Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
A FIFA olyan játék ugye hogy külön fiókkal kell még belépni az EAnél is hozzá, viszont a homeolas miatt a Te boxodon két MS fiók van beállítva, amiatt letölti ugyan a tartalmakat, de használható már csak a megfelelő EA fiókkal lesz.
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Meghivott
addikt
Nem tudok belépni a mobilapp-ba... Van valami karbantartás? Mondjuk tegnap lejárt az Origin éves előfizu is. Hol a legolcsóbb a játék digitális formában?
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, ez a 81-es Militão miért kerül huszonezerbe? Van köze ennek a szavazáshoz, esetleg amiatt módosulhat még a lap, vagy "csak" OP(-nak gondolják)?
Elnézést kérek, nem nagyon vágom ezeket. -
Tigibeeb
tag
dtrms :
Nem Vinicius rendes, tetszik a pali, olyan Fifás rohadt gyors jol cselez , cserébe rosszul passzol és nem tud lőniszeby24:
Nincs mitevibly:
Még az is jobb lenne. előbb fog IF et kapni mint Joel aki 0,2 gól átlaggal van (IRL-be).Aguinaga:
Persze hogy nincs köze hozzá ,csak vicceltem...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #1814 üzenetére
Közben megnéztem és elvileg ma este jön! Remélem Maximin lesz a nyerő!
-
Mrdevil
addikt
Közben hullott még egy OTW Joel, meg végre egy Eriksen is. Joelből lassan elég lesz.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
forras2
őstag
Srácok, ez az icon Klose hogyan szerezhető meg? BL csapatomba pont tökéletes csatár lenne
SBC-k közt nem találom... -
szcsaba95
tag
OTW lapot érdemes már most venni befektetési célból vagy inkább várjak, hogy az áruk lejjebb menjen?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: szcsabi95
-
dtrms
aktív tag
Közben Ndombele gólt szerzett. Lehet kap is egy IF lapot és akkor ingyen elég jó lap
Én ma délelőtt megcsináltam, szóval egy délelőttöt elég rászánni arra a pár objectives-re. Nem olyan "nehéz", mint amilyennek tűnik. Kb 4 SB meccs elég hozzá, csak nyerni kell.
Én úgy csináltam, hogy csak nagyon könnyű csapatok ellen játszottam, ha elfogyott frissítettem... -
nagydavid989
csendes tag
Sziasztok. PC-n jatszom a fifat es egyszeruen nem tudok egy rivals meccset se lejatszani mert akadozik, azt hittem a netemmel van a baj ezert mentem a squad battlesre de az is eleg laggos tudnatok segiteni hogy mit csinaljak?
-
blasi0
csendes tag
válasz nagydavid989 #1829 üzenetére
ha dx-et még nem állítottál, akkor érdemes
idén nincs a launcherben lehetőség rá, úgyhogy dokumentumok/fifa20/fifasetup.ini fájl szerkesztés, azon belül DIRECTX_SELECT 0-ás értékét 1-re átírni, ment, és elvileg jobb lesz
-
dtrms
aktív tag
Nekem 12 DR meccsembe került. Az nem olyan vészes, tekintve, hogy amúgy is játszol a játékkal.
Más:
EA LOGIKA !!!!
90-es Lewa: 84-84-85 squad
79-es (!!!!!!!) Maximin: 84 és 85 Egy newcastle játékosról beszélünk. 4 gólt lőttek ebben a szezonban eddig. Azért ez elég pofátlan követelmény szerintem. Míg egy Ndombele, aki 81-es és még top6-os csapatban is van pedig ingyen megszerezhető. Komoly -
Szigma70
addikt
Srácok
Megy még az örök fitnesz?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Sickboy25
addikt
Heti totwbol eddig nyitottam: Madisson,Kolarov, Orban!
nem nagy eresztes, de tobb mint a semmi...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
david368
aktív tag
Miért szerinted az Mdewc hogy rohangál már most Iconokkal?! Minimum több százezret elcsesznek az Urak erre a játékra (már megjelenéskor), ami aztán 1 év múlva értéktelenné válik, s a körforgás tovább folytatódik.
Ui.: Mindenkinek maga dolga mire költi a pénzét, de ez véleményem szerint too much... -
forras2
őstag
Ez az online draft micsoda?
15k coinba kerül, de mit is kapok érte? -
akooos
veterán
válasz forras2 #1842 üzenetére
Ugyan az mint az offline, csak valós játékosok ellen
A már megjelent kártyákból választhatsz egy 23 fős csapatot. Azt hiszem minden helyre 5 kártya közül lehet választani. Utána legalább 1, max 4 meccset jatszol velük és az eredményed alapján kapsz rewardot. Nagyon sok jó lapot lehet így kipróbálni, ikonokat, CR stb.
-
dtrms
aktív tag
válasz Kristof_94 #1843 üzenetére
Szerintem ez egy iszonyatosan rossz vicc amúgy az EA-től. Nem igazán mérlegelte a helyzetet. Ebből is látszik, hogy mennyi köze van ennek a játéknak a valós focihoz
A fejlesztők valószínűleg azt se tudják, hogy melyik csapat az a Newcastle. Csak annyit látnak, hogy aaaaha: francia, BPL és 5*skill....akkor ez dráága.
Azt már nem látják, hogy ez egy 79-es lap és még nincs gólja, de hogy tovább menjek a csapatának se túl sok. Inkább kapják a gólokat mint adják....A Newcastle azért nem egy rossz csapat, csak most valami nincs rendbe náluk, de kétlem, hogy ez egész évben így fog menni. Szóval 1 IF benne van esetleg, de akkor is csak 81-82 körüli lap lesz. 2 IF után érhetne annyit amennyit most kérnek érte...VICC
-
MdewC
nagyúr
válasz david368 #1839 üzenetére
Annyit bőven nem (nem keveset, de ne túlozzunk), sőt idén jelentősen csökkenteni fogjuk a pointot, de az alap mondanivalóhoz +1.
Most az elején tettünk bele és többet nem. Ha ez így marad, akkor jóval teszünk bele ketten mint pl tavaly.
Senki nem szólhat bele / alkothat véleményt, hogy ki mennyi sört / biciklit / autót / márkás ruhát / nőt / cigit / adót vesz vagy fizet be. Ez magán ügy.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Mrdevil
addikt
Tavalyhoz képest nekem nagyon zavaró, hogy se SB-be, sem DR-Ben nem látni pontosan az aktuális ponthatárokat, csak azt éppen miben vagyok. Ezt nem értem miért kellett így csinálni.
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
nagydavid989
csendes tag
Sziasztok. Nyitottam par ertekesebb jatekost pl: Marcelot, Coutinhot, Benzemat, Wijnaldumot, Allit, Zahat, Roussillont. MIkor erdemes oket eladni? Fog feljebb menni az aruk meg? Erdemes meg varni az elso WL Leagueig vagy adjam el oket most?
-
Edgar2621
őstag
Szerintem senki nem is szól bele ebbe (tényleg semmi joga hozzá), csak elmondja a véleményét arról, szerinte sok vagy kevés a befektetett összeg. De szerintem abban mindannyian egyetértünk, hogy nem normális 100-200k-t egy játékba tenni, őrült összeg. És akkor számolgatunk mennyi jön be az EA-nek egy évben, közben csak a topik tagjai belerakták Haiti éves költségvetését a játékba
Mondjuk így tényleg nehéz változást várni, az EA-nek semmilyen érdeke nem fűződik ehhez, és így már talán az is érthető, hogy miért a Fifa kapcsán sikerült eddig elérnie az EA-nek hogy ugyanolyan formában benne maradhasson a loot box rendszer (lásd a Brit vizsgálatot követő, igencsak khm..furcsa nyilatkozatokat).XO: Gollami26
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest