Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Oké, akkor tehát nem vagyok egyedül.
Én személy szerint azt szeretem benne, hogy sokkal átláthatóbb a gól/assist arány, ha mások fos aránya nem rontja az összképet.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz #04441088 #32603 üzenetére
Jelenleg ez a csapat azért gyenge, mert kevés a chemistry. Egyénenként sincs meg az elég, plussz a csapaté együtt sem. Kezdj el specializálódni egy-egy ligára vagy nemzetiségre, hogy a játékosok között legyen legalább narancs link. Ezt teheted úgy, hogy az egész csapat egy ligából való, vagy a felállásnak köszönhetően úgy, hogy a bal oldali mondjuk brazil nemzetiségű játékosokból áll, a jobb oldali pedig olasz ligásokból.
Azért is, mert a gyenge chem miatt egy 75-ös gold csapat is erősebb ennél, ha a ott chemistry rendben van. Chemistry mindig legyen 100-as és csak ezután nézd a játékosok szintjét, erősségét.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Aguinaga
őstag
Szerintetek mi változott irl?
Arra gondolok, hogy az idáig az európai kupaporondon nem túl fényesen szereplő BPL csapatok így behúzták mindkét döntőt?A játékban én nem szeretem a bpl csapatokat, mikor látom, hogy az ellenfelem azzal áll fel (legyen akár csak egy NIF gold BPL csapat is), már tudom, hogy nehéz lesz.. Persze egyértelmű, hogy ez már pszichésen is befolyásol, de azt meg kell hagyni, hogy valahogy a való életben is az angol csapatok elértek a csúcsra kb.
PSN: OldSlowhand74
-
akooos
veterán
válasz Aguinaga #32606 üzenetére
Bevezették a VAR-t, Kassai nem kapott meccset egyik sorozatban sem és tessék
Viccet félretéve, semmi nem változott, a Pool tavaly is ott volt, a City tavaly is negyeddöntőzött, az EL pedig idén gyér felhozatalú sorozat volt, mindkét angolnak kötelező volt a döntőig eljutni.A többi nagycsapat az egész szezonban ilyen formát mutat, elég a Realra, Bayernre gondolni. A Juve tavaly VAR miatt esett ki, idén a csoda Ajax miatt.
Szerintem ezért szép a foci, jövőre az angolok a 16 között elhasalnak
-
RootRulez
félisten
BPL játékosokból összeállított csapatokról annyit, hogy van egy faszának mondható Olasz sorom.
Napi küldi volt az Angol gól...
Na most a (sztem) gyengébb angol sorral jóval könnyebben nyerek meccseket, mint az Olasszal...
Szóval valami oknál fogva az angol játékosok, mintha jobban muzsikálnának
═════════════════════════════════════════
-
törölt tag
Ezt a The Correct Position sbc-t hogy kell megcsinálni?
Neten nézelődtem, hogy melyik 3 legolcsóbb játékos kell hozzá, de maximum 11 a chem és nem jön össze...Players from different Leagues: Exactly 3
Players from different Nations: Exactly 3
Min. Team Chemistry: 12
Number of Players in the Squad: 3
[link] -
Sickboy25
addikt
Ez a skót gold MM feladta a leckét... 3 hete nem nyitottam pakkot, fogy a keret és ezek pont nincsenek...
10000-ért mennek... Jöhetne már a PL tots, hogy ki tudjam nyitni a pakkjaimat...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
akooos
veterán
Srácok, látta valaki, hogy ma twitchen az official EA csatorna mit streamelt? Délután ugye e-champions league lesz, de most délelőtt valami rendőrös realityshow streameltek, majdnem egy órán keresztül Beszarok ezen a cégen mostmár Szerintem biztos direkt szopatnak mindenkit és röhögnek a markukba
[link] -
redtamas
csendes tag
Valaki ps-en gyorsan az ajaxos kuldi?
-
Szigma70
addikt
Tényleg
Akinek nem adta be a 100K-s pakkot, mint nekem se, valaki megkapta már utólag?
Vagy most mi lesz ezzel? Kedves EA részéről elfelejtődik?
Vagy kárpótlásul kapunk egy mezt?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
RootRulez
félisten
Szerintetek, azokat a pakkokat, amikben 1 Rare van, érdemes estig tartogatni?
Vagy inkább nyitogassam azokat, hátha lesz benne arany skót játékos, amiből pénzt tudok csinálni a nagy dömping előtt?
═════════════════════════════════════════
-
Csokipuding8
tag
83-85 menni fog most mint a háborodás mi gyerekek?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Csokipuding8 #32640 üzenetére
Hát, ha sokat nyitnak majd lehet nem!
-
Digestive
veterán
válasz Csokipuding8 #32640 üzenetére
Irgalmatlan felhalmozott pack mennyiség lehet + a pointsból nyitások... Sztem nagyon lutri betárazni!
-
thebigK
addikt
Messi Mane cm....grat ea, tenyleg.
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Csokipuding8
tag
válasz Digestive #32645 üzenetére
Így így, sztem is. Nagyon nem lövök mellé, 84-85 csak párat vettem. 83asokat meg leginkább 7-900ért. Nagyon nem lövök mellé.
A kérdés tegnap még arra vonatkozott h ezen a néven úgy elpicsázott egy magyar gyerek h jó volt nézni. Fasza volt a gp is, gyönyörűen játszott, esélyem se volt. Azt hittem te vagy az, mondom csak beírom h "ez igen...", de akkor nem
-
p0ty
aktív tag
egyre jobb ez a PC-s fifa megint elkezdi azt hogy az 5. percben kidobál
pedig nem nálam van a baj mert netem folyamatosan van
kaptam 1 gólt kilépett és beadta losenak
de ha gólt lövök mintha meg se történne
1x kikaptam másodiknál gólt lőnék kilépnek
úgy érzem most rögtön kell abbahagynom mielőtt megint kibannolnak a semmiért.. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Csokipuding8 #32647 üzenetére
Én elfelejtettem bevásárolni, de van a klubban pár, hátha...
Egy Allan jöhetne.Amúgy ma szerintem rengeteg mindent fogunk kapni. Először is ugye jönnek a heti küldetések, szerintem oda is raknak be, meg SBC, stb. Jó lesz ez.
Viszont kíváncsi vagyok, pl. a 83-85-ös árakkal mi lesz, mert ugye nyitni is fognak rengetegen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest