Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
A "kémia" hogy magas legyen - pl közel a 33hoz - szerintetek mennyire számit? Számít valamit egyáltalán?
-
eM'82
addikt
válasz ProEvoFan #1903 üzenetére
A lapokra rakott chem style értékek miatt számít. Ha mindenki off pozíció, és 0 a csapat kémia, akkor csak a kártyák alap statjai számítanak. Legalább nem megy mínuszba mint korábban.
Közben Div4 lettem, zsinórban 6 win. Arnautovic mester6ost vágott Div5 utolsó meccsén.
Dumfries most CDM lett. Ott is jól tolja.
Mendy + Hakimi érkezett a két szélre.
Messi csak úgy tudna jönni, ha Chiesa padozik. Hát, egyelőre marad így inkább:
-
|AP|
veterán
Chiesa milyen?
Be tudnám építeni max chemen Kewell vagy Lemar rovására.
Igazából egyiket sem cserélném, szóval lehet csak supersubnak jönne.
Supersubnak viszont most jobban mozgat ez a Barkley ST lap, egy hunterrel nagyon durva lenghty csatárnak néz ki.
Ez most hogy is van? Csereként beállva kap valamit a chem style-ból? -
Izéjose
tag
Szerintetek POTM Messi mennyire lehet időtálló, mennyire lehet “Endgame” sok a fodder a gold lapja meg isten kb a csapatomban gondoltam kirakom legalább átkerülhet elejétől fogva CAM-ba
-
mcwolf79
veterán
Én Chiesa-t 2 meccs erejéig próbáltam CAM -ként , nekem annyira ott nem jött be . Dybala OTW helyen volt , de Dybala jobb sztem . Labdabiztosabbnak éreztem . Sokszor indokolatlanul sután vette át a labdát (amivel Dybala-nak nem volt gondja ) , ezért sok labdát vesztettem . Anno mikor a gold lapját használtam bal szélsőként ott jobban muzsikált nálam . Közepén nekem ez a promo lapja nem jött be (szélre meg nem tudom rakni , ott TOTW Salah tanyázik, akit nem kívánok lecserélni rá (sem).
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
EA's hit
őstag
-
-
ProEvoFan
nagyúr
-
nitro16
senior tag
válasz ProEvoFan #1918 üzenetére
Találd meg melyik formáció fekszik neked először és utána lehet játszani a beállításokkal. Alapból a játékstílusból adódóan csomó formáció ki tud esni.
Meg hát az se midegy milyen szinten vagy. Gabo esportoló aki nyomja folyamat 10x éve, játék közben folyamat állítja a csúszkákat amivel változtatja a védekezés/támadás/les stb-t. Meg ott van Elitebe ami már más kávéház.
-
drachoHUN
senior tag
Próbáld ki ezt a [4-2-3-1-et] . Nekem nagyon bejött. De kellenek a hozzáillő játékosok tényleg, hogy jól működjön.
Középpályára tipikus box-to-box high-high work rate kell. Ez talán a legfontosabb.
A szélsők pedig nagyon jól mozognak, a két szélső cam pozícióban.[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
eM'82
addikt
EA's hit-től kapott taktika:
"Két szélső védő Join attack+Overlap (támadó szélső védőkkel szeretek játszani, plusz nekem itt nagyon kellenek is, mert ugye nincsenek szélső támadók)
CDM Stay back+Cover center
Az egyik CM Balanced, Stay on edge, Cover wing, a másik CM Get forward, Stay on edge, Cover wing
CAM alapon van hagyva
A csatárok Stay central és Get in behind, az egyik Stay forward, a másik Balanced"Asszem ezeket is pont így állítottam be, a CAM-et come back-re rakva. Ennyi a különbség.
Ezzel a formációval megy inkább a legtöbb meccs le, szóval majd egy pressing/defense verziót is beépítek előbb -utóbb.
-
miro.
senior tag
4231. Isteni,ha csak patchel nem kurjak el,nem fogom lecserelni.
Konnyen felhozod a labdat benne,mert a 10-es visszalep,a szele megmarad a csapatnak,csak a tamadoharmadban kezdenek belepni,ott viszont igy van 4 jatekosod,plusz ha az egyik kp btb akkor 5. Rengeteg a variacios lehetoseged. Vedelmed total stay back,egyik kp is.
szelessege a csapatnak 40-45
melysege 60an.
minden balanced csak a vege direct pass.
Ebbe probalgatom most vini jr-t tizesbe,mert akkor Zaha lehetne szelso,es egy igazi baszo csatart igazolnek.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Segítsetek nekem 1 kicsit légyszives...
Szeretném kiszedni Lampardot...
Ehhez szükségem lenne 2 db 86-os értékelésű játékosra, vagy 1 88-asra.
Ki lehet a legolcsóbb a piacon?
Vagy tudok én egyáltalán értékelés alapján keresni? Tehát pl csak 86-nál nagyobb értékelésűeket dobja be? -
Aguinaga
őstag
Szerintetek gold Kounde vagy IF Gomez? Valami 2 rare players packból kiesett Van Dijk így gondoltam, a LaLiga csapatba bekütyüzöm Van Dijket. 3 védős felállásból indulok.
Nincs meg a full, 33/33 chem, meg az se biztos, hogy L. Diaz/Falcao/Raphinha jobb, mint Gakpo/L. De Jong/Savio
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
miro.
senior tag
4/3-al kezdtem,azota 8/3 .
Mibe,hogy nyerek zsinorba 4-6 meccset ugyis?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
Jott is.
Premium totw pack 84
Jumbo rare 84
Rare players 84
ket pick 84-84-.
Nevekre mar nem is emlekszem. Kb annyira erdekelnek.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
Sracok. Rudiger,Miltao,Kounde vagy Araujo?
Erdemes lecserelni Araujot valamelyikre?Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Nem rég bele kezdtem én is a Fifába, de most nem vagyok PS előtt, és gondoltam tradelnék, mert ma jött pár kereskedhető lap zárásnál, és biztos nem ment el mind.
Le is töltöttem a webappot, erre látom, hogy nem tudok a market-ra menni, vagyis azt írja, hogy "még nem kaptam hozzáférést a web appban".
Erről tudtok valamit mikor engedi? Olvastam mit kell csinálni, de lejátszottam már vagy 20-30 meccset, igaz csak 3-4 napja van meg a játék, eddig nem volt hozzá elég idegrendszerem, hogy letöltsem. Volt is anyázás az első pár meccsen közvetlen 22 után. Katasztrófa a játék tempó, de már kezdek visszaállni erre a lassabb vontatott mozgásra. Amúgy a 22 ehhez képest nyugalom szigete, az már nem csal, olcsók a lapok, hozhatóak a meccsek...De kellene pár tanács, mert azért vannak itt újdonságok. Köszi előre is bárkinek!
SBC:
Grifo-t kaptam valamelyik csomagból. Szerintetek használható valami SBC-hez, mint TOTW? Egyáltalán melyiket érdemes kirakni? Elég gyengének tűnt a felhozatal nekem.
Van sok MLS-es, és egyéb fekete (COMN) kártyám. Megéri velük szenvedni valamelyiért?Csapat:
Jelenleg van egy angol, és egy spanyol csapatom (kezdetleges) mert azokhoz adott a pack jobban.Alisson
Alexander-Arnold - Ruben Dias - Konaté - Estupinan (RB)
Partey - Eriksen - Rice
Díaz - Vardy - AntonyEhhez tudnátok ajánlani valami jobb középpályát normál áron? Vagy olyat, aki csatárból visszatehető CM, vagy legalább CAM posztra? Kellene mindenképp valami pörgős irányító, aki jól is lő, és érkezik meg a második sorból, meg egy olyan is aki jól védekezik.
Amúgy sima gold Haaland mennyire használható? Érdemes rá költeni?
Nem ragaszkodom a ligához, de a Chem rendszert még nem ismertem ki, így nem tudom mennyire érdemes vegyíteni. Jelenleg ez ugye 33/33.A másik csapatot igazából csak:
Ter Stegen - Carvajal - Lewa - Carrasco - Raphinha, és a heti küldetéses lap Csu...weze, vagy mi miatt hoztam létre hátha egyszer lesz haszna, mert bár szívesen építeném ezt, de mindig rosszabb kártyák jönnek, mint az angolban. Lewa kétszer is jött, úgyhogy eladtam már egyet.
De egyébként ha ez van beállítva főcsapatnak, akkor konkrétan csak Real, és Barca játékosokat ad minden, igaz általában a legalját, és duplikált lesz...Moments:
Ezzel a Moments-el érdemes foglalkozni folyamatosan? Elég pepecselős némelyik, ráadásul elsőre! olyanra nyomtam, ami megoldhatatlan (Amelyiknél nem szerezhetsz birtoklást, de ne is kapj gólt, és a többi. Csatár mellé durrantja, kapusomé, aztán vége, mehet elölről....)
Mielőtt teljesen idegbe lettem volna szerencsére rákerestem, hogy mit is kellene tenni, vagy valami videó van e róla, akkor láttam hogy megoldhatatlan, és amúgy videó se volt senkitől.
A Liverpoolost amúgy fullra végig vittem, vettem belőle egy nagy 64-es packot, vagy hiba volt? Érdemes tartogatni ezeket a csillagokat?
(Ugyanitt majd később pár FUT Friendlies/Co-op meccshez keresnék játékosokat, akikkel a küldetéseket végig lehet tolni, de általában csak hétvégén vagyok.)
-
EA's hit
őstag
Meglett az 50 wl win, járt érte egy 100k-s pack, amiben Carvajal volt a csúcs. Retek undorító szutyok egy cég ez.
-
thebigK
addikt
megint 13 win, uccsó meccsemen jött a delay tenger, esélyem sem volt sajna a csávó ellen. Pickből Bellingham meg Griezmann, packokból 3db 86os fodder talán, totw pakk gatya
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
|AP|
veterán
válasz thebigK #1937 üzenetére
nálam Araujo a mai napig hibátlan. Nem igazán érzem, hogy kellene cserélnem. Tényleg az idei év Kimpembéje.
11 wines pickekből nem jött semmi, a TOTW packban viszont volt egy Dembele. Kipróbálom, mert illik a csapatba, de nem tudom fog-e maradni. Most még elég jó áron el lehet adni
-
miro.
senior tag
Lejatszottam felprofin szombaton a silver beastet. 5db meccs,silver 1 reward.
[kép]
Csapatomba pont tokeletes lenne. Viszont eladhato. Lenne 700k-m.
Szerintetek? Eladjam? Most nyitottam ki,mert konkretan elfelejtettem,annyira nem erdekelt,mondom ugyse kapok semmit ezert.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Nandinagy
addikt
Kell pár nap míg feloldják a webappot sajnos.
Haaland idén top lap. Ilyen csatárokat használ mindenki. Gyors,erős,nem lehet felborítani és mindent belő.
Őszintén szólva a futbint ajánlanám csapatépítésre mert ott az alternatív pozikba is tudod rakni a játékosokat. Szerintem középpályát nem érdemes PL-ből építeni. Akik jó PL kp-k azok drágák: KDB,RTTK Ödegaard,OOP Perisic,OOP Fred. Mondjuk egy spanyolban ott van Llorente,Valverde,De Jong,Kessie vagy olaszban Tonali,Barella,Anguissa.De a helyedben a főcsapaton kivül mindenkit eladnék és 1 csapattal nyomnám. Semmi értelme 2 csapatnak már nincs finesse.
A moments-t jelenleg mi sem tudjuk mi lesz. Ez az első év, hogy bevezették és látszik hogy nem sok minden van benne.
#1943miro.
Kell a coin valakire? Ha nem akkor felesleges eladni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
miro.
senior tag
válasz Nandinagy #1944 üzenetére
Igazabol pont csatart akartam.
Igy festek most vele:
[kép]Ot nezegettem tegnap wl utan,meg Haalandot.
Igazabol max a norveg totw lapjat vennem akkor meg,ha ot eladnam.
Gondolom a norveg totw lapja nem fog beesni annyira gyorsan mint cr.
Esetleg ha van valakinek tippje csapat finomitasan,akkor elfogadom.
310k-m van most igy + ugye cr.Vagy lewanak neztem az extra lapjat. O sem draga annyira.
[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
-
miro.
senior tag
Lehet a norveg totw lesz inkabb.
Toltam vele egy wl kvalit es rengeteg helyzetet kihagyott.
A ket kartyy kozott van kost kb 150k. Annyirrt szvsz ajandek lenne a norveg.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
-
Nandinagy
addikt
Én azt a Zahát próbáltam, de annyira ergya a bal lába, hogy eladtam. Az volt a hab a tortán mikor 90. ben 1-1nél 5 méterről stadionból ki egy reverse elastico után Inkább visszavettem CR-t nála nincs ilyen gond.
Nedvedet sokkal jobban szeretem mert ő tényleg 2 lábas.
Ha meg valakinek egy jó középpályás kell ajánlom Perisicet. 2 lábas,magas,gyors,lengthy és 100k Nála jobb ár érték arányú kp nincs most szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest