Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz mcwolf79 #1097 üzenetére
oh, ez engem is érdekelne
Eltelt a játékból amúgy 2 hét, és akkor lemaradásban vagyok mint a ház. Packluck a béka segge alatt. A pre-orderből kapott TOTW és OTW egy vicc volt. Remélem a HERO lap egy Ricken lesz és akkor instant delete a club.
Néha tudok izgalmas, jó meccseket játszani, de általában hátrányból kell fordítanom és ez eléggé demoralizáló. A védekezés korábban egész jól ment, most meg nemigen (itt a hasonszőrű csapatok ellen értem, akikkel ki-ki meccset tudtam tolni)
A rúgjak eggyel több gólt dolog meg a skillek hiánya miatt nem fog működni sosem .
E heti WL-ben sem kell rettegni tőlem, mivel most is sikerült elhasalni. 9ből 2 win után matematikai esély sem volt rá.
Rámegyek inkább az 500gól/assziszt küldetésre. Az menni fog.
-
|AP|
veterán
tegnap valami különösen fosch volt a játék nálam. Játszottam vagy 10 rivals meccset, kettőt sikerült nyerni. Pont mikor úgy érzem, hogy végre összeállt a csapat. Így rontja el ez a szar az ember egyetlen örömét, ami még van a játékban
-
bodnar123
őstag
Én ma reggel kezdtem kb 6 nyeretlen meccsel (ahol vezettem ott végül kiegyenlítettek a hajrában) aztán zsinórban 3 győzelem. Script az egész. Vagy a sorsolás, vagy az ai szintjének buherálása. Ezzel meglett az 50 win. Jumbo rare player pack adott egy.... Lukakut... Ebből a promóból nem ad nekem lapot. 2 jrppack 5 rareppackból egyet sem. Pedig szerintem ennyiből illene legalább valami gyagyit. Mondjuk a OTWből legalább jött egy Bergwin... Ja az se ér semmit. De legalább színes.
-
|AP|
veterán
válasz bodnar123 #1107 üzenetére
hát igen.. néha látom a nagy nyitásokat és irigykedek, de azt is látom itt többeknél, hogy létezik az enyémnél sokkal szarabb packluck is
Összességében és nem panaszkodhatom. Nem nyitok extrém nagyokat, de amiket igen, azokból lehet építkezni. Lemar volt eddig a legnagyobb és leghasznosabb nyitásom (130k most).
Most van 100k coin a klubban és olyan csapat amivel azért el lehetne bőven evickélni ha a játék is úgy akarná. -
toxicjew
addikt
A konzol játékosokat egy kalap alá veszi a rendszer? A jelzésre értem, hogy egy kontroller van a neve mellett. Lassan lejar a 10 órám aztán gondoltam ranezek milyen online a játék, egyből konzolost adott be.
Nekem ez a csapatom Csak sbzgettem meg csinalgattam a Basic és advanced sbcket..
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
Én 2 riv meccset kezdtem el este. Mindkettőn 2-0-ra vezettem 20 perc alatt, a 2 csávó a félpályán sem jött át kb., majd jött a szokásos: 2-0-nál hirtelen mindenki meghülyült, 3 perc alatt 2 gyökér góllal kiegyenlített mindkettő. Mindkettőből ki is léptem rögtön. Nevetséges.
Aki meg hiányolja a pack luckot, azt öcsém nyúlta le előlünk A tévesen kiadott hero packból nyitott egy Lúciot, eladta 630k-ért. Majd tegnap ugye bekerült az új 25k-s és 85k-s foundation vagy mi a franc pack (ehelyett rakták be tévesen a hero packot pár napja). A Lúcio pénzből megvette mindkettőt, a 25k-sban ott volt az untrade Mbappé Szóval a Kristóf és Woody nem vész el, csak átalakul, a jelek szerint öcsém örökölte a luckjukat
-
Mrguba
őstag
GYerekek 98 ota FIFAZOK...de ez az eddigi legszarabb eskuszom
Itthon vagyok egesz heten mert COVIDOS lettem es egyszeruen nem erzem a kesztetest leuljek jatszani egesz nap mint eddig...
Belejatszik nyilvan a nyitasok is..
De ami fos az fos.
Miota kijott ez a 23 fos kozben mar vegigvittem a SNIPER ELITE 5 ot is -
Nandinagy
addikt
Nekem a wl szintekkel jobban megy mint a rivals. Az okát viszont nem értem. Tegnap div5ben 5 meccs 1 win 4 draw, wl meg 11-4. Egyszerűen hiába dominálom szarrá a meccseket nem tudom lezárni. Vezetek 1-0ra van 5 ziccerem mind kapufa vagy kapus óriási bravúrral véd aztán jön a 80. Perc meg a constant azt imádkozom ne kapjak kettőt.
Messi meg Neymar extra játékosok megérik a pénzt,de vicces, hogy az ellenfélnél egy Nunez,Depay,Zaha,ASM,Danjuma simán focizik ilyen szinten sőt a dribbling néha jobb is nála.
Egyébként mindig akkor ment a legjobban a játék mikor volt egy extra passzoló kp-m mint Ödegaard vagy KDB. Szóval szerintem valahogy szerzek egyet mert a mostani Sanches-If Valverde finoman szólva sem passzol jól.
-
gjoe
addikt
Nálam tegnap délután/este kb 10 rivalsból nyertem 2-őt. Folyton vörösben volt a jelző.
Ma reggel 7/6 win. Minden normális volt. Kb mintha valami másik játék lett volna.
Este az SB sem ment rendesen. Azt csak hajnalban/ kora reggel érdemes.AP: Igazi nagy nyitásom nekem sem volt, de azért pottyant pár jó lap. Most jó a csapat, csak a középpályára kellene canales helyére valaki lemar mellé. Ja tegnap beesett rüdiger is 7500 coin volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nandinagy
addikt
válasz Stylerr #1117 üzenetére
Nem mondanám. Alapjáraton ez játékstílustól is függ de nálam ha jó indítást kapnak akkor befutnak vele. Más kérdés, hogy az idén "lehúzott" AI def miatt nagyon nehéz jól indítani mert belelép a védő. Viszont nekik megvan az a tulajdonságuk, hogy kis helyre is betudják tenni a lasztit mig Dembele vagy Rashi nem.
Dembele egyenesen idegesitett már. Ball roll scoop turnel befordulok, 3 méterre üres társ 2 méterre a legközelebbi védő azt képes a védőhöz adni. Messiék nem.
Szóval érezhető a kül. nálam messi vs dembele vitában. A gond, hogy az ellenfélnél Messi szinten van egy Darwin Nunez vagy Depay vagy Dybala is
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Nekem tavaly mindig a packet loss icon világított, ha vmi baja volt. Mindig leellenoriztem utána több helyen is (speed test, Digi hivatalos mérője meg még random helyeken) és tökéletes volt kb a netkapcsolatom (3 vagy 6 ping és 1% alatti packet loss). Szóval nem, gecire nem az én netem szar, ha bármely más játékban nem tapasztalok soha netproblemat
-
Z'Z"
őstag
Made the following changes:
Chipped penalty shots can only be performed towards the middle third section of the goal.
Adjusted chipped penalty shot ball trajectories to be less lofted overall.
Improved the likelihood of Standing Tackles winning the ball back.
Increased the ball velocity for all Ground Passes.
Increased accuracy of Chip Shots.
Addressed the following issues:
Goalkeepers could sometimes react too quickly to certain shots.
In some cases, shoulder challenges from behind did not result in a foul being called when it should have been.
Sometimes, goalkeepers positioned themselves too far off the goal line when attempting to save long shots.
In some difficult defensive heading scenarios, players could miss the header, especially when under pressure from an opposing player.
When attempting to run back to the goal line to save a Chip Shot, goalkeepers could have incorrectly attempted to catch the ball instead.
Improved dribbling animation transitions after taking a stumbling touch on the ball.
Goalkeepers were sometimes unable to save shots aimed very close to their bodies.
Some Ground Passes could result in the ball traveling at faster than intended velocities.
Three star Skill Move players with a Sprint Speed and Acceleration above 85 could not perform a Fake Shot from a sprint.
In rare cases, the ball carrier could sprint ove r the ball and lose control of it."
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz Nandinagy #1121 üzenetére
Hú, Dybalát hagyjuk... tegnap kipróbáltam (sima gold verzió), volt olyan meccs, hogy 3 lehetőségéből kettőt olyan homályba lőtt el, hogy hajjaj... nagy csalódás nekem, jó, 21k-ért vettem, nem vártam világmegváltást, de azért.. ráadásul full chemen, hunterrel..
Amúgy, btw, van olyan támadó, aki 100k alatt megáll, és tényleg jó? Danjuma mellé kellene valai, Szőrlótot megvettem, de nem nagyon tudtam kipróbálni még.PSN: OldSlowhand74
-
raven84
senior tag
A fifa22 preseason cuccokat mikor adják ide? Vagy már megkaptuk? Sztem csak az 50k pakkot szedtem ki.
-
nitro16
senior tag
Gyerekek mit várunk egy olyan cégtől aki még a játékosok kártyáját sem tudja normálisan kiadni... Dynamic Duo Harrison lapon Rodrigo képe és Rodrigon pedig Harrison..
Biztos nehéz volt a feladat.
raven84: Ha belépsz akkor már fel is dobja. Most kapjuk meg.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz Zimmi91 #1137 üzenetére
Az szép. Valami gond van a preseason cuccoknál is mert csomó olyan lapot dob amit nem lehetne... Boras CR-t kapta meg sokan kapnak Messit stb is. Érdemes kinyitni most akinek van.
Szerk: Marquee Matchups-ba betették a Napoli címert úgy, hogy nincs meg a licence. LoL
[ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Én már semmit nem várok ezektől a patkányoktól.
Áldom az eszem, hogy nem rendeltem elő ezt a szarkupacot. Megcsináltam minden objective-t a 22-ben a pakkokért. A 10 órás trial alatt is amit csak tudtam. Semmi használható lapot, semmi promó lapot nem sikerült adnia a sóher állatoknak. Csak sb-t toltam, de elég is volt. Nagyon nem jön be a játékmenet. Egy meccs kellett volna még az 500 gólhoz, természetesen a meccs felénél járt le a 10 óra, kivágott a játékból.
Közbe-közbe appban bronz pakkozgattam, meg az sbc-ket próbáltam kirakni, de már azt sem engedi. Azt írja, hogy lépjek be a játékba és utána ki tudom rakni az sbc-t.
Tök érdekes, hogy csak az untrade lapokat nem fogadja el, a tradeable lapokat igen. Vicc az egészEz kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
raven84
senior tag
ohh:
"The FUT 22 Pre Season Reward Packs incorrectly contained Gold versions of Player Items that currently have Special Items active. This pack rollout has been temporarily disabled and impacted players will be sent a corrected pack in-game in the coming days."Csak a szokásos EA
-
nitro16
senior tag
válasz raven84 #1141 üzenetére
Igen ps-n is, én is azon játszom.
Na ezt mondtam. Ezért kaptak sokan brutál jó lapokat... én is kinyitottam az összeset de egy 87 Süle meg 84 Diaby volt ami értékelhető többi fodder. Remélem ezek miatt akkor amit kinyitottam packokat legalább kompenzáció képpen újra megkapom.
Nagyon nagy a fejetlenség a cégnél az látszik. Hibát hibára halmoznak, remélhetőleg a karácsonyi prémium elmarad idén.
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
UEFA MM adott egy rttk Parkettat, jott egy Teo H is. Na ez megerte.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Nandinagy
addikt
Én nem tudom mi a faszt csináltak de az utóbbi 4 nap egy szenvedés mindenkinek. Nyomorultak... A faszom Iago Aspas meg Adama traorek weak footal 25ről büntetnek nekem meg Neymar meg Messi 3 méterekről nem tudnak gólt lőni.
Ott a 90es passzolású Modric azt indítani nem tud egy egészségeset, a vakegér német meg b****g háttal fordulásból indítgat és jó neki!!! Ott állok a passzsávban azt a játékosom limonádézik vagy nem tudom mit csinál, de minden passz elmegy a lába mellett/között ha csak nem kerüli ki szándékosan
A védőim nem tudnak helyezkedni. Kedvenc képem mikor alapvonalon megy a támadás Kounde meg fut vissza a 16on belülre. Honnan? Fel se jött támadniErre jön az, hogy a 0 taktikás egyérintős veréb annyit tud, hogy elejétől csonton nyomja a letámadást és ha ki is hozom a labdát 4 a kettőben nem tudom végigvinni a támadást mert megállnak a támadóim vagy beérik 5 méter hátrányból őket a 34es paces védő
[ Szerkesztve ]
-
Blashe
aktív tag
Valaki legyen szíves árulja már el , hogy hogy van az, hogy a "psgogli"-nak a twitchen hogy lehet 16-os a pingje amikor tolja élő adásban is a game-t. Nekem akármit csinálok 32 a pingem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest