Új hozzászólás Aktív témák

  • TrueGooner

    aktív tag

    válasz |AP| #1042 üzenetére

    Én ebbe nem akarok belemenni. :DD Az Fifások többsége NEM a foci miatt fifázik, hanem a csapatépítés, a paklinyitás miatt, és mert imádja az érzést amikor nyit valami értékeset. 3 éve rájöttem, hogy a marketing rabja vagyok, és csupán idén jutottam el odáig, hogy kibírom, nem veszem meg a FIFA-t. Mert az első képkockáktól kezdve hazudnak minden egyes évben.

    Ha a foci miatt játszanátok, ahol futballintelligencia is szükséges (ezzel nem titeket, hanem a játékot szeretném bántani), akkor van alternatíva csak szeretném jelezni. Alternatíva, ami még -sajnos- félkész állapotban is 1000x több futballélményt kínál mint a Fifa, igaz teljesen átkell szokni, ami beletelik jópár meccsbe, és már itt elvérzik a játékosok 90%-a… De garantálom, hogy ha megszokod, undorodni fogsz a fifa játékmenetétől. Persze csak ha tényleg a FOCI a lényeg.

    De emberek vagyunk, engem nem zavar ha valaki fifázik, miért is zavarna. Egyszerűen csak látom a rage-eket, a dühkitöréseket. Ahelyett hogy adnátok magatoknak egy esélyt és kipróbálnátok a másik játékot. Ami TUDOM hogy MINDENBEN rosszabb mint a FIFA, de fociban… Na fociban abban bizony jobb.

    Nektek kell eldönteni, hogy vajon biztosan a foci miatt játszotok-e…? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák