laggolt és szaggatott, de messze nem annyira, simán összejött a 8 win. Ugyanaz a játék, ugyanúgy FUT, ugyanúgy online meccsek, de a 2 külön játékmód mintha 2 teljesen külön világ lenne.
-
Woodslave
félisten
Na ezért nem veszem meg a 24-et
Kimondottan jókat játszok. Párszor volt lehetőség felmenni div 3-ba (mármint verhető ellenfelet kaptam) de inkább nem.
nem volt rossz csapata a mostaniak. 11-2 lett a vége ide. Komolyan ez a Cech még mindig vmi brutál pedig elkezdtem Sevchenkot mert elég jónak tűnt ellenem is meg a loan de minek
-
Sirandrish
legenda
Amugy Toty Militao jobb CB mint SS Becker?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
bodnar123
őstag
válasz Woodslave #12643 üzenetére
Na jó, de 5. Osztályban? Amúgy a gyerek lehet egész évben kereskedett... Ki tudja. Ilyenkor már nem tudsz olyan extra csapatot összerakni. Nekem is Dinho csak optikai tuning. Szerintem kevesebb gólt lövök vele, mint Wernerrel. Mondjuk az nem segít, hogy amikor felpasszolom a labdát a csatárnak, akkor tök mindegy mit nyomok, mert beleteleportálnak a védőg... Én a 100 km/h sebesség feledt már annak hívom De lényegtelen, mert kb minden második meccsen nekem áll a zászló. Csak ki kell várni.
-
Woodslave
félisten
válasz bodnar123 #12645 üzenetére
Mármint mi 5-ik osztály? 4-ik vége. Azért annyira nem vakok már akik itt vannak. Amúgy ez is megerősítette tök mindegy
Lehet amúgy a stores xp mez miatt tol egy kicsit a játék
Siran én is ezen agyalok
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Sziasztok, mi a véleményetek a játék jutalmazási rendszeréről? Tök jó, hogy adja a lapokat, de az összes eladhatatlan. Persze Fifa coint alig ad a játék, az eladhatatlan lapokat meg nincs szívem sbc-be tenni másik fos lapért. (Arany lapok)
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Woodslave
félisten
Na elkezdtem a kvalit. Én meg itt érzem hogy a játékmenet nem az igazi de azért 4/4. Lehet nem kellene kínozni magam tovább
-
|AP|
veterán
válasz Woodslave #12649 üzenetére
ma reggel nekem is volt időm pár meccsre. Nálam is a rivals most egész játszható volt, a kvaliban viszont mintha nem én irányítanék. Ennek ellenére az a durva, hogy még ez sem számít, mert ha én vagyok a szerencsés kiválasztott, akit nyom a gép, akkor minden passzom jó helyre megy, és a védőim maguktól szerelnek és minden lövésem gól
7/6-nál hagytam abba, a maradékot letolom este (vagy leadom )Amúgy a Last of Us-szal nagyon szenvedek. A FIFA előtt csak PC-n játszottam és ezt a kontrolleres irányítást képtelen vagyok megszokni. Folyamatosan az R2-vel futnék és a körrel lőnék A célzást meg hagyjuk is...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs