Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Megnéztem Ovvy videóját. Teljesen igaza van, és érdemes meghallgatni a végén, hogy mit beszéltek Ivannal (Boras). Más játékokban összességében nincs ilyen delay/lag, vagy tudsz róla mert látod ha rossz kapcsolata van az ellenfélnek/csapattársnak, és inkább el sem indítod a meccset.
Sz.r így játszani na, még csak tanulni sem lehet az ellenfelektől így.
A communityről meg ne is beszéljünk, Div5, beírom hogy hagyom nyerni az Ndombele objective miatt, az elején rúgok két öngólt, aztán hagyom még két gólt rúgni, végignéz minden visszajátszást, majd úgy küzd tovább mintha az élete múlna rajta. A csapatnevem egyértelmű és még rá is írok, plusz a W-t is adom neki, erre ilyeneket csinálnak. Sick Fifa Community
Ja és természetesen ezek azok akik nem tudnak játszani, csak indítanak és lőnek.XO: Gollami26
-
IzI
senior tag
Futbin-en vannak sbc megoldások és mondjuk az egyikhez csináltam squad-ot,amivel meg lehet csinálni.Hogy lehet elérhetővé tenni,hogy más is lássa az adott sbc-nél?
-
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #2452 üzenetére
Tavaly div 1-ben egy challangbe kellett lőni 10 gólt franciával, 6 ember nem vette észre magát, hogy mi a helyzet 4-0 5-0-nál is tolták tovább és nem esett le nekik, hogy miért üres a kapu...
A 7. embernél lett meg, mert neki is kellett vmi. No comment.
De a delay akkor is fájdalmasabb.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
kicsi89
csendes tag
Ma toltam 3 div meccset, mind a 3szor ledobott az ea szerver, természetesen mindegyiken vezettem és a vereséget ahogy kell jóváírta nekem (PS4). Ba...a szájba az a...át az EA.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy az EA addig feszíti a húrt, amíg előbb-utóbb valami hülyének eldurran az agya a tengerentúlon és bemegy hozzájuk John Wick-t "játszva", hiszen tudjuk milyenek. Láthattuk, hogy a Maddenes gyerek mit csinált...
-
Geradossz
aktív tag
Van bármi infó a BL lapokról? Így mi értelme, ha ugyanaz mint a sima?
-
Edgar2621
őstag
Emlékszem arra a challenge-re, én is hasonlóan csináltam meg. De az elkeserítő az, hogy z Div1-ben történt, mert Div5-ben még megérti az ember ha sok a h.lye, de Div1-ben...
Persze egyetértek, ha rendben lenne a connection, akkor nem érdekelne milyen challengek vannak csak élvezném a game-t és fejlődnék amennyit tudok.
XO: Gollami26
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #2458 üzenetére
Kanada azért nem az USA.
-
Sickboy25
addikt
válasz Edgar2621 #2460 üzenetére
Xboxnál, hogy tudok ráírni az ellenfélre menet közben?? Vagy lehet ilyet? Mert tegnap össze-vissza nyomkodtam, de nem találtam semmit, mikor a francia ligás játékossal kellett két gólt lőnöm, 3 meccsen keresztül. 5 meccs alatt meglett mikor elöl már mindenki fra1 volt 80-as chemen. 5 meccs 4 döntetlen egy vereség... Apropó az öngól is számít ilyenkor? Mert akkor rakok be legközelebb egy kapust és kész is.
DIV pontozás is azért lehetne kicsit jobban kitalálva. Győzelem 30-34 pont, Vereség 28-31 pont döntetlen 1-2 pont. Úgyhogy 5 meccs alatt kaptam 6 pontot és vesztettem 31 :-) Ez igen. WL pontokban legalább majdnem a felét megadja döntetlenre, szerintem így lenne normális... Egyszerűen nem tudok 550 pont fölé menni... Tavaly meg 800-900 között voltam, úgy hogy az előtt a fifa előtt talán a 13 vagy 14 volt meg, tehát telesen újonc voltam. Idén azért nem kellett teljesen újratanulni..."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
hú köszi
Más: Meg eszembe jutott mégegy a loyaliti. Már volt itt több módszer, de xboxnál nem tudom, hogy kell a kapcsolatot bontani, vagyis ott a NAT.-ot kell csak tesztelni, de nem találom.
Ebben valaki tudna segíteni, hogy játék közben, hogy jutok el addig?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Nah mégegyszer kösz Tervezett valami szankciót ezekre az EA valahol olvastam, nem él még ugye? Vagyis működik ez a lehetőség még, büntetlenül?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
akooos
veterán
válasz Sickboy25 #2466 üzenetére
Azt nem tudom, sosem éltem ilyenekkel, inkább kiléptem a francba, minthogy percekig szenvedjek a nat miatt Valami olyasmi rémlik, hogy ezt online csak draftban "éri meg" használni, mert csak ott kapsz wint.
Na de szerintem nem fair
Loyalty miatt elég a sima kilépés is nem? Kit érdekel, hogy ha pár meccsel több lesz a vereség? Semmit nem számít az a stat -
LendvaiFeri1
addikt
Joao Félix ára lejjebb menni? Max áron viszik. Lehet le kéne most adni, majd ha lehet nyitni a sima lapját, akkor visszavenni.
Vélemények?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
#Wiall#
tag
Mindenkitől hallom ezt az icon swap szerzest de ez mit takar pontosan ? Lehetetlen kuldetesekkel lehet megint swap lapokat szerezni es azt iconokra bevaltani ?
-
Meghivott
addikt
Lassan jöhetne az első SBC, ami a magasabb ratinges IF lapok árát megdobja. A most 14-15ezres fekete 84-es lapok ára szerintetek mennyire emelkedhet reálisan?
-
forras2
őstag
Ha Ti pénz szerzési lehetőséggel vásárolnátok most lapokat, milyen lapokra, kikre utaznátok rá nagyon?
-
Raunchy
tag
Ha valaki akar még venni magas ratinges IF lapot, Strakosha még 11,500 ért bidelhető. 84es rating, az tutira be fog drágulni, csak jöjjön már hozzá sbc
-
mandleee
tag
Sziasztok!
3. héten így kezdek neki. Utoljára a Fifa18-al játszottam, akkor Jesus kicsit OP volt, sajnos most nem vagyok megelégedve vele. Teixeira sem nyerte el teljesen a tetszésemet. Jelenleg nincsen rá keret (10k), de azért jó lenne tudni kire érdemes gyűjteni. Fernandinhot majd szeretném CDM-nek berakni, de Fred meglepően jól muzsikál. A támadást érzem kicsit gyengének, de Felipe Andersonra még nincsen keret.
Ti mivel erősítenétek elsőként a keretet?
-
Sickboy25
addikt
Segitseg Sos!! Nem talalom sehol a mentett kereteimet csak az aktiv csapatot latom!! Hol tudom kivalsztani??? Koszi
-
Raunchy
tag
Theo Walcott
83as rating, 1totw játékos
Hát a faszomat, legalább a 85 ős csapatba is kerhettek volna egyet -
clizer
tag
Marha jól néz ki az új flashback kártya desing.
Bár ez a Walcott nem lett valami erős szerintem. -
dtrms
aktív tag
Kicsit vicc kategória....hétvégén kb 10 lose-omba került a hülye heti küldetés gold része...NEM SIKERÜLT, mert maradt még 3 vagy 4.
(70pace alatti cross, cross gól, szöktetésből gól winnel és a chip shotos...)Ma belépek teljes elkeseredésemben lassú játékost se tettem a csapatba csak 2-3 bronz volt a padon. Betettem, mert elengedtem a meccset....
a vége 4-0 nekem és mindegyik sikerült ezen az egy meccsen.... -
Hazli17
aktív tag
Ezt most én lőttem.
Van baj ezekkel a kapusokkal... Siralmas.. Nem tudom milyen peccsekkel akarják feljavítani a játékos és kapus mozgásokat. -
Edgar2621
őstag
Na én ma is megpróbáltam, és delay hegyek plusz az utolsó meccsen kidobott lose your connectionnel. Leteszteltem, minden rendben a kapcsolatommal, azóta vissza sem tudok lépni. Mondom megpróbálom más játékkal, hátha nálam van mégis a probléma, de a BF és a PUBG is belépett és akadásmentesen pörgött. Szégyen a köbön
-
Edgar2621
őstag
Szigma:
Holnap vagy holnapután ahogy az időm engedi írok az EA-nek és megpróbálom visszakérni a pénzem arra hivatkozással, hogy a megvásárolt termék hibás.
Ez már szegény és gyalázat amit művelnek.
Írnak a németek és angolok hogy náluk általában semmi gond, fluid a játék, de ez engem nem boldogít, akkor csináljanak nekik külön bajnokságot, nekünk meg legyen valami fapados ami legalább fut. (Érted??? FUT )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest