Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
A legjobb bizonyíték arra, hogy a játékkal van a baj, az, hogy ilyen viták és panaszok vannak.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Csokipuding8
tag
Néha elég viccesnek hat hogy még mindig össze tudtok külöbözni ezen a szaron Mintha nem ugyanúgy mazochista, önsanyargató, függő bolondok lennénk mindahányan... Szerintem azt h fostenger a játék, nem kell magyarázni meg bizonygatni, főleg nem egymásnak. Amellett érvelni pedig, hogy valakinek ez egy konstans, élvezhető, pont azt a szükségletét kielégítő produktum, ami miatt kiszarta rá a pénzt, egyenesen álszentség. Nemár h egy oldalon keresztül harcoltok hogy kinek volt szarabb az utóbbi pár meccse vagy wl-e...
Ugyanazt a lufit fújjuk srácok. Inkább írjátok az okosságot úgy meta felállásra, emberre, tradelésre, akármi... az hasznos is lehet, és együtt legyőzzük Thanost...izé, ezt a szart -
MdewC
nagyúr
-
Tajték
senior tag
Ha egy játékosra rárakok egy chem lapot és az pl 80-ról megemeli a ratingjét 82-83-ra azt a játékban hol látom?
Mert ha meccsen rámegyek a csapatomra ott az eredeti rating látható(Amúgy botrányosan lassú és vontatott a játékmenet még SB-ben is, beszarás)
[ Szerkesztve ]
-
freddyadu
senior tag
Nekem meg az a véleményem, hogy erre a témára mindig van azonnal 100 hozzászólás, de taktikával, játékosokkal kapcsolatban jóval kisebb az aktivitás...
Befektetési tanácsok pl nem is igazán pörögnek, most tekintsünk el a 83-84 betárazástól még most az olcsó TOTS lapoktól.
Ebben a formában teljesen haszontalan ez, inkább néha bosszantó.
Néha még játszani is jobban esik... 😂 -
Edgar2621
őstag
válasz Csokipuding8 #32902 üzenetére
Én nem sanyargatom magam, idén már csak funból játszok úgy hogy a tavalyit ki is hagytam, pedig az előtte lévő években elég sokat toltam. Nekem már a Fifa17 is sok volt a végére, pedig jó csapatom volt és viszonylag eredményes is voltam. De beláttam a játék hibáit és azt hogy azokkal együtt nem tudom annyira szeretni hogy olyan sok időt szenteljek neki. Úgyhogy idén már csak kis trade és játék amikor éppen kedvem van movember óta. Szerintem a játék minősége miatt jelenleg nem érdemel többet és ez nem csak az én véleményem hanem az ismerősök, barátoké is. Valahogy úgy kell hozzáállni hogy bármi jön jó az úgy, csak ugye ha már az ember pénzt adott érte és energiát tesz bele akkor nem lehet így hozzáállni, legalábbis nagyon nehéz.
XO: Gollami26
-
elprimo
tag
Ha %ban kellene megadni a skill/játékos tudás arányát,ki hova tenné?
-
Csokipuding8
tag
válasz Edgar2621 #32908 üzenetére
Így így. Nem szabad sok időt szentelni erre a részre. Ki hogy tud hozzáállni. Örülök ha valaki még élvezettel tudja tolni.
Azt meg el kell engedni h kiadtuk rá a pénzt, nem tartottak pisztolyt senki fejéhez. Más kérdés h zsákbamacska volt, és elég csúnya maska lett, de na. Igazítsa mindenki az idegrendszeréhez -
ThuG4LifE
senior tag
Na amig itt szepen osszevesztetek ... 12/3 utan meglett a gold 3, ugyh most tenyleg pihentetem a jatekot.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
MdewC
nagyúr
válasz freddyadu #32907 üzenetére
Hát én 1x full részletesen leírtam, sőt többször is linkelten ugyan azt ami azóta nem változott. Idén ennek nem sok jelentősége van, mert kevés a variáció, nem tudod teljesen magadra szabni.
Vagy beállsz a kapu elé 80 percig és ennyi, vagy letámadsz 80 percig és ennyi, vagy berakod balance és az első kettő lesz0pat. (Ezeket mixeled.)
Nagyjából ennyi a varia.
De ha érdekel a taktika kirészletezve, akkor a topik keresőbe írd be a 4335-öt és a hosszú kommentet keresd.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Bence910905
tag
15/10 utan nem lett meg a 30/11..nem idegeskedtem 3 honapja gold szint mindig megvolt szimplan sokkal jobb ellenfeleket rakott be minimum 2-3 golal kikaptam mindig tehat kidobtam a mai napot szepen de ezt akkor se ertem.. Aranyos jatek👏
-
thebigK
addikt
Nekem 12/9 utan lett 30/13 hanyinger egy jatek ez
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
akooos
veterán
Nekem sem pénteken sem szombaton nem volt delay meg semmi. 17 win lett, jó meccsek voltak. Sok emberrel dumáltam 1-1 jobb meccs után, senki nem anyázott, csak gratuláltunk egymásnak.
-
Mrguba
őstag
Na errol a hetvegerol ennyit...penteken 5/5 el kezdtem....aztan szombat vasarnap 20/8 a vege...tragya fos volt tegnap is ma is...inkabb kimentem fukaszalni
-
szabyka95
őstag
Ismét egy kalap sz.r az egész, nyertem 4 3 ra 3 kickoff al s 1 tizivel 😂 😂
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 21/14, a lényeg megvan.
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #32923 üzenetére
Itt 17/14 de inkább kikapcsoltam.
Feri meg próbálja befejezni az sb top 100-at.
Freddy: nem is vettem magamra.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Tajték
senior tag
Prime Shevchenko: [link]
[ Szerkesztve ]
-
v-man
őstag
Minden eddiginél rosszabb kezdés, 12. Meccsen lett meg a 3. Win, aztán 20/9, a vége a szokásos 14. Meg a szokásos szétrobbant idegrendszer, ez egy ocsmány f.s. mégis minden héten újra nekiállok.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
akooos
veterán
Nem lesz garantált TOTS Sbc most még nem kell bele tots, de majd a pl-be tuti kell.
-
szabyka95
őstag
Jött egy end of era van persie
-
Gaborz1
senior tag
válasz Mrguba #32933 üzenetére
Néhány próbálkozásnál ez fogadott.
[link]
De persze innen sincs tovább.Teljesen tanácstalan vagyok.
Annyi volt amúgy a ma reggeli első indításnál, hogy a másik kontrollert kapcsoltam be és azzal indítottam a játékot. Ez bezavarhatott?iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Jinxb1rd
addikt
Ma is játszottam egy csomót.
Statisztika:
W/L (win/lose)
bronzpadolás előtt: 1 / 15
bronzpadolás után: 10 / 3 (6 ragequit)88-as csapatokat simán vertem, 82-esek már kemények voltak. Alright EA.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
toxicjew
addikt
Jaj istenem, 24/14, azt hittem itt fogok szopni egész este, de hála égnek hamar meglett. Nagyon jó lesz most egy ideig nem játszani
-
Szigma70
addikt
Úgy időzitettem a listázást, hogy kb 19.25 kor járjon le.
Mint a cukrot visznek mindent Lassan nem marad késöbbreMás
Nem nagyon szoktam délután játszani, de most nyomtam 3 meccset. Hááááát
Vóóót minden.
Első meccsen annyira lejtett a pálya nekem, pedig idegenbe voltam, hogy csak az nem volt gól, amit direkt lőttem mellé. Már sajnáltam az ellent. Látszott, semmit nem tud csinálni a késésével.Második meccsen, ellennél ST Eusebio, Prime Butragenho, Nedved, moments Figo a szélen, Prime Ballack és Live Fabinho a középpálya, Valamelyik VVD és Cambel a CB.
Na mondom faxa. Kellett a win, nagy meccs volt, de CR és Best lehozta. Jó gameplay
WLHarmadik meccs a kedvencem.
Pelé, Cruyff, Messi.....
A f@szán is pörgette a labdát. Tette vette, skillhuszár. Kettővel elment, majd körbefutotta a pályát és a kamerába szivecskézett. Szerettem
Az 55. ben 4-2 nél kilépett Mindent visszanéztem, eveztem a palánkon, a szögleteinél a rugás pillanatában megállítottam, szivecskéztem neki. Biztosan szeretettTanulságos délután volt. Egy biztos. Én csak este játszok. Akkor a gyerekek és a casualok már alszanak, így azt mondom, délután könnyebbek a meccsek.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz elprimo #32946 üzenetére
Két út között mindíg a legrövidebb az egyenes. Kellenek a cselek, de csak a helyükön, ha elérsz vele valamit. Egyébként a gyors, pontos passzok, szöktetések célravezetőbbek. De kellenek a skillek, csak nem holt helyzetben, és nem céltalanul
@Guba
Nem szó szerint, de a fél pályát lehet
@toxicjew
83, 84, 85, meg IF ek
[ Szerkesztve ]
-
Mrguba
őstag
válasz Szigma70 #32948 üzenetére
Ja amikor nyomom az rb+rt-t es szaladgalok aztan a vegen dab? vagy a vegen majomugras? vagy a csipcsirip? szoktam...ma is csog roman 91 es csapattal o jott....rugtam egy golt elnyomtam az oromot.....jott felrugott felpalyanal....gondoltam hazapasszolom kapusnak az meg valahogy bevedte
Jott a golorom hogy majom vagyok Akkor anyad picsaja....3-1 re mentem mindent megneztunk es kapott futos oromoket is a vegen dab-el
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest